Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Castelana sa vezi ca de acu incolo vei simti mai mult durerile de spate, picioare etc o sa fie din ce in ce mai greu sa te intorci in pat de pe o parte pe alta, dar ce mai conteaza important sa fie bebei nostri sanatosi. Azi noapte am avut o contractie care normal cum apare cum vreau sa ma duc la toaleta simteam ca nu pot sa ma mai ridic din pat m-a ajutat sotu sa ma ridic....Ahhh si dungulitele alea urate care au aparut pe la 37 saptamani (mama lor de vergeturi ce ma enerveaza)credeam ca nu voi face , dar dintr-odata au explodat brrrrr in fine cum am zis sa fie bebe sanatos si asta e cel mai important lucru, saptamana viitoare ca acu o sa fie in bratele mele dragul de el.mai avem 5 zile.......numai dc nu se grabeste el.. Te pup si ai grija de tine. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 38+ DanielAMR aprox. o saptamana BEBE |
Draga Miru, ma rog si eu sa fie bine si asta e, ma dor toate cele dar de data asta cu rost devin mama.
Gandesc ca-s pasaje normale ale ultimului trimestru, nu-s probleme.
Oricum noaptea o urasc, trebuie sa stau la orizontala, pozitii de dormit au devenit rarissime..in fine ma rog si eu sa stea acolo bebe mic la dospit sa fie cat mai aproape de termen, astept Pastele!
Vad ca bebe Daniel este cuminte si ii place la mami lui, tu esti eroina, de cate saptamani stai in pat si consemnata la domiciliu?
hai ca-s sigura ca mai stati asa in formula promo o saptamana.
te pup

castelana fericita
33+
pysypisi spune:
Buna dragutelor!
Nu am mai intrat pe la voi...starile de greata sunt de vina,dar vad ca de cateva zile ma simt mai bine.
FELICITARI DRAGA SIMONA,SA-TI TRAIASCA FRUMUSETEA DE FETITA!!!
RECUPERARE GRABNICA!!!
Fetelor vreau sa va povestesc ceva...de cateva zile in timpul noptii dar mai ales spre dimineata,cand ma intorc de pe o parte cu fata in sus simt cum se intareste burtica intr-un anume loc asa cam cat un pumn, timp de cateva secunde....ce explicatie aveti voi???
A patit cineva asa???
Sa fie bebe oare???
+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
many_bani spune:
Simona felicitari ptr. frumusetea de printesa. Sa va traiasca, sa creasca mare sanatoasa iar tu sa te refaci rapid, sa vii sa ne povestesti cum fu marea intalnire 
Ellanik, Miruna, nu stiu exact care este ordinea, dar va tin pumnii, sa fie asa cum vreti voi iar bebeii sa vina sanatosi 
.
Castelana nici tu nu mai ai prea mult. O sa vezi ca starile si durerile de acum nici macar amitire nu vor ramane
. Eu una nu-mi mai amintesc nici macar travaliul (asa scurt cat a fost) o sa urmeze o perioada poate mai grea dar cu mult mai frumoasa. La noi, nici bine nu au trecut colicii, cu acele nopti nedormte si deja cochetam cu ideea de bebe 2, de fapt mai mult sotul
. Iar daca iti este asa cald, indura-te si de mine si trimite si aici o raza doua de soare, ca eu nu mai suport vremea asta de aici. 
Pup toate burticile si sunt cu ochii pe voi.
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
eumada spune:
many bani la cat de slaba esti.........dupa nastere.....valeu...
eu mai am de dat de la 85 la 65...cat aveam.......incep sa ma simt aiurea....eu sunt singura grasa dramasa...la sase luni ale fetei am dat numai 16 kg si mai am 20....
A sa va prezint tortul de la sase luni.....si minunica care sta singura in funduletz......
va pup si felicitari proaspetelor mamici
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
ellanik spune:
Simo sa va traiasca minunea papacioasa.Felicitari!

Many o las mai intai pe Miru si dupa urmez si eu.

Pysi o sa ti se tot intareasca burtica.Ideea e sa eviti sa faci miscari bruste sau sa stai incordata.

Castelana abia de acum incolo sa vezi dureri noaptea in somn.Si pt mine noaptea e de groaza.Prefer sa dorm ziua.Las ' ca toatea astea trec.
Miru nu mai vb de restaurantul ala...
.O sa ne facem copchiii printre raci si alte bazdaganii.

+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ayda_m spune:
Buna fetele!
Nu am mai intrat de mult pe la voi dar va citesc destul de des
Bine ai venit pe lume Andreea!!! Simona, refacere rapida si laptic pt bebic!Sanatate multa!
Dragaica super vestile de la eco...abia asteptam sa ne spui ce vor fi, fetite, baietei, pereche
Carmely pupici pt bebici sa stea cat mai mult in burtica
Many bani am vazut pozici de la botez, tare frumoase
Miruna eu dupa ce am eliminat dopul gelatinos am nascut dupa 10 zile aproape, asa ca stai cumintica
Castelana si eu sufeream asta vara de caldura...cu burtica mare si asa cald...nici nu-mi venea sa mai ies afara decat seara tarziu...Lasa ca in curand vor trece si durerile de spate, groaznice sunt...dar uitam de ele
.Mai ai si tu foarte putin si iti vei tine bebele mult dorit in brate
Pysypisi cred ca sunt usoare contractii, nu cred ca e bebe ca e inca prea micut...stiu ca si eu aveam, erau ca un fel de carcei...luam nospa si ma intindeam putin.
Eumada frumos tort
si Eva e superba!
Fetele, acum sa va spun cateva ceva si despre noi...numai aici nu am apucat sa va dau vestea...Eu am ramas insarcinata natural, sunt in 7 sapt si ceva...saptamana trecuta am auzit si inimioara la eco si abia astept eco de sapt viitoare sa vad cum a mai evoluat bebe...dupa atatia ani de tratamente, inseminari si 3 FIV-uri am ramas natural la 6 luni de la nastere...e incredibil dar se intampla si MINUNI!
Va pupic si va tin la curent cu noutatile...sper ca bebe sa fie bine, ma rog sa fie totul bine pt ca chiar dc e destul de rpd, eu mi-l doresc enorm...o sa fie diferenta mica de varsta intre andreea si bebe 2![]()
Ayda
7+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Dragaica spune:
Simona felicitari pentru bebelina, refacere rapida 
Fetelor eu cred ca am nevoie de un psiholog, vorbesc cat se poate de serios din pacate. M-a pus naiba si m-am uitat la filmari cu ecografii de gemeni la 12 saptamani pe youtube, aia fac frate acrobatii ai mei abia dadeau din manute din picioaruse deloc.M-am uitat la filmarea noastra de o mie de ori 
mi-am disperat sotu, saracu nu stie ce sa faca sa ma calmeze, cica sa-l sun pe doctor sa-l intreb, ce sa-i zic doctorului......ca-s paranoica
Eu i-am zis atunci ca as vrea sa-i vad miscand pe amandoi (ultima oara l-am vazut numai pe unu miscand), el a inceput sa miste usor burtica, iar ei au inceput sa ridice capul si sa dea din maini, da nu cum am vazut la alte ecografii.
Simt ca-mi ies din minti......voi la 12 saptamani cum ati vazut bebeii la ecografie, poate reusesc sa-mi calmez neuronii.
Va rog nu va suparati pe mine ca va bat la cap cu paranoia mea.....da nu ma pot abtine.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui ellanik Pysi o sa ti se tot intareasca burtica.Ideea e sa eviti sa faci miscari bruste sau sa stai incordata. ![]() ![]() +37 cu George-Theodor AMR +2 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Mersi pt raspuns,ar trebui sa ma ingrijorez???
La dr merg abia pe 23....
Nu stiu de la ce provin ca incordata nu stau doar sa zic,ca ma intorc prea brusc de pe o parte pe alta...
Dar ma intreb cum de numai dimineata se intampla acest fenomen....si atat simt ca si cum asi fi imbalonata...si cand pun mana este tare...
Tie ce explicatie ti-a dat dr???
+15DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui ayda_m Buna fetele! Pysypisi cred ca sunt usoare contractii, nu cred ca e bebe ca e inca prea micut...stiu ca si eu aveam, erau ca un fel de carcei...luam nospa si ma intindeam putin. Ayda 7+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Mersi pt raspuns.
Crezi ca ar trebui sa-mi fac griji???
Eu simt doar ca se intareste ca atunci cand esti imbalonata...nu durere sau alceva...
Si cum de se intampla doar dimineata???
Acum am 15 saptamani spre 16 dar nu stiu de ce nu s-a modificat la semnatura....
+15DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
miruna79 spune:
Dragele mele
Cezariana o sa fie miercurea viitoare pe 24 asta in caz ca vom rezista pana atunci, avem emotii mari....
Ayda felicitari mamicuto, sarcina usoara si la termen, doamne ce ciudata e viata asta dupa ani de zile de tratamente si stimulari tac pac ai ramas natural.. ma bucur ptr tine sa aveti grija de voi.
Ella chiar azi am pacatuit mi am trimis sotul sa mi cumpere bunatati si am mancat inele de calmari si creveti... am zis sa ma rasfat cu prajeli acu ca dupa aia stop prajelile... cum a fost la eco parca azi aveai programare, n-am apucat sa citesc dincolo mai nimic..
Many
eu sunt urmatoarea miercurea viitoare, cum am zis avem emotii si abia astept sa mi tin comoara in brate, am pregatit aparatu foto si cel video ca sa filmam fiecare miscare.pupici ptr voi.
pyss stai linistita pot fi usoare contractii ale uterului,cand vezi ca apar stai linistita in pat si mai ia un nospa.
Dragaica nu ti face atat griji in legatura cu mititei, voi nu aveti decat 12 saptamani e inca devreme,nu poti sa compari nici o ecografie cu alta la aceeasi femeie sunt multe in joc , ecograful cat de performant e, bebei dc dorm sau nu, multe multe...
La noi cea mai reusita eco a fost aia de 12 S ptr ca a fost transvaginal, e singura in care am putut sa vad bebelul meu pe indelete in rest la celalalte ba si-a ascuns fata ba dormea. Stai linistita si nu mai gandi la toate astea.
Castelana
am stat in pat de la 30S pana aproape de 36S perioada critica in care putea bebele sa vina pe lume si sa fie prematur, de atunci ma misc normal, bine nu pot sa ies sa fac plimbari lungi maxim o ora ca mi se contracta burta repede si ma dor picioarle rau.. apropo ce ti mai face mama sper ca e bine acu. pupici multi si ai grija de tine.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
38+
Daniel
AMR 5 zile
BEBE