Club chic(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait
Eu am plecat la mirosit.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

nu ai nimic de povestit?

multumesc pt raspunsurile ref la "cuponiada"!
asa banuiam si eu, ca le aplica doar pt usa! sovinism, dom'le, ce sa mai!
bine ca avem Free la transport, ai dreptate ,geniest, asta e cea mai buna chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Buna dimineata !!! Ce bine ca nu sunt singura in zona. Ce-or face fetele, parfumatele ????

Sali, imi pare rau sa te dezamagesc, dar, intr-adevar cupoanele acelea merg cumulate doar pt SUA. Pt noi, astia, de peste mari si tari ne dau doar free shipping. Nu poti folosi decat un singur cupon, care te ajuta mai mult. Din experienta mea iti spun ca free shippingul este cel mai convenabil, altfel costand 15 dolari.
Cupoane de 5-10% din suma cheltuita de noi pe fragrancex nu inseamna mare lucru.

Edit: atentie la suma cheltuita ! Platesti taxe vamale daca depasesti ...habar n-am 70-80-90 de dolari...n-am reusit nici pana-n ziua de astazi sa aflu :-(

M-am interesat:
comanda intre 10-150 euro platesti TVA
comanda peste 150 euro platesti taxe vamale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Deci am mirosit Channel Allure Sensuelle ca am zis sa-ti fac o oferta daca imi place dar nu prea m-a incantat;prefer Allure simplu.
apoi am mai mirosit Juicy Couture si Viva la Juicy si am decis sa le iau pe amandoua cand o fi o oferta buna.Deja la Nocibe e J couture la 100ml vreo 99e si pe fragrancex e 41e asa ca astazi cred ca voi plasa o comanda.
Si in rest am mai mirosit una alta dar voi cunoasteti toate parfumurile

Cait

Mergi la inceput

Eu stiam cc ca tot ce depaseste 45 de euro platesti TVA.Si daca in Franta e asa in RO e la fel.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

fetelor lamuri-ti-ma si pe mine cu fragrancex...cand este free shiiping?dupa mai mult comenzi ca in cazul vostru?!?sau trebuie plasata o comanda de o anumita suma?!?...si ce alegeati pentru shipping?"WORLDWIDE STANDARD SHIPPING"???...mersi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Buna dimineata !!! Ce bine ca nu sunt singura in zona. Ce-or face fetele, parfumatele ????

Sali, imi pare rau sa te dezamagesc, dar, intr-adevar cupoanele acelea merg cumulate doar pt SUA. Pt noi, astia, de peste mari si tari ne dau doar free shipping. Nu poti folosi decat un singur cupon, care te ajuta mai mult. Din experienta mea iti spun ca free shippingul este cel mai convenabil, altfel costand 15 dolari.
Cupoane de 5-10% din suma cheltuita de noi pe fragrancex nu inseamna mare lucru.

Edit: atentie la suma cheltuita ! Platesti taxe vamale daca depasesti ...habar n-am 70-80-90 de dolari...n-am reusit nici pana-n ziua de astazi sa aflu :-(

M-am interesat:
comanda intre 10-150 euro platesti TVA
comanda peste 150 euro platesti taxe vamale

Mihaela

La mine nu se verifica. La 50 de dolari cheltuiti, adica vreo 37 de euro ar fi trebuit sa platesc TVA ??? Pai n-am platit nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

fetelor lamuri-ti-ma si pe mine cu fragrancex...cand este free shiiping?dupa mai mult comenzi ca in cazul vostru?!?sau trebuie plasata o comanda de o anumita suma?!?...si ce alegeati pentru shipping?"WORLDWIDE STANDARD SHIPPING"???...mersi!!

Nu, de la prima comanda.
Nu conteaza suma pentru a avea free shipping.
Da, Worldwide Standard Shipping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Acum am gasit pe net altceva:
Coletele cu valoarea de pana la 22 de euro sunt free, adica nu se vaia o pauzasc, nu se platesc nici un fel de taxe vamale. Coletele cu valoarea cuprinsa intre 22 si 45 de euro se vaia o pauzasc, insa pentru ele nu se platesc nici un fel de taxe vamale. Adica se intocmeste declaratie vamala insa destinatarul beneficiaza de scutire de la plata taxelor vamale. Coletele cu valoare mai mare de 45 de euro se vaia o pauzasc si se plateste pentru ele TVA plus eventualele taxe. Destinatarul poate beneficia si aici de scutire de pana la 45 de euro daca are in colet produse cu valoare mai mica de 45 euro si valoarea lor se scade din valoarea totala a coletului. Daca produsul sau produsele luate individual au valoarea mai mare de 45 euro, atunci nu mai beneficiaza de nici o scutire.

Mergi la inceput

Mihaela ce ai gasit in ultima ta postare asta este valabila.deci comandati mai putin de 45 e si nu platiti nici un fel de taxe sau mai multe comenzi de valori mai mici..Asa cum fac eu

Cait

Mergi la inceput

Si face vamesul conversia ? Ca pe factura apar dolari.
Deci pt. Alien-ul la 73 de dolari platesc taxe vamale...hmmm....

Mergi la inceput