Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Pysypisi eu luam no-spa si noaptea dc simteam contractiile astea..., cel mai bine ar fi sa vb cu medicul tau si vezi ce-ti spune...
Probabil se intampla noaptea ca stai intr-o anumita pozitie mai mult timp..si eu pateam la fel si eram tare stresata, dar in general cu no-spa se rezolva si schimbam pozitia, dc eram culcata ma ridicam , dc eram in picioare ma intindeam...

Ayda7+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Pysypisi eu luam no-spa si noaptea dc simteam contractiile astea..., cel mai bine ar fi sa vb cu medicul tau si vezi ce-ti spune...
Probabil se intampla noaptea ca stai intr-o anumita pozitie mai mult timp..si eu pateam la fel si eram tare stresata, dar in general cu no-spa se rezolva si schimbam pozitia, dc eram culcata ma ridicam , dc eram in picioare ma intindeam...

poze noi

Mersi mult pt raspuns,o sa vb si cu dr dar abia marti ca atunci am programare...

+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Simona felicitari sa ai un bebe sanatos mancacios si cumintel si sa va bucurati toata viata unii de altii.

Miruna urmezi. Mai ai putin. Sa vezi tu ca sta bebe pan la cezariana. patesti cum am patit eu. Toata sarcina m-am chinuit sa tin copii si uite asa am ajuns la cezariana programata. Cred ca mai stateau piticii daca nu ii scoteam obligat fortat.

Dragaica nu te mai uita la toate prostiile de pe internet. Nu toata lumea e la fel si nici toti copii nu sunt la fel. Daca unii gemeni joaca folbal la mami lor in burta nu e musai acum sa fie toti gemenii fotbalisti in burtica. Iar la 12 saptamani ceri cam multe de la ei. Lasa ca or sa creasca ei mari si cand o sa iti i-a ficatul pe post de sac de box ai sa zici sa mai stea si ei putin linistiti ca sa poti si tu respira. Cel mai mare dusman e stresul. Nimic nu iti face mai rau decat stresul asa ca relax.

Ayda o adevarata minune ti s-a intamplat. Esti cea mai fericita mamica. Sarcina usoara si la termen iti doresc si bebe sanatos.

Ellanik tinem pumnii sa stea bebe la caldurica pana la data stabilita de voi.

many am vazut pozele de la botez. Sunteti o familie tare frumoasa.

Castelana iti trimit virtual putin aer rece de la noi sa te mai racoresti si tu.

Pysypis e bine sa iei nospa cand mai simti ca se intareste burtica dar e si mai bine sa il suni pe dr tau si sa ii pui ce ti se intamla. El stie cel mai bine ce sa te sfatuiasca.

cat despre noi ce sa va zic. pitici au facut ieri 7 luni. Matei din pacate a facut o infectie urinara pe care o tratam acum cu antibiotic. Din pacate sunt sanse mari sa se repete infectia pt ca are o usoara malformatie uretrala. Sper totusi sa rezolvam problema.
In rest sunt bine grasi si frumosi ca sunt ai mei.

Am pus poze la semntaru de la o sedinta foto profi

pupici la burtici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Fetelor tocmai am vb cu dr si mi-a spus sa stau linstita ca nu este nici o problema daca contractiile nu sunt dese si dureroase.In schimb nu mi-a spus sa iau no-spa...
Oricum va multumesc din suflet la toate ca m-ati incurajat!!!
Sarcina usoara la toate va doresc si fara probleme

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Simona, felicitari!!!!!
Sa-ti traiasca puiutza si sa fie sanatoasa!
Iar tu sa te refaci cat mai rapid si sa ai mult laptic bun-bun.

Miruna, tu urmezi ...cred ca emotiile s-au instalat deja.... O sa fie super bine, io zic sa nu te stresezi fara rost. Relax...cat mai poti ...

Ellanik, ce dragutza esti, cum o lasi tu pe Miruna prima .
Bafta multa si tie si la fel, sunt sigura ca totul o sa mearga perfect.

Dragaico, au dreptete fetele, ce nu mai ai rabdare si vrei suturi?!? O sa tot primesti fata draga, ba o sa ajungi sa te rogi de ei sa faca nani sa poti face si tu

Castelana, Happy new year!

Despre noi: suntem bine sanatosi doar ca inca nu am scapat de icter, dar sper ca in curand vom scapa...
Bebe ia foarte bine in greutate si a luat deja si un cm, mananca si doarme destul de mult. Am profitat de soare si am fost deja la plimbare in parc...doarme non stop cat e afara...
Eu ma refac destul de bine si am scapat pana acum de 15 kile...dar mai ammmm...

-ici la burtici si la mamici!

Huski de Radu Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Despre noi: suntem bine sanatosi doar ca inca nu am scapat de icter, dar sper ca in curand vom scapa...
Bebe ia foarte bine in greutate si a luat deja si un cm, mananca si doarme destul de mult. Am profitat de soare si am fost deja la plimbare in parc...doarme non stop cat e afara...
Eu ma refac destul de bine si am scapat pana acum de 15 kile...dar mai ammmm...

-ici la burtici si la mamici!

Huski de Radu Theodor

Ce bine ca doarme, ai su tu tmp sa te mai odihnesti.
Ai dat jos 15 kg......super, esti tare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor

Noi suntem bine stam cumintei,ecografic bebe a ajuns la 3600g si lung 51cm,asteptam marea intalnire cu emotii de nedescris...

Huski Chiar ma gandeam la tine ce faci ca nu ne ai mai zis nimic de Raducu. ma bucur ca sunteti bine si ca e cumintel mananca si doarme cat trebuie.sa ne mai pui poze dc n-ai timp o face tata Huski ca se pricepe.

Elanada Da vezi ce bebei ascultatori avem ne speriam degeaba si ei sunt bine mersi in burtica.mi au placut tare mult pozele, ce mai familie fericita , sa fiti asa fericiti si sa va bucurati de ei toate viata.

Many ma bucur ca Vladut e in grafic si e sanatos sa ne mai pui poze.

Ella, Castelana

Simona n-ai ajuns acasa inca??aveti grija de voi

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 38+ Daniel
AMR 4 zile
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Buna fetele!
Pysypisi cred ca sunt usoare contractii, nu cred ca e bebe ca e inca prea micut...stiu ca si eu aveam, erau ca un fel de carcei...luam nospa si ma intindeam putin.

poze noi

Mersi pt raspuns.
Crezi ca ar trebui sa-mi fac griji???
Eu simt doar ca se intareste ca atunci cand esti imbalonata...nu durere sau alceva...
Si cum de se intampla doar dimineata???
Acum am 15 saptamani spre 16 dar nu stiu de ce nu s-a modificat la semnatura....

+15

Fugi la toilet si fa pisu, asa e si la mine, trece odata cu golirea vezicii!
Simo, felicitari si bebic papacios!

Noi suntem bine, asteptam morfofetala sa stim clar ce avem intre picioare (ale lor normal)

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Buna dragutelor!
Spuneti-mi si mie cum imi dau seama ca bebe misca???
Azi noapte am simtit de mai multe ori asa ca si cum s-ar zbate un muschi,dar undeva sus,intre stomac sicoasta....
Eu ma gandesc ca atunci cand este bebe aceste furnicaturi trebuie sa le simti in burtika,nu?????

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Buna dragutelor!
Spuneti-mi si mie cum imi dau seama ca bebe misca???
Azi noapte am simtit de mai multe ori asa ca si cum s-ar zbate un muschi,dar undeva sus,intre stomac sicoasta....
Eu ma gandesc ca atunci cand este bebe aceste furnicaturi trebuie sa le simti in burtika,nu?????

+16

pisi eu am simtit cu adevarat in saptamana 20 implinita, pana atunci mi-am dat doar cu parerea ca parca am simtit ceva.
Cum sa descrui... e ceva unic ce nu am mai simtit, si mereu am avut impresia sa era ceva ce se rasucea acolo inauntru, stai linistita ca el misca, dar e micut si este greu sa simtim si noi..
te pup

castelana fericita 33+

Mergi la inceput