Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 21
alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali alexia, mai am o rugaminte: daca te plictisesti de NOA sau Shalimar sau altele , promiti ca ma anunti? [/purple] |
Promit. Deocamdata stai sa-l primesc. Nici nu mi-au intrat bine pe usa si le dai tarcoale? De fapt, daca erai cu Alienul in posta si tu te gandeai deja la Amethyst.... Uff, femeile astea, nu le multumesti nicicum!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui geniest Normal ca exista.Numai eu scriu de cateva capitole bune incoace despre ele. Este Alien EDT (sticla tot mov dar mai deschis) si ALIEN Sunessence si Eau Luminescente. |
Ufff...sorry, dar daca nu le ziceti pe nume, ci numai ....cum ziceati? portocaliii si nu mai stiu care, asa-i? Deci exista Alien light.... si miroase ca Alien, dar mai temperat sau are cu totul alta aroma? mama, ce curioasa m-ai facut! Ma duc sa caut pe net, musai sa-mi iau si eu!
rose_selavie spune:
Cait si tie ! Astept adresele, a ta si a lui Carina.
Pufii amethysti vor calatori spre voi pe noruleti movulii.
21+ si in culmea fericirii
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia718
Ufff...sorry, dar daca nu le ziceti pe nume, ci numai ....cum ziceati? portocaliii si nu mai stiu care, asa-i? Deci exista Alien light.... si miroase ca Alien, dar mai temperat sau are cu totul alta aroma? mama, ce curioasa m-ai facut! Ma duc sa caut pe net, musai sa-mi iau si eu! Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
alexia am crezut ca stii de fratiorii mai slabuti ai lui alien, geniest si-a comandat 4 din ei cred...
uita-te aici: http://www.fragrantica.com/index.php?q=alien&view=Pretraga&x=0&y=0
alexia718 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
alexia am crezut ca stii de fratiorii mai slabuti ai lui alien, geniest si-a comandat 4 din ei cred... uita-te aici: http://www.fragrantica.com/index.php?q=alien&view=Pretraga&x=0&y=0 |
dana, sincer, eu cat timp aveam Alienul eram in transa, ca si Ghollum din Stapanul Inelelor cand vedea inelul...nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic in jur, eram prea captivata. Acum ca am scapat de el mi-am revenit sunt din nou om normal. Si vreau si eu EDT-ul!!!
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia718
Promit. Deocamdata stai sa-l primesc. Nici nu mi-au intrat bine pe usa si le dai tarcoale? De fapt, daca erai cu Alienul in posta si tu te gandeai deja la Amethyst.... Uff, femeile astea, nu le multumesti nicicum! Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
in materie de parfumuri ma conduc dupa asta: NEXT, PLEASE! [/purple]
MissyMiss spune:
danamiha: azi nu am avut cu cine lasa bebele..maine la prima ora...ce sa-i faci?!!?...
in cluj cred ca ai stat in caminele din obs. probabil,nu??pai te astept in vizita cand ti dor de cluj.
rose: imi pot permite sa cer si eu un puf?!!?
carina85 spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Cait si tie ! Astept adresele, a ta si a lui Carina. Pufii amethysti vor calatori spre voi pe noruleti movulii. 21+ si in culmea fericirii |
Rose,saru'manuta inca o data!Am trimis PM-ul!
sali spune:
vai, ce am reusit sa va tulbur cu acest AMETHYST!
mai bine punem mana de la mana, luam sticla de 100 ml si o plimbam de la una la alta, sa vedem pe viu cum este!
o luna perioada de proba si maxim 25 ml de fiecare!
alexia, geniest si-a luat mai intai mostre, sa vada care e perfect fit!
danamiha spune:
asa e sali, geniest si-a luat mostre, am uitat sa specific, numai un bois de vanille e de vina, e sub nasul meu, e minunat!!
miss, nu am stat in camin, am stat cu o prietena in ap ei, in zorilor, exact in spatele casutelor italienilor, cred ca stii unde zicprietena s-a maritat cu un american si acum locuieste in Hawaii, canta in corul operei, ce vremuri faine...eu care iubesc caldura am ajuns la...munte, iar ea e la soare