*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
La multi ani Teodorelor si Teodorilor nostri!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
lianam spune:
multumescu-ti draaaagaaaa cuuuscraaaa
..... tre' sa "citesti pe muzica" lu' savoy
...
pentru ca este gheata afara, este balti
si tre' sa fiti in stare de ne-ebrietate
, dar si pentru ca avem gravidute si lauze in numar semnificativ
va facem cinste cu niste prajiturele barni
, niste nesquik cu lapte, hai fie si niste
in loc de cafeluta ![]()
si-s grabita, si-s grabita 

asa ca nu stau la palavrageala acum....teo e la gradi si eu ma tot uit la ceas si astept sa merg sa o iau
... si gata fug, cand am timp mai stau si eu de-o vorbulita cu voi
... aaa, ca am vazut ca vb de suzi
... zic si eu ceva repejor: si teo e fana
( ma mosteneste ca eu eram fana din aia inraita
...si ete ca pana m-am maritat am renuntat la ea, deci nu va facei griji
); acum o ia din ce in ce mai putin; am stabilit cu ea asa: este fetita mare si nu prea e frumos sa o mai tina
, daaaaar, mami nu o da inca la un bebe care are nevoie de ea; o mai tine putin ptr teo, care are voie cu suzi numai la nani; asa ca numai seara la culcare si cand doarme de pranz sta cu ea (i-am dus si la gradi una, dar le-am spus ca nu are voie cu ea decat la somn daca se foieste rau, plangaceste...ii iese si maseaua nr. 5 asa ca o mai calmeaza...daca nu o cere, sa nu i-o dea); uneori vine la mine razand cu maineile la spate, si pac, scoate suzi de la spate si baga in gurita razand; o intreb: teo, ce am stabilit? unde trebuie sa stea suzi cand nu faci nani? si imi arata spre patut; ei, ii zic, atunci acolo sa o vad; intelege si o duce...probabil as putea sa nu i-o mai dau deloc, insa intotdeauna iesitul dintilor si maselelor au chinuit-o rau si suzi o calmeaza, asa ca o mai las; nu-i graba ca eu sunt exemplu ... viu ![]()
gataaaaaa 
“Un prost invatat e mai prost decat un prost ignorant.”
clauclau spune:
Mamaaaa, trebuia sa vin cu barca la servici, e cumplit afara!

Valen, cat de mult seamana baietii, doua picaturi, nu alta 

. Multa sanatate Mateiului scump. Te sun mai tarziu.

Olgutza, vreau sa vorbesc ceva cu tine, poti sa intri putin pe mess sau vorbim la tel? Pup.

lianam spune:

multumeeeeesc de urari, fetelor dragutelor .....
am vazut si pozele cu matei si luca frumusei
; se pare ca ai folosit acelasi tipar la concepere vali, de seamana asa mult intre ei ![]()
“Un prost invatat e mai prost decat un prost ignorant.”
bubu05 spune:
'Neata!
M-am servit si eu de la Gecko cu o cana mare cu lapte cald, ce bun fuse ![]()
Vali, of, ce rau imi pare de Matei...saracutul de el...fix cand l-ati adus pe bebe acasa...insanatosire rapida, sa nu-i dea nimic lui bb
Sunt niste dulci impreuna, mie mi se pare ca seamana mult intre ei!
L-am dus si eu pe Vlad la gradi, am inotat prin balti, horror
Ne trebuie barca
Stradutele dintre blocuri sunt nedezapezite, plus baltoace la greu, ceva de nedescris, mama ei de tara 
Clabuc spune:
Neata!
Am fost si eu ieri la primul control si prima echo. M-am dus vesela si madra ca o floare si am iesit plouata rau. In rpimul rand, mi-a descoperit o rana (leziune) pe col si a sarit in sus, spunand ca trebuia mai intai tratata aia si dup-aia sarcina. Mi-a facut echo endovaginala si se vedea saculetul, dar nu si embrionul, la 5 saptamani si 6 zile. A incercat si cu Doppler dar nu se auzea inimioara. A zis ca oricum e cam mica sarcina si sa nu-mi fac griji. Am intrebat-o daca poate fi sarcina cu ou clar si a spus ca dupa forma nu pare a fi asta. Mi-a zis sa nu-mi fac griji (de parca as putea!) ca e prea mica sarcina si poate din cauza asta nu se vede. S arevin saptamana viitoare sa vada cum e. Nu mi-a placut deloc doctorita asta ( e prima oara cand merg la ea), m-a costa un control si o echo 300 lei, asta tinand cont ca e un cabinet intr-un apartamanet de 2 camere la parterul unui bloc ... De cum am intrat m-a intrebat daca sa-mi faca control sau numai echo sau ce vreau eu ... mi se pare ciudat s ama interbe pe mine ca sa-mi faca, eu trebuie sa stiu? sau o fi fost ceva de genul "de cat iti ajung banii ..."
Drept urmare, cum am ajuns acasa mi-am facut programare la doctorul meu, cu care am nascut-o pe Clarinda acum 2 ani, si am gasit loc maine la 16. Sper sa fie bine si sa ma linisteasca.
Nu stiu ce sa mai zic, sunt foaret ingrijorata si trista. Sper sa fie bine, mi-e si frica sa merg maine.
Si, colac peste pupaza, de unde ieri imi venea sa vomit de dimineata si mi-era greata continuu, azi paraca nu mai am nimic.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
luny spune:
LA MULTI ANI, TEUTZELOR SI TEUTZILOR!
vali la multi ani pt ieri
am vazut baieti frumosi! pneumonie, si voi?? multa sanatate si refacere rapida, ma mir ca ati ramas acasa, dar ma bucur ca nu v-ati internat...parerea mea, tine-l departe de cel mic cu orice pret..
eu sunt zombi, am avut o noapte vai de lume, cu apogeul la 5,30 cand s-a trezit odata cu ta-su(care a plecat la serviciu la 6,20) si s-a culcat in plansete dupa iub, trezindu-se la 10 jumate..faza naspa e ca a mancat 1(UN) soldatel de oaine cu pateu si branza, mare cat unghia

nu mai stiu ce sa ma fac...

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Vali, am uitat, desi am gandit asta, sanatate lui Matei si sa se tina bolesnitele departe de voi toti muuuult timp!
Nicoleta spune:
Laly, eu zic sa te imbarbatezi si sa mergi la un medic in care ai incredere!