Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 19
alexia718 spune:
Acum, ca trece iarna si se apropie primavara, trec si eu la parfumuri mai... "fal-fal", usoare, asa ca am deja pe drum un Shalimar light si un Noa - Cacharel. Si cred ca ma "agat" si de un Sensi - Giorgio Armani, una din dragostele mele mai vechi.
cait spune:
Whou Sali ce bursa enorma ai
La fel ca si ALexia vroiam sa te intreb ce inseamna licoare la tine?
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali asadar , scot la vanzare : 1. mugler - angel la rose- categoria" luat dupa renume, sper sa merite" 2. YSL _ opium poesie de chine- categoria IDEM ca precedentul. 3. mugler ALIEN- categoria "licoare, nu parfum" 4.chanel- allure S.- categoria "firma mare, parfum tare ( la propriu ) 5.JPG- Classique EDP- categoria " parteneri misto dar nepotrivire de caracter" 6.Lolita Lempicka_ MIDNIGHT - editie limitata!- categoria" prima dragoste nu se uita niciodata" 7.Boucheron - Trouble- categoria" cine stie cunoaste" . 8.Trussardi INSIDE ( azi m-am dat cu el, m-am reindragostit ), categoria" de ca mai beau cafea azi, daca m-am dat cu trussardi?!" 9.L'OR de Torrente - la categoria "tinere sperante care vin tare din spate " |
mai sali da ce te-a lovit asa draga de vinzi asemenea parfumuri?tu te tii de glume sau chiar vinzi ?
nu de alta da sa stim si noi cum stam!
danamiha spune:
Lipsesc si eu de acasa, forumul nu a mers, cred ca am avut eu probleme cu calculatorul si cate faceti in lipsa mea
A sosit Angelul Rose de la Oradea si fuga fuguta cu el la posta, nu am vrut sa merg maine la prima ora asa ca am lipit foaia cu adresa lui sali pe pachet, dar inainte l-am testat.
Am reusit in fuga mare sa dau 2 pufuri pe mana, eu dimineata ma dadusem cu angel clasic, deci va imaginati ce-am facut
Intra sotul in camera si zice ca e ca cel clasic, eu zic ca nu are dulceata celui clasic, este mai atenuata , e si floral si nu e sufocant ca fratele mai mare, e mai rafinat, mai sofisticat, asa ca pt sali[pup
O descriere mai amanuntita ...cand ajunge la sali.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
mai sali da ce te-a lovit asa draga de vinzi asemenea parfumuri?tu te tii de glume sau chiar vinzi ? nu de alta da sa stim si noi cum stam! |
chiar sali, nu ne mai tine pe jar, hai ca dam buzna pe PM, spune-ne e gluma sau nu.
din cate te stiu eu risc daca zic ca nu e gluma??
danamiha spune:
citat din mesajul lui MissyMiss
si mi-a ajuns si mie azi avizul de la posta,maine voi fi "ford-uita" de buna dimineata. |
cum??? esti tu o parfumata adevarata??? cum nu ai fugit repede, repede la posta?sper sa dormi bine la noapte si astept sa-mi spui cum ti se pare tom ford.
nu va spun ce incantata sunt de sticla plina, cred ca o ascund de sot ca ii place si lui mult si din cauza lui am pierdut licitatia pt 100 ml tom ford desi am pus suma cu care s-a vandut in final, dar altcineva a pus-o inaintea mea, asa ca am pierdut
miss, tot am vrut sa-ti spun ca eu am locuit la cluj cand eram studenta un pic mai sus decat tine in zorilor
rose, nu mai miroase hartia a ceara de parchet ci miroase ca si servetelul, imi place
danamiha spune:
citat din mesajul lui alexia718 Acum, ca trece iarna si se apropie primavara, trec si eu la parfumuri mai... "fal-fal", usoare, asa ca am deja pe drum un Shalimar light si un Noa - Cacharel. Si cred ca ma "agat" si de un Sensi - Giorgio Armani, una din dragostele mele mai vechi. Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
imi spui te rog unde ai comandat shalimar light? sigur e light si nu eau de shalimar? cel light stiu sigur ca nu se mai face, l-am vazut doar pe ebay.
multumesc
alexia718 spune:
citat din mesajul lui danamiha
imi spui te rog unde ai comandat shalimar light? sigur e light si nu eau de shalimar? cel light stiu sigur ca nu se mai face, l-am vazut doar pe ebay. multumesc |
Hmmm...imi dai emotii... nu l-am comandat propriu-zis, sotul meu stie pe "un nene" care aprovizioneaza cu parfumuri originale "de dincolo" si a promis ca imi face rost de un Shalimar light. Nu Eau, ar fi culmea, ca light am spus ca vreau. Sunt eu curioasa acuma. daca nu se mai face, cum imi aduce? Cand imi ajunge, iti spun ce si cum.
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 sali mai trimite o fiola ! |
as fi trimis azi daca mai aveam !
nu stiu cum o sa reusesti , a mai incercat cineva de aici sa-mi faca lipeala cu TFTV asa si nu s-a putut!
completez "bursa " cu CRISTOBAL BALENCIAGA! asta chiar este cireasa de pe tort!
si am uitat ca am si L de lolita!
bineinteles ca nu este serioasa bursa !
decat in ce priveste anumite "items" !
categoria" adio dar raman cu tine" : in acest moment nu as da ALIEN,Lolita MIDNIGHT , Balenciaga, ANGEL LA ROSE si OPIUM , ultimele doua doar pt ca nici nu le-am incercat , nu le stiu, le-am luat dupa descrieri!
nici Trussardi nu intra in calcul, mai sunt doar vreo 30-40 ml, plus ca ne potrivim !
categoria" esti fain dar o sa ti supravietuiesc daca te vand/schimb": restul.
carina, nu am cum sa ti dau puf de AMETHYST, oricat as vrea si crede ma ca vreau!
Amethyst a fost pe hartie si pe material dar l-am si expediat spre alta destinatie!
daca mi-l cumpar vreodata, atunci sigur iti voi trimite!