Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
Smechero
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo nu trutzi nu ma mai duc asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
eu sunt aici pe baricade
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
fetele ma duc sa imi facca m am plict de mor
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
lorin7774 spune:
si eu sunt...
mi-e un somn de imi cade capul pe birou !
azi noapte era trecut de 12.30 cand am terminat trebile gospodaresti
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Arianna11 spune:
Diseara am musafiri si vreau sa incerc reteta de la Nike,cu cartofi si piept de pui la cuptor ...sper sa iasa
Dupa amiaza ma duc sa ma tund,ma fac frumoasa pt acasa
lorin7774 spune:
si eu am musafiri....
am facut escalop de vita cu ciuperci si crema de zahar ars
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Dragaica spune:
Noi ieri am fost la control, am facut testele pentru trisomie 21, 13, 18 si masuratoarea pliului nucal.
Toate au fost bune, pentru trisomie 21/sindrom Down a fost 1:850, sunt in grafic, pentru 30 de ani este 1:900, asta a fost dat de calculator in fuctie varsta mea, de varsta sarcii, etc.....din cate am inteles eu sunt numai niste staticstici.
Apoi mi-a mai dat rezultatul pentru fiecare fat, 1:2500 si 1:2950, a zis ca e foarte bine.
Mi-a expplicat ca mai e un test de sange pentru sindromul Down, l-am intrebat daca sa-l fac si mi-a zis ca e doar alegerea mea pentru ca analizele sunt bune dar el e obligat sa-mi ofere toate posibilitatile.
La pliul nucal a iesit 1,9mm, eu a facut ochii mari, pentru ca auzisem pe forum de valori mai mici dar doctorul mi-a zis ca e foarte bine, atat timp cat e sunb 3.00mm e totul ok, abia de la 2,5mm isi pun intrebari si te trimit la amnio, la noi a zis ca e bine.
Osul nazal prezent, din cate am vazut unu are nasul mai mare , seamana cu mine, celalalt isi tine manutele in fata fetei da pana la urma i-am fazut nasucul.
Dimensiuni: bebe1 6.00cm, bebe2 6.8 cmm, sper sa recupereze si celalalt pe drum.
A verificat apoi, abdomenul, vezica, diametrul cutiei craniene, stomacul si pozitia cordonului obilical.
L-am cam disperat pe doctor ieri , l-am intrebat de 3 ori daca e totul ok si o data sotu mi-a zis sa nu mai fiu atat de panicoasa ca nu-i bine.
Mi-a tinut o prelegere despre respectul fata de fat, cum tre sa ne respecta copii inca din pantec, ca nu realizam cat sunt de inteligenti si de simtitori inca de mici
Cam atat despre noi acum ne-a mai chemat pe 10 martie, i-a zis ca nu mai am nevoie de trataentul hormonal, totul se eprezinta OK.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+
Dragaica spune:
Fetelor daca stiti ce spaima am tras, nu stiu de ce mi-a ramas in cap ca e maxim 2.00mm, si-l intreb pe doctor; Sunteti sigur????
Mai avea putin doctorul si-mi spunea:"Cucoana stii tu mai bine ca mine?", cand am venit acasa am inceput sa citesc si-am vazut ca limita e de 3.00mm , ce sa-i faci v-am zis ca-s paranoica.
Aaaa.....o faza tare....se uita doc. la bebe1: il masoara din toate pozitiile verifica organele, apoi zice mai mult pentru el:" Nasul mare, asta e bine", eu ma uit la el: "Cum nene nasul mare".
La care el rade si-mi explica, e bine ca poate vedea osul nazal perfect ca e proeminent,ca nu e nimic personal, incepuse sa se balbaie si se inrosise, am sa incerc sa pun filmuletul sa auziti conversati am ras pe burta.
Sotu mai smecher cica: Asta-i caracteristica familiei sotiei
La bebe2 il intreb unde-i nasu, daca-i la fel de mare mi-a zis ca e mai micut, a zis clar e fata, asta e unu cu nasul meu unu cu nasul sotului, asta e domnule .....DIVERSITATE.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+