Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

buna fetelor

Pysypisi sper sa gaseasca rezolvare medici la problema ta si sa ai o sarcina usosra lipsita de griji si un bebe sanatos. Bafta multa

Pupici la burtici sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi va doresc.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Sa dea Dumnezeu!
Mersi frumos!

+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Castelana pup garsunelul.
Nici azi nu avem vesti de la Miru?

Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Buna fetele
Am fost la eco azi...samburelul e bine, creste si sunt tare fericita...e o minune.
De cand s-a facut cald stam mai mult pe afara cu andreea care e un mic rasfatel zic eu, vrea atentie mereu, sa ne jucam dar cred ca e normal pt un bebe mic, vrea sa stie tot...deja scoate silabe ca "va-va", "ba-ba", "da-da"...a zis intr-o seara ma-ma dar asa la suparare de nu am realizat ce a zis, de atunci nu a mai zis.

va pupic si mai revin

Ayda8+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Ayda, felicitari pentru minunile tale, cea care deja vorbeste si cealalta ce porti in pantec.
Cititnd de tine trag si eu speranta sa raman repede insarcinata cu al doilea. Sarcina usoara si ai grija de tine!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

many_bani, merci mult si pup mami de strangarel!!! cum te simti? te descurci? acum daca se face primavara va fi mai usor sa stea bebe afara si sa vezi bucurie!

Elenada, merci, ma rog la Domnezeu sa stea acolo pana la termen si sa nu creasca prea mare sa nu mai aiba loc, daca exista asa ceva.
Te pup

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELENADA e greu cu doi dar si frumos.Mario are colici si face crize o data la doua -trei zile.Ieri ne-a dat d-rita debridat sa incercam si am dormit foarte bine aseara.Sophia e bine ea papa si doarme.

pt. mamici si gravidute

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

www.sfatmedical.ro/Analize_Medicale/Anticorpi_antinucleari_ANA" target="_blank">anticorpi antinucleari

Asta e ce am gasit eu,pe net referior la ce spui tu.dar nu trebuie sa te sperii e doar o chestie extrem de generala...de fapt cred ca ai avut recent rubeola sau toxoplasma si ai anticorpi sau ai reumatism....o sa vezi ca asta e...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Sper din tot sufletul sa fie bine.
Am sunat la spital si abia luni s-ar putea sa-l gasesc pe dr...
Nu am avut nic rubeola si toxoplasma...doar sa zicem ca ar putea fi reumatism...

+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Hopa am ajuns acasa
intru in graba sa va spun 2 vorbulite.
Va multumesc ptr incurajari si urari.
S-a nascut bebe Daniel de dragobete 3600g 51cm apgar 9. inca n-a aparut laptele la mine, am facut rani urate la sani si ii dau acu biberon , o sa incerc sa il mai pun si sa folosesc pompita ca nu vreau sa se obisnuiasca cu biberonu.
Va pup pe toate si va multumesc ptr sustinere, o sa mi revin cu amanunte, deocamdata asteptam prma baita sa vedem cum ne vom descurca

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR ore...
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Hopa am ajuns acasa
intru in graba sa va spun 2 vorbulite.
Va multumesc ptr incurajari si urari.
S-a nascut bebe Daniel de dragobete 3600g 51cm apgar 9. inca n-a aparut laptele la mine, am facut rani urate la sani si ii dau acu biberon , o sa incerc sa il mai pun si sa folosesc pompita ca nu vreau sa se obisnuiasca cu biberonu.
Va pup pe toate si va multumesc ptr sustinere, o sa mi revin cu amanunte, deocamdata asteptam prma baita sa vedem cum ne vom descurca

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR ore...
BEBE

Bravoo......felicitari, ce cadou frumos de Dragobete , sa fiti sanatosi.
Sunt sigura ca o sa decurga bine prima baita

Noi suntem bine, am simtit un din bebeii, nu au fost nici crampe, nici gaze, sunt sigura ca a fost bebe , am obiceiul sa stau cu picioarle sub mine, cred ca l-am cam inghesuit/incomodat si mi-a atras atentia.
Abia asteptam ziua cea mare pe 10 martie, poate reusim sa vedem ce sunt , tati si-a luat deja liber, a pregatit camera de filmat suntem pregatiti sa vedem ce au intre picioare .
Eu ma plictisesc acasa de moarte, ma uit toata ziua la olimpiada, daca ati ramas in urma cu stirile va pot eu pune la zi

Azi abia a dat putin soarele dupa 3 zile de ninsoare si viscol ca de obicei o sa fim in geci si in luna aprilie inceputul lui mai
Cam atat despre noi, pupa mamicile si gravidutele fivoase.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

miruna - heeeeeei, felicitari, sa te bucuri de bebe, sa fie sanatos si norocos. Pup mami fericita si bebe grasun.
Vazusi ca a fost copil cuminte si te-a ascultat?

Dragaica - nu te supara pe mine dar eu zic ca sansele sa il simti pe bebe la 14s si la prima sarcina sunt mici rau....sa nu zic inexistente. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

catalina sa stii ca eu cred ca se poate; si eu tot pe la 14 sapt am simtit prima data ceva dar toata lumea zicea ca nu se poate,eh acum cand a inceput sa miste 17 sapt + imi dau seama ca si atunci ot bebe era.
E posibil ca la mine(explicatia dr) sa-l fi simtit pe bebe pt ca de fapt am mai avut o sarcina anterioara,desi nu cu finalitate.
17+

Mergi la inceput