Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Sabina bine ai (re)venit

Mihaela nu poti sa dezactivezi airbag-ul din fata?

Raluk sincer m-am ingrozit de ce povesteai de finutzul tau, eu zic ca e o lipsa de responsabilitate a parintilor. Argumentul ca e bine merci nu are nimic, nu mi se pare OK, poate sa dezvolte diverse afectiuni cand o sa fie adult si se va intreba atunci de unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat al unei mamici de la Ghiocei de mart-apr 2009:
Vladimir stie care e vaca. I-am deschis cartea la pagina cu animale domestice si l-am intrebat "Care e vaca, Vladimir?" si el s-a uitat fericit la mine. Asta de doua ori. Face progrese. Sunt foarte mandra.

Eee, ce credeti ca ne asteapta??

--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
mai fetelor, sa nu-mi deochiati fata ca-i asa cuminte adevarul e ca si eu ma asteptam la ceva mai mult dezastru la papica..dar o sa se prinda si ea la un mom dat cat e de distractiv sa te joci cu mancarea, si sa vezi atunci! oricum, multumimd e aprecieri

aoleu, mi se termina bateria, si nu ma pot ridica sa-l bag in priza, ca e Ebru la mine pe picioare

fug, revin dupa ce se trezeste
pupici!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza,

Cris, untul il pui dupa ce fierb cele 3 minute zaharul cu apa. Dai cratita langa foc, pui untul apoi cacao, apoi laptele praf. Nu mai pui deloc pe foc. Eu a doua oara desi am facut cu 2 pachete de unt, nu le-am mai topit pe foc si desi am zis initial ca e tot caramel, a doua zi se intarise. N-am mai spus pt ca a zis croco sa incheiem subiectul

kawa, tare mult imi place de tine. Nu stiu de ce, dar din multe puncte de vedere esti pe acesi lungime de unda cu mine . Faza cu laptele praf diluat pt placintele am vrut si eu de mult timp sa o spun dar am zis ca o sa-mi iau bobarnace asa ca am tacut

Despre DA, nu stiu ce sa zic. DIn ce am cautat si eu aseara pe net si am vazut poze, tind sa cred ca totusi nu este. Adica nu arata in halul ala, nu se scarpina, doarme noaptea. Am incercat sa-i fac poze la frunte dar nu a iesit mare lucru... mai mult seamana cu bubitele unei urticarii, sunt multe si mici, sunt uscate asa ca o eczema, nu se descuameaza, nu face rani. NU stiu. La dermato nu am fost, doar pediatra si dra de la gomoiu, mi-au spus ambele ca ar fi DA. VRoiam acum dupa sarbatori sa merg la pediatra, neurolog, oftalmolog si dermato dar zapezile astea mi-au dat tot programul peste cap ORicum, zilele astea o sa trec pe lapte HA, sa vedem cum se manifesta.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata!
Sabina bine ai revenit. Sa aveti o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

gata,recuperat tot:)

Fetelor,m-ati facut sa zambesc,de fapt sa ma infoi toata:)) cand am vazut atatea aprecieri la adresa lui Josh,mi-ati facut ziua sa stiti,multumim mult !!

vai cat e de scumpa Ebruska,itio vine s-o mananci ! Bai nu ma pot abstine,dar atat de mult mi se pare ca seamana cu Josh,si la mutritele pe care le fac sunt la fel:)

ce m-a distrat si Rares de x_ggg e mortal:)))

Nela,nu o filmezi si tu pe Ana la masa? Tare mi-ar placea s-o vad ce fetisoara face:) Si apropo de fete,sa stii ca si pe noi tot asta ne distreaza cel mai tare,ziceam eu de jucarii etc dar pana la urma,asa cum ziceau si astia intr-un documentar pe Discovery,fetele umane sunt cel mai mare entertainer pt bebelusi:)

fetele cu dermatita,imi pare tare rau cand citesc ce scrieti,off
Monica,am observat ca ai zis ca are bubite si pe corp,la noi au fost doar pe fata,pe corp nu i-au iesit niciodata.sper sa o rezlvati totusi cumva

Raluk si mie imi pare rau ca te-ai tuns

Vad c-a scris si Iulika de piure-ul de prune,eu nu stiu in tara de ce nu se recomanda.Maria,intr-adevar portocala/mandarina sunt purgative,dar sunt si acide.Unele sisteme nu le recomanda pana la cel putin 9 luni/un an.Le regleaza tranzitul nu-i problema,dar ce te faci cu stomacelul lor sensibil care s-ar putea totusi irita?

Liliacule ok,hai sa inchidem subiectul.Multumim de aprecieri

Melania felicitaaari !!

Vai ce-am mai ras cu finutul lui Raluk

Hepi si Uka,sper sa pape bebelele bine si sa va treaca supararea Si relax:)

Moni_iulia felicitari pentru primul TATA !

Alex bafta la control azi !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Vad ca nu v-ati mai distrat asearaIuliko,sorry mami ca s-a terminat asa repede petrecerea
Las' ca mai gasim noi motive sa incingem una,cat de curand...de fapt maine

Ma luasem cu examenele si n-am vorbit "pe subiect" si noi am inceput sa facem kk zilnic de cand cu diversificarea si asa cum zicea si Iulika,facm carnaciori in toata regula

Pe stimatul coleg nu l-am mai scos ieri la cafea eram prea varza amandoi ca sa mai putem intretine o conversatie si sa mai bem si cafea.I-am zis ca ma revansez eu cu alta ocazie

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Girls, ma bucur ca va place semnatura! Am tot oscilat intre mai multe!

Monica, pe seara o sa ajung la pediatru, sper sa ma lamureasca ce-i cu bubitele ei. Dimineata erau la fel de evidente, de obicei peste noapte se estompau.

Noaptea asta a fost de visMi-am reamintit cum era Natalie la 2-3 saptamani...a supt intr-una..nu exagerez, a supt si cate o ora, cum luam sanul din gura cum vroia iar..Mi-as da cu putin Garmastan ca am sfarcurile varza...

Revin

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Apropo de diversificare..eu sunt intr-o ceata deasa rau de tot...Natalia nu are un program de somn, nu se trezeste la aceeasi ora..Cum ii voi face oare mesele? Ca pp ca ar trebui sa aiba o rutina, nu sa fie haotice.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

E un soare afarå, si daca ma vedeati ce fericita eram eu si ce repede m-am desumflat cand am vazut pe termometru 13 grade cu minus

Sabina eu te så stii ca oricum imi esti foarte dragå indiferent de postarile de pe aici.Mie una imi pare rau ca ai interpretat postul meu ca fiind unul jignitor la adresa ta ceea ce eu nu imi permit cu nici o fata de aici.Dar så stii ca ma gandeam ca nu vei mai reveni aici la noi si imi parea tare rau ..Dar m-am bucurat tare cå ai intrat azi si ne-ai mai povestit de Lisa.Eu nu am mai auzit de cereale facute in caså, crede-ma ca eu in mintea mea chiar credeam ca e imposibil dar uite ca nu este asa , tu ai reusit så gasesti reteta magicå.

Kawaichan da asa este aici cand e vb de constipatie daca este dupå diversificare iti spune ca dupå fiecare maså så ii dau 2-3 lingurite de piure de prune uscate.Dar iti si aduce aminte ca odata diversificat copilul trebuie så bea si apå .Acum nu stiu ca Bruce nu bea mereu apå decat cand are toane ia cateva guri si face kk bine fara probleme.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput