Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
Acum sa va povestesc...am fost si eu la eco dar nu am primit inca confirmarea sarcinii . Am mare nevoie de parerile voastre.
La ecografie s-au vazut 2 puncte care nu se stie daca sunt sarcini sau nu. Interpretarea este imagine transonica prost delimitata cu dimensiunea de 1.17 cm si la cealalta imagine transonica alungita cu dimensiunea 1.15 cm.
Dr nu a putut sa se exprime inca ce anuma sunt. Mi-a dat sa fac Bhcg in dinamica si sa revin la eco pe 19 feb.
Am fost si mi-am facut analiza, la ora 19 e gata rezultatul.
Stie cineva ce valori trebuie sa aiba ca sa fiu inca in grafic?
Mi-am luat si mi-am facut din nou un test de sarcina Barza, care mi-a iesit pozitiv. E posbil sa fie sarcina oprita in evolutie iar testul de urina da fie pozitiv?
Dr a spus ca se poate sa fie totusi ok dar sa se vada mai tarziu. La Cristi s-a vazut inimioara la 8 sapt...nu stiu ca sa fac ..incerc sa gandesc pozitiv, dar...
Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008
ariciu80 spune:
Nike, Crina, Michella, multumesc de urari si va pup.
Madutza, la ce ecograf ai fost de nu s-a vazut la 7-8 sapt? Ti-a facut abdominala sau transvaginala? Eu zic sa repeti echo maine. Mi se pare mare sarcina sa nu se vada. Poate conteaza si aparatul...
Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani
andre_flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Acum sa va povestesc...am fost si eu la eco dar nu am primit inca confirmarea sarcinii . Am mare nevoie de parerile voastre. La ecografie s-au vazut 2 puncte care nu se stie daca sunt sarcini sau nu. Interpretarea este imagine transonica prost delimitata cu dimensiunea de 1.17 cm si la cealalta imagine transonica alungita cu dimensiunea 1.15 cm. Dr nu a putut sa se exprime inca ce anuma sunt. Mi-a dat sa fac Bhcg in dinamica si sa revin la eco pe 19 feb. Am fost si mi-am facut analiza, la ora 19 e gata rezultatul. Stie cineva ce valori trebuie sa aiba ca sa fiu inca in grafic? Mi-am luat si mi-am facut din nou un test de sarcina Barza, care mi-a iesit pozitiv. E posbil sa fie sarcina oprita in evolutie iar testul de urina da fie pozitiv? Dr a spus ca se poate sa fie totusi ok dar sa se vada mai tarziu. La Cristi s-a vazut inimioara la 8 sapt...nu stiu ca sa fac ..incerc sa gandesc pozitiv, dar... Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
din ce stiu eu, analiza trebuie repetata la 48 de ore...iar a 2-a valoare sa fie mult mai mare decat prima (ideal sa se dubleze)...sper sa nu gresesc
poate sunt 2 si nu vor sa se arate asa repede
10+
ariciu80 spune:
Scuze, Madutza, acum am verificat listuta si am vazut ca ai UM 30.12. E devreme, sa stii...
Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ariciu80 Nike, Crina, Michella, multumesc de urari si va pup. Madutza, la ce ecograf ai fost de nu s-a vazut la 7-8 sapt? Ti-a facut abdominala sau transvaginala? Eu zic sa repeti echo maine. Mi se pare mare sarcina sa nu se vada. Poate conteaza si aparatul... Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani |
Am fost la clinica particulara la care mai lucreaza dr. in afara de spital. Mi-a facut eco vaginal, apoi si abdominal in acelasi timp, a durat destul de mult, nici el nu stia ce sa zica. Poate mai incerc un ecograf vienri cand ma duc sa fac din nou BHcg.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ariciu80 Scuze, Madutza, acum am verificat listuta si am vazut ca ai UM 30.12. E devreme, sa stii... Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani |
Cand am sunat dr, el mi-a zis sa ma programez azi dupa ce i-am spus UM. Sper din tot sufletul sa fie prea devreme si sa aflu data viitoare ca e ok.
Andre flo - da, se vad 2 puncte...eu le vad ca pe 2 saculeti Doamne-ajuta
ariciu80 spune:
Sa stii ca daca sunt gemeni, apar mai greu, ca sunt mai mici.
Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani
nastasie spune:
ariciu, felicitari pt eco.
anda, sa va traiasca finutul.
madutza, si eu stiu ca mai trebuie sa faci inca un bhcg sa vezi daca se dubleaza la 48 ore.primul iti arata exact in cate saptamani esti.trebuie sa aiba valori pe rezultat.poate e mai mic si de aia nu se vede, sau poate sunt 2.eu la pierderile de sarcina stiu ca si pana scade bhcg din nou la 0 iese testul pozitiv.dar nu cred ca e cazul tau.ai sa vezi ca e bine.
eu nu mai stiu preturile de la nasteri.eu am auzit si de 600 euro naturala anul trecut(numai dr) aici la noi.nu ne-am gandit , dar la noi de cand sunt maternitatile private nu prea mai sunt doctori in spital.nu prea ai cu cu cine naste.asa ca....incercam sa facem un efort.inca nu ne-am gandit, dar doctorul la care merg e la particulara si daca voi ramane la el inseamna sa nasc acolo.e greu...financiar...dar daca nike zice ca ajune la 1000 mai bine ma duc la privat.
multumesc pentru listuta si totusi chiar nu mai e nimeni inaintea mea?chiar sunt prima?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anca Micaela spune:
Ariciu, felicitari!
Mada, curaj! Mai mergi la o echo, fa-ti analizele! O sa fie bine!
Edit, ca am uitat sa ii urez Andei: sa iti traiasca finutul!
ddanagh spune:
Nike, vezi ca majoritatea nu au dat 500 eur, nu mai crede orice. Eu zic ca 2000 ron cu totul e ok, uitati ce sistem e in State, ce scump e acolo.
Mada eu zic ca ar trebui sa astepti rezultatul la sange, stiu ca exista un site cu valorile pe saptamani, mai caut si eu.
Poate sunt gemeni....
Viss si eu zic ca ar fi mai bine sa stai acasa. La odiseea trecuta au fost cateva fete care au sangerat insa cu tratament si repaus au ajuns la termen.
Aniast ce faci?????
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+