Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 13
SabinaY. spune:
Mama si pisa cu intarziere iti doresc un sincer LA MULTI ANI!Tot ce e mai bun pentru tine si familia ta.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Monica si Carinablanca n-am vazut poze cu bebeii vostri,dar atopia arata ceva de genul asta: aici
Monica tu zici ca ai ajuns la dermatolog?El ti-a confirmat ca are dermatita atopica?
Carina tu ai ajuns la dermatolog?
Ma gandesc,oare in tara se face test pentru verificarea alergiilor??
Aici cand copilul intra la gradi este obligatoriu un astfel de test,dar se face si la cerere.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Intreba cineva cum preparam cereale:
Cum am spus si intr-un post anterior,aici nu se comercializeaza cereale.La Erika n-am folost,dar acum,cu Lisa,m-a pocnit si am icneput cu cerealele pe care mi se adusese mama.Apoi am rasfoit internetul de mi-a venit rau,am intrebat la mai toate firmele daca trimit si in Japonia,si am primit peste tot doar raspunsuri negative.
Pana am dat de blogul unei tipe,unde publica retete de cereale facute in casa.A fost ca o mana cereasca pentru mine.Am facut rost de faina de orez si am icneput sa ii prepar cerealele in casa.
E foarte simplu,daca e cineva interesat,am sa detaliez.Plus de astea sunt facute de mine,proaspete si stiu sigur ce papa bb.
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
Selen,Embru e dulce tare tare cum papa ea cereale!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Cafea?
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Diamar mersi de pontul cu olita. Sa stii ca de cate ori il vad ca se screme, il pun pe genunchii mei intr-o pozitie asemanatoare si daca e sa faca, asa reuseste mai usor |
Si eu il pun de fiecare data cand se screme in scaunul auto si se pare ca are efect. L-am mai pus si fara sa dea semne ca ar vrea sa faca si chiar a facut.Si eu vreau sa-i iau olita dar, n-am vazut niciuna conortabila. Varul meu avea una in forma de fotoliu acum cativa ani si mi-ar placea una asa.
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania
SabinaY. spune:
Si asadar,iata cum papa Lisa:
ora 6:00-7:00 tzatzi+bibe 100-120 ml
ora 9:00-10:00 tzatzi+bibe 100-120 ml
ora 12:00-13:00 masa de legume(care la ora actuala contine:orez,morcov,cartof dulce,spanac)+bibe 100-120 ml
ora 15:00-16:00 tzatzi+ bibe 100-120 ml
ora 18:00-19:00 masa fructe,ori mar cu cereale orez,ori banana cu cereale orez(reteta cereale e aceea facuta in casa) sau un bibe cu lapte si cereale,depinde de cum se prezinta Lisa,cat de obosita este si asa mai departe.
Uneori refuza sanul si atunci bea doar lapte.Eu incerc sa ii dau san inainte de orice masa.
program de nani nu are inca o rutita formata.De obicei dimineata face ochi pe la 6-7,pe la 8-9 se culca,se mai treseste pe la pranz,cand papa si face din nou nani pana dupa-amiaza.Seara adoarme dupa 7-8 cu 1 sau doua treziri.
Alteori nu doarme toata ziua!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
alex25 spune:
Buna dimineata si multi pupici de la noi!
M-am trezit cu noaptea in cap sa ma bag la recuperari, ca pana apar fetili si fiu la zi!![]()
Asadar:
Elle merci de raspunsul despre Rotarix, stiu si eu de regula cu 24 de saptamani, te intrebam ptr ca noi am amanat pana acum din cauza de raceala cu febra si mi-e tare frica sa il fac simultan cu Infanrixul...am asa, o indoiala....nici nu stiu ce sa fac, si stau ca pe ace.
Danutza condoleante.
Carina imi pare tare rau ca ai probleme cu pielea piticei, multa sanatate!
Raluk, eu care sunt fan par scurt nu iti pot spune decat ca esti frumoasa oricum, ba mie imi place de mor!
Selen ursulica nu se dezice nici acum, e cuminte tare, imi vine sa o pap cand o vad!
Abia astept sa vad ce face si a mea!
Xggg nu stiu de ce , dar parca vad ca asta ma asteapta si pe mine!![]()
Cristina tinem pumnii in continuare sa dispara sangerarile si eu zic ca e de bine daca a ramas la locul lui.
Uka tare rau imi pare ca nu vrea cea mica bibe sub nici o forma, nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, insa tetinele de cauciuc sunt mai moi decat cele de silicon si poate ti le accepta mai usor, insa daca acum a facut o aversiune fata de biberon si plange numai cand te vede cu el in mana, va trebui sa faci o pauza, si sa incerci peste cateva zile, altfel va fi vai si amar. Te pup si tin pumnii.
Monica hai ca acusi nu mai ninte afara, ploua de rupe....e mai bine??

![]()
![]()
![]()
Ma duc sa ma impusc in liniste cand vad ce vreme e afara.!!!!

Sa ne tineti pumnii ca azi de viziteaza dr ptr control si vaccin (de care o sa fac pana la urma, numai Dumnezeu stie, ca sunt hotarata deloc, zici ca m-am tampit
)!
Va pupam.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Eu tocmai vroiam sa ma apuc de facut reteta de cioco de casa a Crocodanei, dar mi-am dat seama ca am uitat sa cumpar margarina.
Asa ca am aruncat un ochi pe reteta Monicai (cea de la nasa ei) si am vazut ca acolo trebuie doar 3/4 pachet de unt, si din asta mai am putin.
Monica, daca ne citesti, spune-mi si mie, te rog mult, daca nu cumva ai uitat ceva cand ne-ai dat reteta, ca nu scrie cand se pune untul. Uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148109&whichpage=7
Merci mult!
Ma duc sa fac o baie si vin si eu la o barfa mica.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
x_ggg spune:
Ca sa vedeti cat sunt de duda, eu nu stiam ca cerealele constipa
...ca am zis ca dc eu mananc dimineata cu lapte si merg la baie, or fi bune si la bebe ale lui....noroc ca i-am dat doar de 2 ori
....
Bun, deci azi ii dau piure de fructe...adica dau fructul prin razatoarea de sticla sau le fac intai la abur???
Ideea e ca eu nu vreau sa il diversific, numai sa guste, si dupa 5 luni sa incepem regulat, dar macar ceva fructe ca sa faca kklici oare sa ii dau???
Greu, greu, meseria asta de mama e ufff
...
In legatura cu bubitele, al meu a avut la inceput ca niste cosuri, dr a zis sa ii dam cu alcool iodat, noi am dat cu ...nimic
, si au trecut...dar nu avea mancarimi...folosim pampersi premium care, deci nici la funduletz iritatie nu am avut, Doamne ajuta sa fie asa si de acu inainte...
De un lucru ma bucur: o fi sau nu bun, Rares al meu e innebunit sa isi bage mainile in castronul cu papica si sa si le suga dupa...
Am interpretat eu asta ca fiind un pofticios care nu o sa faca mofturi
...cam naiva??![]()
Aaa, neata, tuturor!!! Va pup.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
x_ggg spune:
Sabina, editeaza si tu mesajul de mai sus, ca tare s-a mai latit pagina!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii