Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 3
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Partea proasta este ca liniuta de control si cea de test sunt foarte slab evidentiate. |
Asa mi-a aparut si mie, ca daca stateam mai prost cu vederea...nu imi dadeam seama.
Deci...a aparut linia de control, slab vizibila ,dar tarziu aproape de 5 min.si apoi inca o linie sau ma rog o intentie de linie .
Poate sunt la ovulatie si eu nu stiu
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
aleesicoo spune:
buna cora, trutzi, vio
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
mvb spune:
buna Ale ...ce mai face mititica?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
mititica rupe burtica
de pe la vreo 4 ma tot bate.....face pauza 2 ore si sa o vezi diseara ce "zboara"prin burtica...
se intinde, sughita.....si e fericita ca vine tatiiiiiiiiiiii
asa creste bebicu
trutzi spune:
Nu esti la ovulatie. Cand o sa fii, a doua liniuta o sa iti iasa evidentiata foarte bine (cum ar trebui in mod normal).
citat din mesajul lui JoAnn Asa mi-a aparut si mie, ca daca stateam mai prost cu vederea...nu imi dadeam seama. Deci...a aparut linia de control, slab vizibila ,dar tarziu aproape de 5 min.si apoi inca o linie sau ma rog o intentie de linie . Poate sunt la ovulatie si eu nu stiu www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Nike daca esti pe orbita, ajuta-ma cu un sfat de asistent....sau tu Ale daca stii.....ampicilina si gentamicina se trag in aceeasi seringa sau se fac separat, ramane acul in fesa si se trage genta?......farmacista mi-a zis ca ampicilina si cu genta amandoua trase in aceeasi seringa se precipita......eu fac asa intai ampi, ac in fesa, trage genta si gata...adica poate sa inceapa vaicareala
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
trutzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna cora, trutzi, vio asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
nu se precipita, iar daca se precipita (adica se face albicioasa asa) sa traga un algocalmin, ca nu este nici un fel de problema
asa creste bebicu
aleesicoo spune:
mvb, dar sa stii ca daca iti lasa acul in fesa, pt a iti injecta genta, trebuie sa redirectioneze acul, iar daca ti le face pe rand de asta te doare atat de rau(nu ca nu ar durea)asa cu un algo ....mai atenueaza
asa creste bebicu
mvb spune:
Ale saru`manushitzele!