*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Mimo
uite o imbratisare calda de la mine
Sa treaca mucii- baga colargol, baga picaturi vit.C, ceaiuri cu miere si lamaie....si baga Lost, sa iti revii ![]()
Mihule, macar tu ai o scuza sa papi
Nici n-am citit ce bunatati ai facut ![]()
De lula, lui Vlad pur si simplu i-am luat-o intr-o seara. A strigat-o in noaptea aia, a plans, dar acceptabil, l-am potolit repede. El nu era ahtiat dupa ea, doar cand dormea si-o cauta in pat. Avea 1,11 ani cand i-am luat-o. A doua seara iar putina maraiala si asta a fost. A fost usor la noi...Stef nu are de la 8 luni, deci cu el am scapat de asta.
Olgutzika spune:
'neata!
Ioana, am scapat repede, cu supozitoare cu Carpicon. Doua pe zi, parca, si pe urma am mai pus cand ma mai deranja. Nu mai am nimic de foarte multa vreme.
Mihutza, eu nu i-am mai dat suzeta, pur si simplu. Avea 11 luni - in prima noapte s-a foit, in a doua s-a foit mai mult si in a treia a plans dupa ea. Si gata, asta a fost, din a patra a uitat de ea. Iar sor-mea in India repara un cuptor de geam float ( d-ala pentru termopane ). Vine peste inca doua saptamani, e terminata si foarte foarte distractiva in ce ne scrie.
Gata, am raspuns intrebarilor, la munca cu mine. La Ploiesti e Balta Brailei, sunt fleasca la picioare ( vin cu tramvaiul la serviciu-sic
) si Radu, contra unei cafele calde lasate de dimineata
, duce copilul.
Sa aveti o zi frumoasa!
Kya spune:
Neata!
Ohohoho ce baaaaalti!!! Ieri inotam prin nameti, azi am inotat la propriu prin apa...
Am ajuns la birou fleasca. Vorba Bubulinei "o mai gad"!
O zi minunata va doresc! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Mihuta Sanziana e inca mare fan suzete. Ii zice "nana" si asta e unul din cuvintele pe care le pronunta clar de mult ![]()
Fara ea nu adoarme, si o cere cand e obosita sau nervoasa. Cand o pierde noaptea prin pat, in somn, incepe sa o strige!
O calmeaza foarte mult, si pe noi ne scuteste de urletele ei.
Asa ca nu stiu cum o sa reusesc sa o dezvat de ea... 
Ideea mea este sa scapam de ea pana merge la gradi in aprilie.
Cred ca o sa rup la un moment dat pisica in doua, si brusc scapam de ea. Sau poate o fi mai buna metoda cu taiatul si dezobisnuitul treptat? Habar n-am...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Am pus, in sfarsit, poze cu noi...
Sa va fac un rezumat, ca timpul e din ce in ce mai putin:
- Luca mananca de rupe, ma dor sfarcurile de nu mai pot, dar lapte e din belsug, din fericire...;![]()
- mananca din 2 in 2 ore si pt ca nu-mi lasa tzitzi deloc din gura, am luat-o deja pe suzi, sa mai pot face si eu ceva cu Matei...![]()
- Matei a fost foarte incantat cand l-a vazut pe Luca si de atunci ar sta numai calare pe el, il pupa peste tot...
Partea proasta e ca Matei are pneumonie si amigdalita pultacee si are branula prin care ii facem la 6 ore fie penicilina, fie gentamicina.
..Si ar trebui sa-i tinem izolati, dar e aproape imposibil, fiindca Matei o zbugheste imediat in dormitor la frate-su..
Valentina cu
Matei si Luca;
VALENTINA C spune:
Sa pun si pozele, nu???![]()
http://community.webshots.com/album/576707195rymiaZ
Valentina cu
Matei si Luca;
VALENTINA C spune:
Si pentru comparatie, desi seamana foarte mult:
http://community.webshots.com/photo/2542280960103382524tdgRrI
Valentina cu
Matei si Luca;
Nicoleta spune:
Vali, niste frumosi ai tu acolo! 

Si eu am cam inotat prin zapada... gheeeu cu carut!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
cami33 spune:
LA MULTI ANI, NORUTA SCUMPICICA FRUMUSICA!!!
LA MULTI ANI, TEO DE MIMO!!
LA MULTI ANI, TE(R)O DE STELUTZ!!
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

si ceai si capuccino si bombocino