Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 15
kawaichan spune:
ee,mai era o pagina vaz:)
monique,am vazut ca in alte tari se poate dar la noi nu se poate dezactiva din pacate,asa sunt facute,am intrebat la dealer.
monica same here

cu lapticul ma gandeam ca e totuna daca ii dai apita dupa,sau ceai,ca tot in burta se duc:) cu DA-ul ala parca prea suna a diagnostic pus dupa ureche...sa stii ca m-am uitat imediat la pozele lui Dragosel cand am citit dar pe bune ca ma chioram de numa',abia se vede ceva.ce e diferit e faptul ca le are si pe corp,si aici m-aipierdut,ca nu prea sunt citita la subiectul asta.
pup si sper sa-i dati de hac!
Carina si eu zic sa incerci sa scoti morcovul pt 3 zile,pe mine m-a speriat tare chestia cu nitritii la radacina spusa de Raluk. Sanatate multa micutei !
mey,a dormit Josh 3 ore azi,trei ore !! va vine sa credeti?:)
gata,ma duc,ca ma injura samurai daddy,o zi buna va doresc !
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
kemsy spune:
Neata fetelor!
lullaby, da-mi-o te rog, reteta. Oricum merg maine la pediatra si vad ce zice. Eu cred ca si Loris are DA, eu i-am dat cu elocon, dar tot asa, ii dispar petele, apoi apar iar.
Aseara a stranutat, si i-a iesit laptele si prin urechi, e prima oara cand i se intampla asta. S-a speriat putin, si eu cu el...dar nu s-a intamplat nimic.
REVIN, CA SE MATZAIEI!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
Lali_mete spune:
Neataa!!
Fetelor,voi a-ti mai vazut asemenea 'rosu in gat'?
Nu are febra,nu e apatic,aseara la baita radea cu gura pana la urechi,chicotea,ma apuca cu manutele de toate alea,batea din picioruse de am crezut ca ii crapa tavanul vecinei de sub noi(ii fac baitza cu mine in cada),papa,dar nu vrea biberonul decat foarte putin,gangureste ,doarme bine.Eu m-am dus ieri cu el la dr ptr ca a tusit de cateva ori cu o seara inainte,si refuza bberonul,pluc ceva mucisori.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
suede spune:
Buna dimineata la pranz,
Ce fac fetele?
Monisaru'mana de
,iau si eu una virtuala,ca una normala mi-a trecut.Mi-am facut si eu ieri un ness fara cofeina si aseara deja avea caca un pic verzui...asa ca cine stie cand mai beau 
.
Cand va aud ca aveti probleme cu ei ca nu fac kk,eu nu mai inteleg nimic
.Si eu mai am si meniu strict,adica nimic nou
.
Kawa multumesc
,am mai slabit putin,dar mai am ceva de slabit.Important e ca s-a mai tras si burta
.
Raluk16 
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
selen80 spune:
asa, am revenit
Alex bafta la control
imi pare rau sa aud de atatia bebei cu probleme cu pielicica...sper sa rezolvati toate cumva..
Moni Iulia felicitari pt 'tata'
Crystina m-ai impresionat rau cu mesajul despre Lilly 
Uka esti betoana, ca sa zic asa, daca ai scos 100 ml in timpul zilei, la mine nu mai ies decat dimineata, cate 50 amanrati asa....si nu mi-am facut probleme ca n-as mai avea....la noi seara mai e o problema, ca vine mai greu lapticul, si ei ii e somn si nu vrea sa mai suga ci sa-i curga direct probabil
si da-i plansete! ieri am patit-o, sugea de 2-3 ori, plangea, iar 2-3 ori, plangea, nici sa doarma nu putea, probabil de foame, asa ca i-am mai bagat cateva lingurite de cereale...
X-ggg nu trebuie neaparat sa renunti la cereale, uite, mie mi-a zis Anamaria de cerealele de la Milupa cu mar si morcov, si au si porumb, nu numai orez...a mea ieri a facut un mare kk, imediat dupa ce a papat cerealele, si nu facuse de 3 zile....nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar mai vedem zilele astea...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Lali_mete spune:
Aseara va spuneam ca 'fur net wirless 'de la vecinu'
,eei,cred ca m-a prins
ca ii pusese parola
. Da' si-a facut mila si de aia tonti ca noi,si i-a scos parola
vecinu',promit ca ma revansez...
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
SabinaY. spune:
Dupa cum descrie Monica,io nu cred ca e dermatita ci doar un diagnostic pus aiurea de pediatru.Trebuie sa ajungi la dermatolog.
