*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Vali, la multi ani de ziua numelui! Sper ca sunteti bine!
Ioana, eu am avut probleme cu hemoroizii in timpul si dupa prima sarcina mai ales. La a doua mai putin. Ce anume vrei sa stii? Ce fel de probleme ai?
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
bubu05 spune:
Aoleu, mama, ai mei inca nu dorm ...Vlad ii canta lui Stef colinde si ala mic ingana cu el
Ioana, pai inca ii am...dar e bine ca nu se mai manifesta am doi micuti si rar de tot se mai inflameaza sau ma dor, mai ales de la chiloteii tanga sau daca stau mult in picioare. dar imi trece repede cu doxiproct. Deci sunt ai mei si la locul lor
Bravo Sashu si bravo Andru Pai incep si ei sa cresca, nu?? Si Stef face aproape mereu inainte de baie, il cheama pe Vlad sa faca la wc si el pe olita si trage un pishu. Rar mai face in timpul zilei, daca se nimereste sa fie in cucu gol in baie.
Kya, pai nici Stefu nu suporta, cum face caca incepe sa traga de pampers la fund si miorlaie "caca" si "dabi", adica baie, sa-l schimb
Am trimis mail cu regimul de slabit
Nico, aveai dreptate, era bine daca-l vindeam
bubu05 spune:
Am mai trimis pe mail-ul comun un filmulet asa haios cu un bebe , sa va uitati
Aa, Ioana, si ai mei au papusi si se joaca cu ele , dar jocuri de baieti
Vlad are personajele din oraselul lenes, sportacus, stefania si robbie si face diferite jocuri cu ele, le smotoceste si Stef. Si mai au printul si alba ca zapada, tare frumos se joaca cu piticii . V-am spus ca sunt pasiunea lui Stef . Al doilea lucru cand se trezeste dimineata- primul e apte - zice "dababa", piticii si alba ca zapada. Rastoarna in mijlocul camerei tot cosul si incepe sa-i dezbrace, sa-i puna la masa, sta o gramada si se joaca cu ei. Eu deja m-am saturat sa-i strang zilnic din toata camera, plus 7 farfurii, 7 canute, 7 cutite, 7 linguri, 7 cani....7, 7, 7....
Nicoleta spune:
Bubu, am luat reteta! Doar daca o citesc se pune? Sa ma astept la ceva? Multumesc.
Eu le astept pe fete cu un raspuns... Laly si Stela...
bubu05 spune:
Nu se pune, fata, treci la treaba
E nasol, mai ales cu o pofticioasa ca mine, trebuie o vointa de fier...mai ales ca le gatesc la astia mici zilnic...lesin efectiv de pofta, zici ca n-am mai mancat de 100 de ani piure sau paste, mancaruri comune, ca nu mai fac specialitati Mai beau un pahar cu apa si imi trece Sa nu mai zic de dulciuri, ca imi cere Vlad , dar fac ceva rapid...ieri le-am facut papanasi tavaliti...azi am scapat Edit: a vrut paine cu unt si miere..inchipuie-ti cat am balit eu cand i le-am pregatit
Edit 2: Dar nu ma las, ma mentin pe pozitii si incerc sa-mi scot poftele astea din cap...e tare greu...ma vait si eu aici...
Nicoleta spune:
OOooo, Bubu, vorbesti cu pofticioasa sefa... Greu, niciodata nu am tinut regim . Daca as face mai multa miscare si nu as sta atata in casa... si eu nici nu gatesc asa multe ca tine...
Maine merg la medic sa imi vada analizele, poate aflu de unde starile astea de oboseala cronica si ametelile... si pofta de dulce...
bubu05 spune:
Nico, pai tocmai ce-ai zis mai sus...de la atata stat in casa...de-acolo sunt si pofte si alte stari...parca eram si eu ametita dimineata...ne-am ramolit de tot
mihutza11 spune:
delicios tortul Luny!
sa mai zic: mi-a revenit pofta de dulce
ca de restul bag ca sparta..
ieri am facut mici , tare dor mi-era .. azi m-am "distrat" cu niste sarmale (cererea olteanului).. acum sunt la cuptor si miroase super!!
parca m-a mai lasat un pic si senzatia de greata, am ramas numai cu aia de foame..
poate in we bag si eu un tortulet ceva, ca parca ar merge.. sa vad daca mai am si chef pana atunci..
Ioana nu mi se pare ciudat cu papusa.. si Andra are un truck si mai multe masinute mici si le plimba mult..
Stela, Laly va astept si eu la raport!
bravo pt succesele la olita.. la noi inca e NU, dat din cap, daca o pun sta un pic, dar fara rezultat.. asa ca am renuntat iar sa ma stresez.. si nici macar nu e la faza la care sa nu stea kkcita, la ea nu conteaza.. dar daca ii dau pampersul jos si mergem la baie sa o spal merge cracanat.. nu stiu cand o sa vrea sa faca, ca de stiut stie exact ce face mami la wc, vine langa mine si imi explica ce fac eu acolo..
oare v-am zis ca Andra a avansat cu numaratul? numara in enlg pana la 6, singurica : oan, tiu, frii, for, faif, six!
in ro numara asa: unu, doi, patu, cinci!
Asa mi-am adus aminte.. de mult vreau sa va intreb ceva: cum scapam de lulica? cel mai usor e faza cu taiatul din ea? ca ne-am tot gandit si am zis ca din doua(olita si lula) macar una sa rezolvam.. si nu stiu cum sa fac.. ea fara lulica nu adoarme, si o mai cere oriunde mergem cu masina, in rest nu e nevoie.. aveti ceva sfaturi si pt mine? multam mult!
si 8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mimonix spune:
Eu nu dorm Ca vorba 'ceea,in gradina lui Ion toate pasarile dorm,numai una n-are somn Nu ca am avea vreun Ion in ograda, dar eu n-am somn si deci se potriveste
Noi tot cu muci , dar dubiosi muci oricum...altfel decat pana acum. Apar/dispar...curg pe-afara/pe dinauntru...nu stiu, dar e dubios oricum.In rest,copilul f vioi ,nici n-ai zice ca are ceva. De la dr clasicul tratament cu eurespal si ser fiziologic (eventual vibrocil) si sanatate. Oricum mai rar asa o viroza umblareata, a lut-o toata familia fara excepie...ce ma mira cel mai tare e ca Vlad s-a tinut batos o vreme, abia dupa vreo 10 zile de contact cu sor-sa ,cu mine...a facut si el. Dar-ar Dumnezeu sa fie asa rezistent tot timpul!
Va citesc, va vizionez, va iubesc in continuare dar mai din umbra asa ca inca n-am vlaga!
Multumesc Sovi pentru ideea cu jucaria aia , ca tot ma intreaba toata lumea ce sa-i cumpere copilului de ziua lui Cred ca va fi fascinat, daca mai ai idei d-astea mai da-mi
Noi azi,multumita Nicoletei ,am reascultat CDul cu Mozart cu mare drag...inca ii place Am incercat sa-l schimb la un mom dat cu altul cu cantecele d-astea pt copii si a protestat vehement, manca-l-ar mama pe el de muzician!
El in ultima vreme e f fascinat de apa...apa de la robinet, sticla de baut, orice recipient care se poate umple/varsa, orice....a invatat sa apese pe sticlele de parfum, e jale In seara astaa stat cam 30 de minute punand apa din sticla in pahar si din pahar in alt pahar mutand-o cu cuva excavatorului...totul in sufragerie, bineinteles I-am schimbat de 3ori tricoul si am flescait toata casa,am udat 3 prosoape...dar am avut copil fericit
Gata, pana de idei...regim nu tin, dar nici nu mai gatesc Si bineinteles ca si pe mine ma enerveaza ninsoarea asta continua , alunecatul prin parcare, curatatul masinii,tinutul copilului in casa ...na, d-astea...dar vine ea primavara si infloreste el zarzarul meu
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea