Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Simona - iti tin pumnii si abia te astept cu vesti! Nastere usoara!

Elena - abia astept sa ajungem si noi la autodiversificare .

Miruna, Castelana - mai aveti atat de putin fetelor. Va pup si va tin pumnii. Sanatate multa in continuare. Fete curajoase si luptatoare!

Tuturor gravidutelor - sanatate si sarcini usoare!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miruna mai ai putintel. Vezi ca ai ajuns la termen daca i-ai spus lui bebe sa stea cuminte. avem copii ascultatori.

De Simona stie cineva ceva?

Castelana eu asta vara am inebunit pe toata lumea cu caldurile mele. i-am tampit cu aerul conditionat. Cred ca iti este tare greu cu asa caldura.

Hepilica bucura-te cat mai papa de la biberon. E rasfat acum pe langa ce o sa fie cand incepi diversificarea. Daca Maia o sa fie o mancacioasa atunci o sa fie frumos dar daca nu o sa fie tampesti.
La mine Ana mananca foarte bine dar Matei cu cantec. Ne albeste Matei pe toti din casa.

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor.
Tot 2 in 1 suntem, azi noapte am avut contractii si dureri de burta dar au trecut cu nospa, in rest bebe e jucaus si ascultator.

Elenada da avem copii ascultatori, vad ca sta cumintel sa vina cand vrea nenea dr saptamana viitoare, desi credeam ca dupa eliminarea dopului o sa se intample si mai curand.. pupici ptr Matei si Ana

Hepilica mami de Maia, dupa cum suntem programati, saptamana viitoare ca acu minunea mea o sa fie in bratele mele, asta dc nu mi va face vreo surpriza si sa vina saptamana asta.

Castelana iarasi te dau disparuta, tot cald rau pe la tine? cand mergi la urmatorul control?

Ellanik ia mama vino in Bucuresti sa mergem si noi sa papam bunatati unde stii tu si ne place mult.(vad ca dincolo se cam comenteaza orice) bafta maine la control.

Simona noi tot asteptam vesti de la tine. pupici

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nici o veste?! Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Buna fetelor.
Tot 2 in 1 suntem, azi noapte am avut contractii si dureri de burta dar au trecut cu nospa, in rest bebe e jucaus si ascultator.

Castelana iarasi te dau disparuta, tot cald rau pe la tine? cand mergi la urmatorul control?

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Sunt pe aici, in zona, mai intru din cand in cald sa vad ce face dopul tau si Simo.
Cald de mor pe la mine, zici ca-s nebuna nu alta.
Ieri am stat acasa, mai mult sezuta sau culcata si noaptea sa mor de dureri de spate, azi am luat-o la picior. Fusesem si aseara la o cina cu niste cucoane de ginta latina sa sarbatorim anul nou chinezesc, eram 3 gravi de aceeasi varsta gestationala (aceeasi data la ultimul CM, iti vine sa crezi?) si le-am batut si la marimea burtii si la greutatea de copil si la tot, am luat premiu
Oricum ma gandeam la tine, nu ai intepenit?
Eu tot sper sa ajung la termen, dar spatele asta cred ca o sa ma sfarseasca, dar sunt fericita chiar si asa tepenel.
In rest tot bine.
Dopul? s-a mai gasit?
Srai cuminte si sa vezi ca va fi bine.
Acum asteptam pe Simo!
te pup

castelana fericita 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ma bucur din tot sufletul sa va scriu un mesaj de la Simona:

''Spune-le fetelor ca am o papacioasa de 3 kg si 50 cm, apgar 9, care a fost foarte hotarata sa semene numai cu tati"

Simona este ok, bebica la fel, cand mai am vesti de la ea va scriu.

Bine ai venit pe lume Andreea!!!!

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Ma bucur din tot sufletul sa va scriu un mesaj de la Simona:

''Spune-le fetelor ca am o papacioasa de 3 kg si 50 cm, apgar 9, care a fost foarte hotarata sa semene numai cu tati"

Simona este ok, bebica la fel, cand mai am vesti de la ea va scriu.

Bine ai venit pe lume Andreea!!!!

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Multumim mai cocolysule!

Felicitari mami Simo, dadeam mereu refresh sa vad ce ai facut!
Bun venit pe lume Andreei!
Tu Simona sa ai refacere rapida, laptic si sa fiti sanatoase!
Cat ma bucur ca ai nascut cu bine!
BRavo!
pentru fetele frumoasele!

castelana fericita 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bravo Simona.
O Andree sanatatoasa frumoasa si cu mult noroc!

Miruna ?!

Mergi la inceput

Neata fetelor.

Cocolyso multumim ca ne ai anuntat.

Simona ma bucur tare mult ptr tine, refacere usoara.
Andreea bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata.

Cata tot 2 in 1 suntem , cred ca puiutu meu e tare ascultator si o sa stea pana saptamana viitoare.mergem maine la dr , o sa iau bagajul la mine just in case...

Doamne urmez eu ce emotii am....

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Mergi la inceput

Castelana sa vezi ca de acu incolo vei simti mai mult durerile de spate, picioare etc o sa fie din ce in ce mai greu sa te intorci in pat de pe o parte pe alta, dar ce mai conteaza important sa fie bebei nostri sanatosi. Azi noapte am avut o contractie care normal cum apare cum vreau sa ma duc la toaleta simteam ca nu pot sa ma mai ridic din pat m-a ajutat sotu sa ma ridic....Ahhh si dungulitele alea urate care au aparut pe la 37 saptamani (mama lor de vergeturi ce ma enerveaza)credeam ca nu voi face , dar dintr-odata au explodat brrrrr in fine cum am zis sa fie bebe sanatos si asta e cel mai important lucru, saptamana viitoare ca acu o sa fie in bratele mele dragul de el.mai avem 5 zile.......numai dc nu se grabeste el..
Te pup si ai grija de tine.

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Mergi la inceput