Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

La multi ani fetelor si o primavara frumoasa, s-avem parte doar de zile insorite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Trebuie sa merg in Bulgaria dupa medicamente hipertiroida ca am mereu palpitatii si stari de sufocare si sunt abia la inceput. Sfatul endocrinologului.
Trebuie sa-mi fac analize de tiroida din luna in luna, iar dr. ginecolog mi-a dat 22 de analize de efectuat. Numai sapt aceasta mi-am luat sange de 3 ori.
Sapt viitoare merg sa vad daca s-a format embrionul.

Mergi la inceput

La mine a plecat sotul azi in Bulgaria sa-mi ia medicamentele de tiroida, mai precis hipertiroidie...ufff, m-am chinuit asa de mult cu operatie, tratament Diphereline, sa am copil, cand in sfarsit reusesc, descopar hipertiroidie care nu-mi aparea la analizele de anul trecut si unii dr au zis chiuretaj ca daca acum cand e cat un bob de orez am palpitatii si simt ca ma sufoc, dar in luna 6, 7,8...ce fac, infarct? Am luat legatura cu medicul endocrinolog si imi voi recolta sange din luna in luna, voi incerca cu aceste medicamente care nu afecteaza placenta, sa vad daca reusesc sa pastrez copilul. Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Beatrice , imi permit si eu sa spun ceva. Deci la tine in urma analizelor a iesit hipertiroidie ???
ca aceste simptome : palpitatii , sufocare pot fii si pe sistem nervos si se numesc atacuri de panica .

sanatate multa , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Corina ma bucur sa te vad pe aici. Din pacate, n-am nici o veste.
Te pup si astept vestea de la tine .
Beatrice, Diana are dreptate. Starile astea le-am avut si eu de la atacuri de panica, fara sa am probleme cu tiroida. Atacurile de panica dureaza cel mult 30 min si poti sa ai mai multe in aceeasi zi. Mai bine te relaxezi si te bucuri de vestea cea buna .
Diana, apreciez filozofia ta de viata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Roxana, gandul tau bun , pozitiv , recunosc ca m-a facut sa ma simt bine. Multumesc !
La Multi Ani si multa liniste sufleteasca ! diana

Beatrice , pentru atacuri de panica vorbeste cel putin cu un psiholog , sa face psihoterapie si te ajuta , nu merita nimeni sa se chinuie asa .

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

O primavara frumoasa , plina cu lucruri bune!
Apar si eu cu felicitarile, cam tarziu ce-i drept , tot a "plouat" in sufletelul meu, cam multe probleme, m-am linistit un pic cu necazul meu si a venit altul, taticutzul meu este bolnavior, ne asteapta un drum lung cu greutati, dar merem inainte asa cum e, DD nu ne va lasa singuri sunt convinsa, is doar niste urcusuri.......
Beea.. felicitari , sarcina usoara cu bebe sanatos la sfasit, ma bucur pentru tine.Gaseste un dr bun, care stie cu ce se manaca problemele tale si totul va fi bine.
Alexia... la multi ani mamica fericita si implinita, sa fii sanatoasa, sunteti o familie foarte frumoasa
Monica.. mamica fericita cu doua albastrele, sunt superbe pozele , m-am de dulcinele tale .Multa sanatate , sa treaca raceala repede.
Roxanaz...nu te-am mai "vazut" de multishor
Lushicule... fetele cochetele ,care fac plostii, de, fitzoase de endomumoase dorite si asteptate, da ne facem noi mare si o s-o ascultam pe mami.Mersic de pozici, fetitza male, ce mai
Boo... o imbratisare mare, mare, poate e mai bine asa(adica sigur e mai bine,dpdv medical, doar ca mai sperai tu ceva) , vine bebitzu mai repede, nu se mai "impiedica" de nimic.Tinem pumnii ca foarte curand sa ne anunti ca ai o fratzioara voinic/a pt Alexutz. Si succes sotzulenei in expeditie, sa se intoarca cu bine.
Ionicule.. uite ca am aparut daca ai strigat,vezi ce repede m-am conformat ,sunt prin zona am prietene dragi care sunt in focuri si stau cu ochiul pe ele
Magditza trece si ea printr-o perioada mai grea, o so depasesca sunt sigura, va veni si soarele pe stradutzele noastre, are grija DD.
Diana.. ma bucur ca iti e bine , DD sa fie alaturi.
Ralu.. nu scoti si tu nasucu?
Ana-Alexia....tu? esti bine?

Tuturor mult soare in viata si in suflete si asteptam sa vina cat mai multe berze, s-a deschis sezonul

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Toate analizele de tiroida mi-au iesit proaste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mda, tot am fost la monitorizare zilele astea si dr. a zis ca sunt foarte discordanta Aveam un folicul de 12mm pe ovarul stg. si endometru de 5,5. Luni cand m-am dus iar aveam un folicul de 11mm pe dreptul, ala de pe stanga era mult mai mic acum, iar endometrul de 6,7. Tare ma tem ca luna asta nu e cu ovulatie ... Luna viitoare zice sa ma treaca pe stimulare si sincer mi-e cam frica..uf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Unducthable, te-am citit cateva pagini anterioare. Ai mare dreptate in tot ceea ce zici. Linistea sufleteasca, iubirea sotului si a celor din jur, frumusetea de caracter...toate astea sunt extrem de importante, cu sau fara copil. Si mai stii vorba noastra: cine-i are sa-i traisca, cine nu, sa nu-i doreasca! E atat de adevarata!
Imi place la nebunie si motto-ul tau!

Boo, trebuie musai sa-ti spun asta: la ultima operatie(eram suspectata de hydrosalpinx pe stanga) doctorul mi-a sudat complet trompa stanga, cea dreapta era si ea partial sudata.Am fost si eu distrusa cand am auzit asta, caci stiam ce inseamna:nici o sansa de vreo "minune". Chirurgul mi-a spus-o direct, aproape cu compasiune, ca nu am nici o sansa sa raman gravida(nimic nou pt mine, de altfel), decat cu FIV. Mai mult decat atat, rezultatul operatiei era catastrofal: uterul, ovarele, trompele erau alipite unele de altele intr-un "conglomerat tumora", chirurgul nu a putut face mai nimic, doar a eliberat cateva aderente si un chist seros localizat in partea stanga(deci nu era in trompa!!!). Cand m-am dus la medicul meu cu care faceam FIV, el m-a incurajat si mi-a zis ca vom reusi acum, ca din contra, chirurgul a pregatit terenul pt un FIV propice.
Am crezut la momentul respectiv ca bate campii...si uite ca am reusit! Din prima!

Ei au facut bine ca ti-au scos trompele, intai pt ca banuiesc ca erau irecuperabile(daca sunt numa partial infundate mai pot salva ceva, altfel, nu), apoi pt ca nu ai avea nici o sansa cu trompe infundate sa ramai insarcinata prin FIV. Am scris mai demult despre asta, Studii in USA de prin anii 90 au dovedit ca la femeile cu Hydrosalpinx bilateral sansele de a ramane prin FIV cresc enorm dupa Operatie.Daca doresti mai multe lamuriri, de ce e asa, etc...scrie-mi un email si iti raspund. Iti trimit chiar publicatia, cred ca o mai am pe aici.

Deci capul sus si nu iti pierde speranta.

Mergi la inceput