Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 10
trutzi spune:
Si crezi tu ca se merita?
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 am muncit 11 ore azi.abia ma mai tin pe picioare. maine o iau de la capat |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
nike dar la cate probleme de sanatate zici ca ai de ce nu iti iei un medical pana te mai intremezi putin?
feteleee mai am un pic si vine sotulacheeeeeee
doar ziua de maine ne mai desparte
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
WOW chiar mai ai putin
citat din mesajul lui aleesicoo nike dar la cate probleme de sanatate zici ca ai de ce nu iti iei un medical pana te mai intremezi putin? feteleee mai am un pic si vine sotulacheeeeeee doar ziua de maine ne mai desparte asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
aleesicoo spune:
abia astept
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cora79 spune:
Pupi pupi pupi pentru toate fetele
Draga,sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi
Ale ,hai ca decat maine nu e poimaine si vine sotiorul
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Pupi pupi pupi pentru toate fetele Draga,sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi Ale ,hai ca decat maine nu e poimaine si vine sotiorul "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
polo spune:
Trutzi, mi se pare exagerat ca transportul sa fie mai scump si avand in vedere ca este pentru 10 zile....dar trimite-mi te rog adresa farmaciei. Multumesc mult, abia acum am apucat sa citesc cate ceva despre el si parerile sunt ffff bune.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Ariana, Cora, imi cer scuze, l-am scris la serv si nu mi-am dat seama ca l-am salvat docx, maine il voi transforma in fisier doc si il mai transmit inca odata. Offff mama lui de Vista, ca mereu imi face din astea.
http://community.webshots.com/user/diove
violab spune:
citat din mesajul lui aleesicoo abia astept asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Fericito!!!Eu mai am de asteptat..