Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Miruna, NASTERE USOARA!!
Astazi de Dragobete iti vei intalni marea dragoste, puiul tau mult dorit .
Iti tin pumnii sa fie totul bine, sa ai laptic mult si bun si sa te refaci foarte repede.
Bebe Daniel sa fie sanatos si norocos!

Despre noi, pe scurt: suntem foarte bine, mai avem putin icter dar a scazut bine de tot fata de saptamana trecuta.
Ieri l-a cantarit doamna doctor si avem 5,100 kg , deja nu ne mai vin unele hainute . Ne place mult in parc la plimbare (doarme tot timpul )

-ici tuturor!!!

Huski de Radu Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Miruna, nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.
Fetelor, eu intru mai rar, nu are rost sa va bombardez cu problemele mele care au devenit din ce in ce mai acute. Singura speranta a mea e sa mai stea bebeii mei inca cel putin 4 saptamani in burtica.Ceea ce se va intampla. Am eu un feeling.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si bebeii din burtica.

29+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUNA NASTERE USOARA !
HUSKI SI MARIO ARE TOT 5,100 IAR SOPHIA 4.200

PUPICI LA MAMICI SI GRAVIDUTE.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Iana, buna mamico!
Ce ma bucur sa te vad
Cum stati cu colicii???
Pe noi ne cam chinuiesc...nu plange saracutul prea tare dar se chirceste si scoate niste sunete...de ma doare sufletul
Poate pui si tu niste pozici intr-o zi sa vedem si noi perechea ta de puiuti.
Eu inca nu am apucat sa descarc poze noi ce bebe dar cand tata Huski va avea un moment liber il voi ruga sa actualizeze albumul foto
Nu am avut timp deoarece am avut o maaaaare treaba de facut....din cauza faptului ca i-am facut baita lui bebe in dormitor, in cateva zile s-a umplut peretele din spatele sifonierului de mucegai si a intrat inclusiv in sifonier ...si ne-am apucat sa spalam absolut toaaaaate hainele .
...s-a trezit bebe , fug la el

Huski mami de Radu Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Hai Miruna!!!!!!
Hai bebe Daniel!
Azi de Dragobete e marea voastra zi!!!!!
Sa ai nastere usoara si sa fie bebe sanatos si mancacios!
Reface usoara si sa fii fericita!

castelana fericita 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

goldi - eu as sta numai in pat. Fara condus , fara mers la birou, fara plimbari. Pat, intinsa, picioarele pe perna si cam atat. Nici un fel de efort.
Tu iei si clexane sau numai aspenter?

Miruna - hai cu bebe frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Huski ,Mario are colici si face crize urate,dar terecem noi si de perioada asta.Poze a mai spus, nu stiu sa pun si nici timp nu am sa invat.[bang Cu mucigaiul am patit la fel ,toata ziua stergem cu tot felul de solutii.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumim pentru toate gandurile bune!

Am atasat cateva poze cu minunea noastra pe care nu ma satur sa o privesc si sa o dragalesc.

Am intrat ceva mai tarziu pe forum pentru ca mi-am revenit destul de greu dupa cezariana...azi e prima zi cand pot sa zic ca nu mai am dureri, ci doar o jena usoara.

Bafta azi, Miruna! Refacere usoara si nu renunta sa dai bebelul la san...eu sunt chiauna de cat m-am chinuit sa o tin la san, dar acum e tot mai bine si asta imi da o mare satisfactie.
Deja avem colici, dar se pare ca suntem norocosi si am nimerit din prima remediul potrivit...sab simplex functioneaza la noi.

pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor!
Despre mine pot sa va spun ca am repetat analiza anticorpilor ati-nucleari si mi-a iesit din pacate tot pozitiv iar valoarea este de 1/320.Dr meu m-a trimis la spitalul Colentina la dr Coman Tanasescu. Daca stiti mai multe despre acesti anticorpi in sarcina astept detalii.Voi v-ati confruntat cu asa ceva?Pana vineri cand o sa merg la dr...poate ma mai linistesc...Despre acest dr ce stiti???
O zi placuta va doresc!

+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Simona,printesei tale i se potriveste de minune versul "Si ce cap frumos rasare/Nu-i al meu ,al cui e oare?".Are fatuca ta un capshor atat de frumos!!!!Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
Miru hai impinge impinge ca sa-i vedem si noi capul.
Pysi stai calma si linistita.Habar nu am ce inseamna dar daca te stresezi faci rau la bebe.

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 12 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput