Club chic(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

de la un arab nici eu nu luam fie ele si o mie de mostre !
sa vada primatii aia ca iau eu o europeanca mostre aruncate de ei !

Mergi la inceput

rose se vede ca vei fi o mamica grijulie! iar sali ar trebui sa inteleaga asta din moment ce i-ai recomandat cizmulitele alea numai bune de mancat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

de la un arab nici eu nu luam fie ele si o mie de mostre !
sa vada primatii aia ca iau eu o europeanca mostre aruncate de ei !

duamna aceea sobra de 46 de ani nu le-a luat fiindca i-a fost rusine, nu pt ca azvarlitorul era arab!

si eu, care eram gata sa ma arunc in fata masinii cu numar de emirate !

in alta ordine de idei,acum am vazut la stiri ca a murit alexander mc queen !

teo, atat ne-am invartit pe langa MY QUEEN , mai stii?
ce pata mare ni se pusese pe el!

http://cgi.ebay.com/My-Queen-by-Alexander-McQueen-3-3oz-EDP-Spray-Tester_W0QQitemZ200424162939QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaa36067b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Tocmai am aflat de la Sali....

Asta mi-a placut cel mai mult la McQueen, ca stia sa faca show ca nimeni altul:

20+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

sali saptamana viitoare primesc silences purple-jacomo la esente ... in viitorul apropiat o sa-l achizitionez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissyMiss

sali saptamana viitoare primesc silences purple-jacomo la esente ... in viitorul apropiat o sa-l achizitionez...

[purple]doar asa, pe baza recomandarii mele de parfumista?
ai zis cumva ce parfumuri ai si nu am retinut? sa vedem daca SP-Jacomo e genul tau!
la cati bani il aduce pe esente?

purple]

Mergi la inceput

Citat:

[purple]doar asa, pe baza recomandarii mele de parfumista?
ai zis cumva ce parfumuri ai si nu am retinut? sa vedem daca SP-Jacomo e genul tau!
la cati bani il aduce pe esente?

purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

155 ron la 100 ml va fi... pai imi place addict... eu inainte sa nasc cam acceptam aproape orice parfum,adica incercam si fresh-uri si sofisticate, dar sarcina a fost camd drastica cu ele, primisem un Fendi http://images.teamsugar.com/files/users/2/20652/32_2007/FendiPalazzoParfum_0.jpg
...nu era de ajuns ca eram distrusa,imi era foarte rau, si m-am dat si cu el...de atunci nu mai pot purta nici ceasul cu care eram la mana, iar parfumul l-am ascuns intr-un colt al unui sertar ca ma ia cu rau numai cand il vad...
in rest cele mai "dulcege" Armani Sensi, Nina Ricci-Premier Jour, vara mergeam pe DAvidoff Cool Water... Guerlain - insolence mi-a placut iar...
acum am ceva de la CApucci, si Madame - JEan P G...trebuie sa incep sa imi innoiesc stocul, caci cat am fost gravida,m-am lipsit sa imi cumpar nimic, ca sa nu-mi bag nasul la mirosuri, sa nu le suport dupa cum s-a intamplat cu cele de atunci...Inca nu am gasit un parfum sa zic "asta ceea ce mi se potriveste"....asa ca tot imi incerc "nasul" pana dau de unul perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

geniest, sa vezi tu emotii in prima zi de scoala.

Singurele mele emotii sunt cu trezitul dimineata. Ma doboara gandul ca in fiecare dimineata va trebui sa trag de el.
In rest....n-am ambitii legate de a fi number one sau sa-i placa in egala masura toate materiile. Si daca nu pun patima in asta....nu cred ca o sa am asa mari emotii.

Asa zic acum, dar cine stie ????

Mergi la inceput

fetelor ajuta-ti-ma intr-o problema, azi m-am dus sa intreb ce card am nevoie sa imi fac pentru cumparaturile de pe ebay-uri(sa pot plati in usa si uk...), la brd...si mi-a zis sa intru pe pagina lor, sa ma uit, ca vreau visa sau mastercard?!!?...pai ei nu stiu de pe care pot plati cumparaturile online de dincolo?!?! nu-i tot una pentru ebay:visa sau mastercard?!?..help cine are card brd si-l foloseste in aceeasi privinta sa ma poata ajuta...ms

Mergi la inceput

eu am visa - brd si e bun nu am luat de pe ebay dar a participat fiica mea la o licitatie parca...pe ebay ... nu mai stiu

Mergi la inceput