Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia_daniela spune:
Fetelor, apropo de Alexander McQueen ... www.realitatea.net/designerul-britanic-alexander-mcqueen-s-a-sinucis-prin-spanzurare---vezi-video-si-galerie-foto_699758.html" target="_blank"> s-a sinucis ieri !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor, apropo de Alexander McQueen ... www.realitatea.net/designerul-britanic-alexander-mcqueen-s-a-sinucis-prin-spanzurare---vezi-video-si-galerie-foto_699758.html" target="_blank"> s-a sinucis ieri ! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) My Creative World Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
camelia, tu mai ai KINGDOM-ul sau l-ai dat intre timp?
nu e mult de cand l-ai reamintit pe bursa!
cait spune:
citat din mesajul lui geniest Dana felicitari pentru achizitie. Cred ca esti in culmea fericirii...si doar cu 90 de lire... Sali, nu mai sta pe ganduri. I-ati un Alien ca pretul acela de pe fragrancex e fabulos. Eu parca sunt sedata. M-as da continuu, de fapt...ma dau acasa dimineata si mai pufai si la serviciu din mostrele de pe ebay. Nu va spun ca sunt amorezata rau de Alien-urile de vara: Eau Luminescente si Sunesence. Cait, spune-mi, te rog, Innocent este mai spre Angel sau spre Alien (ca miros)???? Eu mai am mostra de Eau de Star - imi place, dar parca e cam greut, il simt ca o caramida pe mine. De cand am Alien-ul de la babanu' (asa cum e el) si mostrele nu m-am mai atins de altceva. Oricum mi-am propus sa termin sticla pana ajung la Roma O zi frumoasa va doresc !!!! PS Tineti-mi pumnii ca azi e ziua cea mare: ne inscriem in clasa I !!!!! |
Cred ca spre Alien daca imi aduc eu aminte pentru ca l-am mirosit o singura data si stiu ca nu prea mi-a placut dar asta Innocent e dulce dar destul de placut si tine f mult..Nu prea ma pricep la descrieri dar daca ai ocazia testeaza-l sa vezi.Daca nu gasesti unde sa-l mirosi imi spui si ti-l trimit ca am o sticla pe jumatate si inca una in tipla.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
MissyMiss spune:
fetelor, ce liniste pe aici....a inceput weekendul...nimic nou?!?...
sali, am gasit silences purple si pe aoro.ro?!? oare sunt ok parfumurile de acolo? adevaru-i ca are pret mai bun, cu vreo 50 ron, spre deosebire de esente...voi ce ziceti?...sunt fake-uri??
geniest spune:
citat din mesajul lui cait |
Cred ca spre Alien daca imi aduc eu aminte pentru ca l-am mirosit o singura data si stiu ca nu prea mi-a placut dar asta Innocent e dulce dar destul de placut si tine f mult..Nu prea ma pricep la descrieri dar daca ai ocazia testeaza-l sa vezi.Daca nu gasesti unde sa-l mirosi imi spui si ti-l trimit ca am o sticla pe jumatate si inca una in tipla.
Cait
[/quote]
Multumesc frumos pentru precizari. Am vrut sa-l miros in Sephora si era sticla goala, uscata. Din ce am mai citit despre el, se pare, ca e mai spre ANGEL, adica oriental-vanilat mai soft decat Angel-ul. Mie Angel nu-mi place insa o sa insist sa-l miros si daca ma indragostesc de el, iti dau de stire.
cait spune:
citat din mesajul lui MissyMiss fetelor, ce liniste pe aici....a inceput weekendul...nimic nou?!?... sali, am gasit silences purple si pe aoro.ro?!? oare sunt ok parfumurile de acolo? adevaru-i ca are pret mai bun, cu vreo 50 ron, spre deosebire de esente...voi ce ziceti?...sunt fake-uri?? |
Din cate imi amintesc eu luase parca cineva de pe acest site si nu prea erau originale.Uita-te cateva pagini in urma sau in celalat capitol si o sa vezi.
Eu am plecat la mirosit.
Cait
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
camelia, tu mai ai KINGDOM-ul sau l-ai dat intre timp? nu e mult de cand l-ai reamintit pe bursa! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali, il mai am...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
buna dimineata!
cumparatoare de pe fragrancex, cand am primit ultimul parfum, in cutia expediata de fragrancex era o fituica in care ziceau merci ca am luat de la ei si next time save an extra $5 using this coupon code....
2. m-am inscris la ei intr-un fel de cuponiada, pt reduceri, cupoane( exista o sectiune pe site) si dupa inregistrare mi-au trimis un mail cu start saving instantly, use coupon code xxx for 10% off your order af any size.
3. cand m-am inscris pe list ade asteptare pt un parfum , iar mi-au dat un mail in care spun ca ma vor anunta imediat ce aduc produsul respectiv si [b]please enjoy this 10% OFF coupon, just enter codexxx during checkout.
intrebarea era : ati folosit cupoanele acestea? merge smecheria?
am vaga banuiala ca e valabila numai pt sua? !
pe care din ele il pot folosi?
am dreptul sa folosesc numai unul?
daca vreau sa cumpar acum de la ei 2 parfumuri, pot folosi pt un parfum reducerea de 5 dolari iar pt al doilea parfum reducerea de 10 %?
se pot folosi toate pt un singur parfum?
cait spune:
citat din mesajul lui sali buna dimineata! cumparatoare de pe fragrancex, cand am primit ultimul parfum, in cutia expediata de fragrancex era o fituica in care ziceau merci ca am luat de la ei si next time save an extra $5 using this coupon code.... 2. m-am inscris la ei intr-un fel de cuponiada, pt reduceri, cupoane( exista o sectiune pe site) si dupa inregistrare mi-au trimis un mail cu start saving instantly, use coupon code xxx for 10% off your order af any size. 3. cand m-am inscris pe list ade asteptare pt un parfum , iar mi-au dat un mail in care spun ca ma vor anunta imediat ce aduc produsul respectiv si [b]please enjoy this 10% OFF coupon, just enter codexxx during checkout. intrebarea era : ati folosit cupoanele acestea? merge smecheria? am vaga banuiala ca e valabila numai pt sua? ! pe care din ele il pot folosi? am dreptul sa folosesc numai unul? daca vreau sa cumpar acum de la ei 2 parfumuri, pot folosi pt un parfum reducerea de 5 dolari iar pt al doilea parfum reducerea de 10 %? se pot folosi toate pt un singur parfum? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali am incercat eu ala cu 5 dolari cc ca la fel il gasisem in cutie dar nu a mers.Cand bagam codul imi baga cheltuieli de transport sau zicea ca numai pt USA e valabil ceva de genul asta.Incearca poate la tine merge.
Cait
geniest spune:
Buna dimineata !!! Ce bine ca nu sunt singura in zona. Ce-or face fetele, parfumatele ????
Sali, imi pare rau sa te dezamagesc, dar, intr-adevar cupoanele acelea merg cumulate doar pt SUA. Pt noi, astia, de peste mari si tari ne dau doar free shipping. Nu poti folosi decat un singur cupon, care te ajuta mai mult. Din experienta mea iti spun ca free shippingul este cel mai convenabil, altfel costand 15 dolari.
Cupoane de 5-10% din suma cheltuita de noi pe fragrancex nu inseamna mare lucru.
Edit: atentie la suma cheltuita ! Platesti taxe vamale daca depasesti ...habar n-am 70-80-90 de dolari...n-am reusit nici pana-n ziua de astazi sa aflu :-(