Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Simona sa va traiasca micuta cu cercei. Deja doarme pe burtica sau este pusa numai ptr. sedinta foto?.
De la Miruna nu are nimeni nici o veste?
Ellanik acu vrei nu vrei tu urmezi , dar ma rog la DD sa fie dupa 1 martie, sa fie cadoul lui mami in luna martisorului.
Ayda pe unde esti, ai fost la doctor, te asteptam cu vesti
Castelanaaaaaaaaaaa tragi chiulul
Hepilica, Raluca, voi sunteti cu printesele in parc?
Noi azi am vrut sa iesim insa ploaia ne-a stricat planurile, asa ca Vlad doarme in balcon. Ieri am fost in parc, a fost tare bine, Vlad a dormit iar eu am mai dezmortit oasele.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Miruna ce putea sa fie ai frumos decat sa-ti nasti bebelu de Dragobete. Nastere usoara, recuperare rapida, bebe sanatos, mancacios si cuminte

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele
Am fost la eco azi...samburelul e bine, creste si sunt tare fericita...e o minune.
De cand s-a facut cald stam mai mult pe afara cu andreea care e un mic rasfatel zic eu, vrea atentie mereu, sa ne jucam dar cred ca e normal pt un bebe mic, vrea sa stie tot...deja scoate silabe ca "va-va", "ba-ba", "da-da"...a zis intr-o seara ma-ma dar asa la suparare de nu am realizat ce a zis, de atunci nu a mai zis.
Simona sa va traiasca printesa, frumusica foc
Miruna asteptam vesti
Goldi stai in pat linistita si lasa munca o perioada.
Many bani

va pupic si mai revin

Ayda8+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many dr a zis ca sigur nu vine in februarie ca ii e bine acolo.Sapt viitoare sa vedem ce planuri are!!!Pupici

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Catalina, multumesc .
Initial am luat o doza minima de clexane de 2000 si aspenter dar acum, datorita hemoragiei, am renuntat la aspenter.
La clexane nu as renunta macar pana placenta este formata complet.

Ayda

Pisi, tratamentul clasic ar fi prednisonul, dar mai mult ca sigur va trebui sa faci si alte analize sa vezi de fapt ce determina aparitia anticorpilor.

Ellanik, ar fi tare sa il nasti pe micut de 8 martie. Ar fi o serie frumoasa: Dragobete, 8 Martie

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
nu chilesc, doar ca-s obo rau si calculatorul face si figuri, daca nu e el este forulmul... in fine

Azi sunt asa parca picata pe pe alta planeta, desi am dormit sunt atat de obosita... nu pot dormi pe zi, am stat toata dimineata in pat cu ochii inchisi, dar dupa a trebuit sa ma mobilizez ca sa merg la dr, da azi aveam vizita.
Bebe a crescut, 2,950kg, activ, da din gurita si se misca, ce sa mai spectacol dar cand a fost vb de facut poza frumu ...mana la ochi ce credeati?
In fine, mi-au iesit si analizele, cam micuta hemoglobina, deci doza dubla de vitamine scrie pe mine, asa a zis dr.
In rest cica prindem pastele, deci inca 5 saptamani le stau sigur, eu nu am decat sa ma bucur, asta-mi si doresc, sa ajungem la termen!

va pup pe toate si credeti-ma as mai scrie dar sunt tare zombi!
Poate-mi revin mai tarziu

va pupupupup pe toate!!!

Ceva vesti de la miruna? mamica nostra de Dragotetz!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi
Pisi, tratamentul clasic ar fi prednisonul, dar mai mult ca sigur va trebui sa faci si alte analize sa vezi de fapt ce determina aparitia anticorpilor.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Ai mai intalnit pe cineva cu asa ceva in sarcina?
Maine o sa merg la spitalul Colentina la dr Coman Tanasescu sa vad ce imi spune...

+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna fetelor

Goldi asa cum a spus si Catalina statul in pat e sfant. Eu am stat aproape toat sarcina in pat. in trim 2 am mai miscat putin. mai ieseam la plimbari scurte prin parc in rest in primul trim am stat numai in pat dica cauza unor hematoame iar il ultimul am stat din cauza colului. Stai cumintica in pat pana scapi de probleme. Sanatate multa

Miruna astept vesti de la tine. Azi cred ca iti tii minunea in brate.

Castelana felicitari pt grasunel.

Carmely sanatate maxima si sa stea bebeii cumintei in burtica pana la termen

Simona ai o minune tare dragalasa. Sa fie sanatoasa si sa cresaca mare si voioasa.

Ayda ma bucur ca samburelul e bine. sarcina usoara si la termen iti doresc

Iana ce fac gemenasii. Cum e cu doi?

Huski ma bucur ca ai un bebe cumintel foc. esti o norocoasa. mult a fost putin mai este. Tu urmezi.

Pysypisi sper sa gaseasca rezolvare medici la problema ta si sa ai o sarcina usosra lipsita de griji si un bebe sanatos. Bafta multa

Pupici la burtici sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi va doresc.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna burtici!
sunt insarcinata in sapt. 15 in urma unui fiv la debrecen. de la 6 sapt. mi-au descoperit un hematom foarte mare. am facut clexane inca de atunci si in sf. ieri era mult mai mic.
as vrea sa va intreb ceva. de cateva zile ma doare putin burta si cam o data de doua ori pe zi mi se intareste pe o portiune pentru cateva secunde. oare or fi contractii. ar trebui sa-mi fac griji?
va doresc la toate sarcini usoare si o zi frumoasa!

15+
[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot[font=Tahoma]/[size=1]/[teal]/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

www.sfatmedical.ro/Analize_Medicale/Anticorpi_antinucleari_ANA" target="_blank">anticorpi antinucleari

Asta e ce am gasit eu,pe net referior la ce spui tu.dar nu trebuie sa te sperii e doar o chestie extrem de generala...de fapt cred ca ai avut recent rubeola sau toxoplasma si ai anticorpi sau ai reumatism....o sa vezi ca asta e...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput