Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 22
alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali alexia, geniest si-a luat mai intai mostre, sa vada care e perfect fit! [/purple] |
Si? l-a descoperit? o fi zis asta pe undeva si iar n-am fost pe faza.... cel galben si cel portocaliu nu ma astept sa semene cu alienul "simplu", dar la EDT mai trag sperante....
danamiha spune:
alexia, le-ai gasit pe ebay?
http://shop.ebay.de/i.html?_kw=angel%20mugler&_fcid=167&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1
geniest le-a cumparat de pe ebay uk, dar nu le mai gasesc poate intra ea si-ti da link-ul.
sali, am gasit 5 ml de angel rose cu 20 euro
cait spune:
citat din mesajul lui danamiha alexia, le-ai gasit pe ebay? http://shop.ebay.de/i.html?_kw=angel%20mugler&_fcid=167&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 geniest le-a cumparat de pe ebay uk, dar nu le mai gasesc poate intra ea si-ti da link-ul. sali, am gasit 5 ml de angel rose cu 20 euro |
Dana pai si nu e scump la pretul asta?
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
iuliya spune:
Hello tuturor!
Ce mult am de recuperat, de o luna nu am mai intrat pe forum, am fost plecata din Ro.
O sa scriu cateva din parfumurile care le-am testat
Lancome - Poeme EDP
Jil Sander - No 4 EDP
Chloe - Chloe EDT
Givenchy - Organza EDP
Escada - Sexy graffiti EDT
Gucci - Accenti
Cacharel - Eden
Armani - Mania
Joop - All about eve
Joop - Le Bain
Joop - Berlin
Laura Biagiotti - Tempore Donna
Hildegard - Braukmann
Viventy - Bernd Berger
Jil Sander - Sun fragrance
Ralp Lauren - Polo sport
Elisabeth Arden - Beauty EDP
Gabriele Strehle - Strenesse
s.a dar nu-mi mai aduc aminte :(
Iar acum am sa va marturisesc parfumul care mi-a sucit mintile, m-am indragostit de el de la primul puf...se dezvolta atat de frumos pe pielea mea, ambra din el e calda si patrunzatoare... numele lui este... tam-tam... L`instant de Guerlain EDP
Am constatat ca parfumurile de culoare mai inchisa sunt puternice si persistente.
Pun si eu un parfum la bursa. Giorgio Armani - Diamonds 100ml EDP consumat aprox 30-35 ml, nu are cutie.
MissyMiss spune:
citat din mesajul lui sali vai, ce am reusit sa va tulbur cu acest AMETHYST! mai bine punem mana de la mana, luam sticla de 100 ml si o plimbam de la una la alta, sa vedem pe viu cum este! o luna perioada de proba si maxim 25 ml de fiecare! alexia, geniest si-a luat mai intai mostre, sa vada care e perfect fit! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
eu m-as inscrie...dar oare nu se poate deschide sticla sa decantam in sticlute???
danamiha spune:
sali, classique al tau o fi de la www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-jp-gaultier-da-in-judecata-o-firma-din-sibiu-cerand-350-000-euro-despagubiri-90490.html" target="_blank">Sibiu ?
teo30967 spune:
citat din mesajul lui iuliya O sa scriu cateva din parfumurile care le-am testat Gucci - Accenti |
iulia unde ai fost si unde ai gasit accenti de la gucci ?
a fost IUBIREA mea si nu l-am mai gasit ...am inteles ca nu se ma ifabrica ...
citat din mesajul lui iuliya Am constatat ca parfumurile de culoare mai inchisa sunt puternice si persistente. |
cele inchise si de culoare MOV ! o fi si de la energia degajata de culoarea mov...de exemplu mie mi-e fffff drag delicious nihgt de la donna karan ! sie are sticluta cu mov asa ...
cred ca de asta e atrasa si sali in halul asta de AMETIST de la lalique, de la sticluta mov i se trage va zic eu !