Club chic(29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

sali, ai uitat sa-mi descrii Alienul.
Chiar sunt curioasa cum il vezi tu. Pentru mine, Alienul a fost multa vreme PARFUMUL PERFECT. Era exact aroma pe care o cautasem toata viata, mereu lipsea cate ceva d ela un parfum pentru a insuma tot ce asteptam eu de la un parfum. Cand l-am mirosit la cineva, am zis: That's the one!. Insa parfumul statuse pe persoana respectiva ore bune, se mai temperase din avant. Cand l-am cumparat si am pufait, m-a dat pe spate! Aceeasi aroma ametitoare, senzuala, delicioasa, dar mult prea puternica! A doua zi dupa ce ma dadusem, dupa ce ma spalasem pe maini, inca il mai simteam pe incheietura. Daca ar exista varianta Alien light, cu siguranta nu as mai cumpara altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali mai trimite o fiola !

as fi trimis azi daca mai aveam !
nu stiu cum o sa reusesti , a mai incercat cineva de aici sa-mi faca lipeala cu TFTV asa si nu s-a putut!

completez "bursa " cu CRISTOBAL BALENCIAGA! asta chiar este cireasa de pe tort!
si am uitat ca am si L de lolita!

bineinteles ca nu este serioasa bursa !
decat in ce priveste anumite "items" !

categoria" adio dar raman cu tine" : in acest moment nu as da ALIEN,Lolita MIDNIGHT , Balenciaga, ANGEL LA ROSE si OPIUM , ultimele doua doar pt ca nici nu le-am incercat , nu le stiu, le-am luat dupa descrieri!
nici Trussardi nu intra in calcul, mai sunt doar vreo 30-40 ml, plus ca ne potrivim !

categoria" esti fain dar o sa ti supravietuiesc daca te vand/schimb": restul.

carina, nu am cum sa ti dau puf de AMETHYST, oricat as vrea si crede ma ca vreau!
Amethyst a fost pe hartie si pe material dar l-am si expediat spre alta destinatie!

daca mi-l cumpar vreodata, atunci sigur iti voi trimite!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Offff...Sali, mi-am dat seama ca e doar pe hartie/material,doar ca ma gandeam ca se poate imparti...Nu m-am gandit ca a fost deja promis...Sau n-am fost eu suficient de rapida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, nu stiti sa deschideti un nou capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

Citat:

nu stiu cum o sa reusesti , a mai incercat cineva de aici sa-mi faca lipeala cu TFTV asa si nu s-a putut!

categoria" adio dar raman cu tine" : in acest moment nu as da ALIEN,Lolita MIDNIGHT , Balenciaga, ANGEL LA ROSE si OPIUM , ultimele doua doar pt ca nici nu le-am incercat , nu le stiu, le-am luat dupa descrieri!
nici Trussardi nu intra in calcul, mai sunt doar vreo 30-40 ml, plus ca ne potrivim !

carina, nu am cum sa ti dau puf de AMETHYST, oricat as vrea si crede ma ca vreau!
Amethyst a fost pe hartie si pe material dar l-am si expediat spre alta destinatie!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Offff...Sali, mi-am dat seama ca e doar pe hartie/material,doar ca ma gandeam ca se poate imparti...Nu m-am gandit ca a fost deja promis...Sau n-am fost eu suficient de rapida?

Carina unde stai? Ca iti trimit un plic burdusit de Amethyst! Da-mi PM te rog.

21+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

Citat:

Carina unde stai? Ca iti trimit un plic burdusit de Amethyst! Da-mi PM te rog.

21+ si in culmea fericirii

Rose sa indraznesc si eu sau deja e prea mare cererea?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

alexia, nu am uitat, doar ca nu am mai avut timp!

am spus ca e licoare, nu parfum, in cel mai bun sens !
adica, parfum e prea putin spus pt ALIEN!
exact asa mi-l imaginam ! se pare ca are ceva magic( doar e violet) ca si eu am impresia acum ca e THE ONE!
dar mai intreaba ma peste cateva zile!

sa il descriu nu mai pot, de fapt il recunosc perfect in descrierea ta, pana acum!
abia maine il voi exploata cum se cuvine si voi putea sa spun mai multe!

iti multumesc mult inca o data!

este pt a doua oara cand daca ma gandesc mult la un parfum, imi pica pleasca! asa a fost si cu L de lolita, m-am gandit la el vreo 3 saptamani si mi-a venit la usa, il primise o prietena si i l-am confiscat!
cu alien la fel, a zis rose, a zis geniest , l-am filat si eu pe fragrancex si aiurea si apoi a aparut anuntul alexiei!

alexia, mai am o rugaminte: daca te plictisesti de NOA sau Shalimar sau altele , promiti ca ma anunti?

Mergi la inceput

carina, nu promisesem AMETHYST nimanui dar nici nu stiam ca il vrea cineva!
asa ca l-am trimis unei parfumate care ne va spune raspicat daca e ceva de capul lui sau nu !
uite o melodie, pt tine si AMETHYST, vi se potriveste in faza asta , pt ca ti-a trezit interesul !
si bineinteles pt cait!

tipa din clip e misto rau, parerea mea!
http://www.youtube.com/watch?v=DMgVS2j05HA&feature=fvst

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Citat:
asadar , scot la vanzare :
1. mugler - angel la rose- categoria" luat dupa renume, sper sa merite"
2. YSL _ opium poesie de chine- categoria IDEM ca precedentul.
3. mugler ALIEN- categoria "licoare, nu parfum"
4.chanel- allure S.- categoria "firma mare, parfum tare ( la propriu )
5.JPG- Classique EDP- categoria " parteneri misto dar nepotrivire de caracter"
6.Lolita Lempicka_ MIDNIGHT - editie limitata!- categoria" prima dragoste nu se uita niciodata"
7.Boucheron - Trouble- categoria" cine stie cunoaste" .
8.Trussardi INSIDE ( azi m-am dat cu el, m-am reindragostit ), categoria" de ca mai beau cafea azi, daca m-am dat cu trussardi?!"
9.L'OR de Torrente - la categoria "tinere sperante care vin tare din spate "

mai sali da ce te-a lovit asa draga de vinzi asemenea parfumuri?tu te tii de glume sau chiar vinzi ?
nu de alta da sa stim si noi cum stam!

chiar sali, nu ne mai tine pe jar, hai ca dam buzna pe PM, spune-ne e gluma sau nu. din cate te stiu eu risc daca zic ca nu e gluma??

pai risti ca aproape jumatate din ele sa se intoarca la tine!

glumesc, e vorba doar de doua, in realitate!

si daca am ajuns la 20 de pagini care e tragedia ?
abia cand se incinge lumea bine de tot, se termina capitolul!

multumesc pt tot ajutorul dat legat de ANGEL LA ROSE, in oricare forma a fost el! comanda, litigiu, expediere si..altele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Chiar sunt curioasa cum il vezi tu. Pentru mine, Alienul a fost multa vreme PARFUMUL PERFECT. Era exact aroma pe care o cautasem toata viata, mereu lipsea cate ceva d ela un parfum pentru a insuma tot ce asteptam eu de la un parfum. Cand l-am mirosit la cineva, am zis: That's the one!. Insa parfumul statuse pe persoana respectiva ore bune, se mai temperase din avant. Cand l-am cumparat si am pufait, m-a dat pe spate! Aceeasi aroma ametitoare, senzuala, delicioasa, dar mult prea puternica! A doua zi dupa ce ma dadusem, dupa ce ma spalasem pe maini, inca il mai simteam pe incheietura. Daca ar exista varianta Alien light, cu siguranta nu as mai cumpara altceva.

Normal ca exista.Numai eu scriu de cateva capitole bune incoace despre ele. Este Alien EDT (sticla tot mov dar mai deschis) si ALIEN Sunessence si Eau Luminescente.

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Normal ca exista.Numai eu scriu de cateva capitole bune incoace despre ele. Este Alien EDT (sticla tot mov dar mai deschis) si ALIEN Sunessence si Eau Luminescente.

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

alexia, asta am vrut sa spun si eu dar a raspuns geniest inainte !
si bine a facut, ea vad ca si-a ales specializarea "MUGLER" !

Mergi la inceput