Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mada, cu kg sunt cu unul mai putin decat aveam la ET, insa sunt urat dispuse (burta si solduri), dar o dieta sau cura acum nu intra in calculele mele, nu vrea sa pierd lapticul. Cand eram gravi si ma certa dr. ptr. kg. luate, veneam si ma plangeam fetelor de aici, acum insa ii sunt recunoscatoare. Stiu ca tu ai luat din cauza problemelor, insa multumestei lui DD ptr. ce ai obtinut, ca restul ai tot timpl sa le dai jos. Vazut pozici, pupat fetita
Ellanik daca tu zici sa fie Miru prima, asa sa fie
Ayda te felicit si aici , cand ai timp imi spui si mie daca mai alaptai cand crezi ca ai ramas. Eu am cezariana si dr. m-a avertizat ca un an de zile sa nu ne gandim la bb2, ca se poate intampla natural si ca discutam despre contraceptie cand termin cu alaptatul. La tine cum a fost?
Miru ce putin mai ai, sper ca marea intalnire sa fie asa cum iti doresti tu
Dragaica, relax, daca dr. a zis ca este ok, atunci asa este. Pup burta de gemenasi
Carmelly pe unde esti, nu ne mai spui cum te simti?
Azi am fost la pediatru, suntem ok, 6,850gr, 67 cm
Acum va las, ca nu ma ai inteleg cu el
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Many bani eu alaptam si inca mai alaptez...mi-e foarte greu sa o fac sa renunte la san si nici nu as vrea sa incerc inca pana nu sunt sigura ca sarcina evolueaza bine...mai astept putin sa fac 3 luni de sarcina...desi parerile sunt impartite ca e bine sa alaptez, altii ca nu e bine...cert e ca Andreea e f atasata de san si habar nu are sa pape biberon...dc e cazul sa o intarc ne va fi ff greu dar va tb sa ne descurcam.
Mie medicul mi-a zis la controlul de 6 sapt dupa ce am nascut ca nu-mi va da anticonceptionale pt ca si alaptez si nici nu era cazul la cat ne-am chinuit sa o avem pe andreea, dar ne-a zis ca sunt cazuri care au ramas natural dupa FIV si se poate si in cazul nostru...vorbele dr au fost: "Daca D-zeu va face o minune, sa fie primit"
Si am nascut si prin cezariana
Abia astept eco de sapt viitoare sa vedem ce face bebele...

Ayda7+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Many bani eu alaptam si inca mai alaptez...mi-e foarte greu sa o fac sa renunte la san si nici nu as vrea sa incerc inca pana nu sunt sigura ca sarcina evolueaza bine...mai astept putin sa fac 3 luni de sarcina...desi parerile sunt impartite ca e bine sa alaptez, altii ca nu e bine...cert e ca Andreea e f atasata de san si habar nu are sa pape biberon...dc e cazul sa o intarc ne va fi ff greu dar va tb sa ne descurcam.
Mie medicul mi-a zis la controlul de 6 sapt dupa ce am nascut ca nu-mi va da anticonceptionale pt ca si alaptez si nici nu era cazul la cat ne-am chinuit sa o avem pe andreea, dar ne-a zis ca sunt cazuri care au ramas natural dupa FIV si se poate si in cazul nostru...vorbele dr au fost: "Daca D-zeu va face o minune, sa fie primit"
Si am nascut si prin cezariana
Abia astept eco de sapt viitoare sa vedem ce face bebele...

poze noi

Ce a zis dr. de o noua sarcina si de operatia de cezariana?
Te intreb ptr. ca si noi vroiam sa dam startul mai repede de un an la bebe2 (mai avem embrioni criogenati) dar dr. a zis ca nu mai devreme de un an.
Multumesc de raspunsurle de pana acum si sarcina usoara in continuare, pupam Andreea mica.

Azi se implineste un an de cand am luat puiutul acasa(de la ET), nu-mi vine sa cred.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many si bebGeo a implinit practic un an de cand a fost "realizat".Cand imi aduc aminte...mereu stau si ma gandesc din aia multi de pe monitor...care o fi?
Ayda, mare e Dumnezeu.daca vrei sa ma crezi, si eu sper la o astfel de minune.Cat despre alaptat am auzit ca dupa 12-13 sapt de sarcina lapticul se cam "strica" si ma refer la calitatea lui nu la gust.Felicitari din inima.Ce bucurie mai mare puteati avea?
Miru asa asa baga si pt noi niste bunatati din alea ca dupa....
Dragaica daca dr a zis ca sunteti bine eu zic sa ai incredere in ce spune el.Lasa bantuitul pe net ca pe o parte iti ofera multe informatii dar pe alta are darul de a te dispera.
Pysi stai calma si ia no-spa.La mine se intampla cand mergeam mai mult si cand maream pasul.Dar aveam no-spa in buzunar si nu ieseam nici la paine fara sticluta cu apa.ce e drept e ca in sarcina am baut exagerat de multa apa.Doar am de intretinut un pestisor,nu?Stai linistita!

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Many si bebGeo a implinit practic un an de cand a fost "realizat".Cand imi aduc aminte...mereu stau si ma gandesc din aia multi de pe monitor...care o fi?

Pupam mami si bebeGeo

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ayda, felicitari din suflet! Este intr-adevar o minune ce s-a intamplat!

Mi s-a facut pielea de gaina pe mine, aceleasi vorbe mi le-a zis si mie dr.
Si o si alaptai pe Andreea..

Bravo, felicitari inca o data! Sarcina cat mai usoara!

Va pup,

Raluca,mami de Natalia

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Many bani cu dr meu cu care am nascut inca n-am vb, mi-am facut programare prin tel pt miercuri si vad ce zice atunci(in telefon doar m-a felicitat si a ramas ca ne vedem miercuri)...eco am facut sapt trecuta la cam de garda la alt spital si medicul respectiv mi-a zis ca nu e grav ca am ramas dar nici excelent...ca va tb sa am mai multa grija de mine dupa ce nasc, cel putin asa am inteles ca la ce fericita eram nici n-am realizat.
Multumim mult de urari si pupam bebe Vlad
Elanik multumesc de pontul cu alaptatul, asa stiam si eu...o sa vad ce zice si dr. Si eu speram la minune dar nu ma gandeam ca se va implini atat de rpd. Asa ca cine stie, auzim si la voi ca s-a intamplat minunea.Mai ai asa putin, nastere usoara, sa stea bebe la caldurica inca 2 sapt

poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Many bani cu dr meu cu care am nascut inca n-am vb, mi-am facut programare prin tel pt miercuri si vad ce zice atunci(in telefon doar m-a felicitat si a ramas ca ne vedem miercuri)...eco am facut sapt trecuta la cam de garda la alt spital si medicul respectiv mi-a zis ca nu e grav ca am ramas dar nici excelent...ca va tb sa am mai multa grija de mine dupa ce nasc, cel putin asa am inteles ca la ce fericita eram nici n-am realizat.
Multumim mult de urari si pupam bebe Vlad
Elanik multumesc de pontul cu alaptatul, asa stiam si eu...o sa vad ce zice si dr. Si eu speram la minune dar nu ma gandeam ca se va implini atat de rpd. Asa ca cine stie, auzim si la voi ca s-a intamplat minunea.Mai ai asa putin, nastere usoara, sa stea bebe la caldurica inca 2 sapt

poze noi

Poti te rog sa-ti activezi PM, nu vreau sa acaparam forumul si vreau sa-ti trimit ceva legat de sarcina si alaptat.
Pup

Poze

Mergi la inceput

Many bani e activat PM, ti-am trimis acum un mesaj, sper ca ai primit
Fragutza multumesc mult!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Pysi stai calma si ia no-spa.La mine se intampla cand mergeam mai mult si cand maream pasul.Dar aveam no-spa in buzunar si nu ieseam nici la paine fara sticluta cu apa.ce e drept e ca in sarcina am baut exagerat de multa apa.Doar am de intretinut un pestisor,nu?Stai linistita!

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

Multumesc mult pt sfatul tau,sper sa reusesc sa stau linistita.
La mine chestia asta se intampla numai noaptea sau spre dimineata si nu simt nici o durere...e ceva ca o presiune,in cazul asta trebuie sa iau no-spa?noaptea???
Poate ti se par intrebari prostesti...dar cand nu esti in cunostinta de cauza...intrebi orice...

+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput