Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 6
teo30967 spune:
de la un arab nici eu nu luam fie ele si o mie de mostre !
sa vada primatii aia ca iau eu o europeanca mostre aruncate de ei !
teo30967 spune:
rose se vede ca vei fi o mamica grijulie! iar sali ar trebui sa inteleaga asta din moment ce i-ai recomandat cizmulitele alea numai bune de mancat ....
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 de la un arab nici eu nu luam fie ele si o mie de mostre ! sa vada primatii aia ca iau eu o europeanca mostre aruncate de ei ! |
duamna aceea sobra de 46 de ani nu le-a luat fiindca i-a fost rusine, nu pt ca azvarlitorul era arab!
si eu, care eram gata sa ma arunc in fata masinii cu numar de emirate !
in alta ordine de idei,acum am vazut la stiri ca a murit alexander mc queen !
teo, atat ne-am invartit pe langa MY QUEEN , mai stii?
ce pata mare ni se pusese pe el!
http://cgi.ebay.com/My-Queen-by-Alexander-McQueen-3-3oz-EDP-Spray-Tester_W0QQitemZ200424162939QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaa36067b
rose_selavie spune:
Tocmai am aflat de la Sali....
Asta mi-a placut cel mai mult la McQueen, ca stia sa faca show ca nimeni altul:
20+ si in culmea fericirii
MissyMiss spune:
sali saptamana viitoare primesc silences purple-jacomo la esente ... in viitorul apropiat o sa-l achizitionez...
sali spune:
citat din mesajul lui MissyMiss sali saptamana viitoare primesc silences purple-jacomo la esente ... in viitorul apropiat o sa-l achizitionez... |
[purple]doar asa, pe baza recomandarii mele de parfumista?
ai zis cumva ce parfumuri ai si nu am retinut? sa vedem daca SP-Jacomo e genul tau!
la cati bani il aduce pe esente?
purple]
MissyMiss spune:
[purple]doar asa, pe baza recomandarii mele de parfumista? ai zis cumva ce parfumuri ai si nu am retinut? sa vedem daca SP-Jacomo e genul tau! la cati bani il aduce pe esente? purple] "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
155 ron la 100 ml va fi... pai imi place addict... eu inainte sa nasc cam acceptam aproape orice parfum,adica incercam si fresh-uri si sofisticate, dar sarcina a fost camd drastica cu ele, primisem un Fendi http://images.teamsugar.com/files/users/2/20652/32_2007/FendiPalazzoParfum_0.jpg
...nu era de ajuns ca eram distrusa,imi era foarte rau, si m-am dat si cu el...de atunci nu mai pot purta nici ceasul cu care eram la mana, iar parfumul l-am ascuns intr-un colt al unui sertar ca ma ia cu rau numai cand il vad...
in rest cele mai "dulcege" Armani Sensi, Nina Ricci-Premier Jour, vara mergeam pe DAvidoff Cool Water... Guerlain - insolence mi-a placut iar...
acum am ceva de la CApucci, si Madame - JEan P G...trebuie sa incep sa imi innoiesc stocul, caci cat am fost gravida,m-am lipsit sa imi cumpar nimic, ca sa nu-mi bag nasul la mirosuri, sa nu le suport dupa cum s-a intamplat cu cele de atunci...Inca nu am gasit un parfum sa zic "asta ceea ce mi se potriveste"....asa ca tot imi incerc "nasul" pana dau de unul perfect
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, sa vezi tu emotii in prima zi de scoala. |
Singurele mele emotii sunt cu trezitul dimineata. Ma doboara gandul ca in fiecare dimineata va trebui sa trag de el.
In rest....n-am ambitii legate de a fi number one sau sa-i placa in egala masura toate materiile. Si daca nu pun patima in asta....nu cred ca o sa am asa mari emotii.
Asa zic acum, dar cine stie ????
MissyMiss spune:
fetelor ajuta-ti-ma intr-o problema, azi m-am dus sa intreb ce card am nevoie sa imi fac pentru cumparaturile de pe ebay-uri(sa pot plati in usa si uk...), la brd...si mi-a zis sa intru pe pagina lor, sa ma uit, ca vreau visa sau mastercard?!!?...pai ei nu stiu de pe care pot plati cumparaturile online de dincolo?!?! nu-i tot una pentru ebay:visa sau mastercard?!?..help cine are card brd si-l foloseste in aceeasi privinta sa ma poata ajuta...ms
teo30967 spune:
eu am visa - brd si e bun nu am luat de pe ebay dar a participat fiica mea la o licitatie parca...pe ebay ... nu mai stiu