Uite anul trecut pe vremea asta,Erika avea portiuni de piele uscata,usor rosiatica si albicioasa.Intrasem la idei si am fost la dermatolog,m-a linistit din prima clipa,mi-a recomandat sa am grija de pielea fetii caci e mai sensibila,iar cand umiditatea este scazuta apar portiuni de piele uscata.Mi-a recomandat crema hidratanta sau ulei natural de jojoba care este emolient si hranitor,se absoarbe repede si face minuni pentru pielea uscata si sensibila(care prezinta cel mai mic risc alergic),uleiul de shea(sau unt de shea) care hidrateaza foarte bine pielea,este anti-infalamator,este f bun pentru eczeme,pete,piele uscata,iritatii,si la fel de bun este si uleiul de migdale dulci dar se foloseste pt copii mai marisori,poate cauza intoleranta sau alergii.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Iulika29 spune:
Sabina uite ca ma tineam så iti spun ceva si vad ca esti prin preajmå..Nu stiu daca mai retii sora mea a nascut prematur la 33 såpt.Ei bine el a fost alåptat exlusiv pana pe la 4 luni jumate cand la sfatul pediatrei , din cauza constipatiei i-a dat cate 2-3 lingurite de sucportocala si asa iesea baiatul afara..Ea si-a promis ca ii va da decat pana se regleaza..ei bine ajungea si la 5-6 zile fara så faca kk daca nu ii dadea cateva lingurite de suc de portocalå..Såraca credea ca din cauza la ce papå ea se constipå, incerca så pape diferit poate i se reglazå..ei bine nu s-a intamplat asta.Acum sunt diversificati si s-a reglat f bine tranzitul si din cate stiu a renuntat la suculetul de protocale
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Apropo de diversificare..eu sunt intr-o ceata deasa rau de tot...Natalia nu are un program de somn, nu se trezeste la aceeasi ora..Cum ii voi face oare mesele? Ca pp ca ar trebui sa aiba o rutina, nu sa fie haotice. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Da,ideal este sa aibe un program stabil,o rutina.Dar daca nu se poate asta este.Nu cred ca este bine sa obligi bb sa manance la ore fixe sau sa faca nani,in primul rand nu o sa fie el fericit,o sa se simta constrans si apoi va manca cu mai multa placere atunci cand se va trezi singurel.Eu zic sa ii dai cand se trezeste si are ora de masa,de ex daca mananca la 11:00 masa de lapte,cand se trezeste la 2:00 ii dai masa de fructe/legume.Cu timpul,isi va forma cu siguranta un program.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Ralukule, pe site-ullor, la prezentarea produselor scrie la unele ca-s bpa free. Bey, poate-s tampa, da' nu vreau sa ma gandesc ca pun asta numa' asa ca-i in trend. Monica , ii oblojesti cu ceva bubitele la Atomix? Ceai de musetel sau altceva? Ca io ma gandeam azi sa incerc.If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ralu - mie mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce a scis Raluk. M-am dus sa iau din camara cutia Dr Browns si soc!! NU SCRIE CA SUNT BPA FREE! Pe site-ul lor intr-adevar sunt prezentate super!!!!! Am citit si prospectul lor si nici acolo nu scrie nimic. Eu cand le-am luat, inainte de a naste, m-am dus tintit la astea pt ca citisem despre ele ca sunt bpa free si anti colici + alte chestii care m-au impresionat. Nici prin cap nu mi-a dat sa verific daca pe cutie scrie BPA FREE. Na, habar n-aveam atunci de de-astea.
Cei de la AVENT cred ca le-au adus de curand in RO. Nu stiu ce sa zic...eu initial nu am gasit, insa la inceputul lunii decembrie cand i-am schimbat maiei biberoanele, am gasit AVENT BPA 0% (scrie mare pe cutie). Si eu am fost mirata pt ca stiam nu se gasesc la noi. M-am bucurat mult. Acum tb sa i le schimb din nou si tot d-astea voi lua (le-am gasit la farmacia de la intrarea in piata moghioros...).
Le-a cumparat deja prietena ta? Eu n-am citit mai departe mesajele voastre, m-am oprit la asta si am zis sa-ti scriu repede. Daca nu le-a luat, spune-i sa verfice cu atentie. Poate sunt si BPA 0% de DB.
Oricum, sunt socata de cum am putut sa ma pacalesc si ce snapani sunt astia.
Raluk - esti o comoara. multumesc de info. de acum o sa verific mai atent chiar daca citesc numai la superlativ. of, of..
h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.