Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 9
nela_didea spune:
buna fetelor! sunt noua pe forum dar cu ajutorul vostru sper sa ma descurc.Sunt si eu o viitoare mamica, insarcinata in saptamana a12a si cu ceva problemute.Poate ma ajutati voi cu niste sfaturi.Saptamana trecuta , adica in saptamana 11 de sarcina, am avut ceva scurgeri maronii.Mi-am sunat urgent doctorul, am facut un eco si bebele meu era bine mersi.Mi-a recomandat utrogestan si repaos total, pe motiv ca as avea o desprindere de sracina.Dupa cateva zile acele pete au disparut ca si cum nici n-ar fi fost, insa nu pt.mult timp, deoarece, aseara m-am trezit din nou cu ele. Doctorul este plecat pt.cateva zile si nu pot lua legatura cu dansul.Eu continui tratamentul cu utrogestan si repaos total, insa in sinea mea stiu ca ceva nu e in regula.Pana se intoarce doctorul meu, ce ma sfatuiti? Va multumesc din suflet, orice raspuns imi va fi de folos.
lorin7774 spune:
Felicitari, Draga. ma bucur ca bubulinii sunt bine !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
trutzi spune:
Draga Ce frumos Ma bucur ca sunt bine. Sa inteleg ca sunt fetita si baiat?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Draga Ce frumos Ma bucur ca sunt bine. Sa inteleg ca sunt fetita si baiat? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Nu ca stateau cu picioarele incrucisate, asa presimt eu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+
trutzi spune:
polo Am gasit o farmacie care trimite si in Ro.
O cutie de inofolic costa 13.50 Euro (20 de pliculete) si transportul 16.50 Euro. Daca te mai intereseaza iti trimit pm
babiela spune:
am ajuns si noi acasa printre ploi si ghetus pe trotuare, -ici tuturor
si un banc:
EFECTELE ALAPTATULUI.
Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:
"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru.
Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:
"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre.
Telegrama Mamei catre Petre:
Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou...
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui babiela am ajuns si noi acasa printre ploi si ghetus pe trotuare, -ici tuturor si un banc: EFECTELE ALAPTATULUI. Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului: "Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru. Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica: "Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre. Telegrama Mamei catre Petre: Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Tareee
violab spune:
citat din mesajul lui babiela am ajuns si noi acasa printre ploi si ghetus pe trotuare, -ici tuturor si un banc: EFECTELE ALAPTATULUI. Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului: "Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru. Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica: "Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre. Telegrama Mamei catre Petre: Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
trutzi spune:
Super!!!