Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariciu80 Buna burticilor si ![]() Vin cu vesti. Am fost la echo la Giulesti. Coada, omor, nervi, etc. Dar mi-a trecut tot stresul instantaneu cand mi-a aratat dr. pe ecran "mormolocul" cu inimioara care batea de zor. Nu-mi vine sa cred ca am depasit hopul asta. Sarcina din septembrie mi s-a oprit din evolutie pt ca nu s-a format cordul. Acuma... bate-bate. Sunt atat de fericita! Dr. mea a zis asa: conform UM am 6+ sapt, ecografic am 5+. Voi continua insa sa ma semnez cu varsta conform UM pt ca si la prima sarcina imi dadeau varsta mai mica, insa a fost exact dupa calculul UM. Va pup pe toate si sper sa fiti la fel de fericite ca mine acum ![]() ![]() ![]() Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani |
felicitari pentru eco

10+
andre_flo spune:
si eu am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut in octombrie...nu se vedea nici un punctulet, nimic...sacul era gol...nu mi-a venit sa cred ca am ramas insarcinata asa repede
si am avut mari emotii pana la prima ecografie.
10+
nastasie spune:
am gasit eu un tabel cu valorile bhcg
http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andre_flo spune:
din ce stiu, sa nu dati in mine, valorile de la bhcg difera de la un laborator la altul...
10+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie am gasit eu un tabel cu valorile bhcg http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Multumesc, dupa ora 7 merg sa iau rezultatul

Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
nastasie spune:
eu sunt convinsa ca le va avea si pe rezultat.cel putin eu asa aveam.saptamanile si valorile, precum si valoarea mea.tinem pumnii sa fie totul bine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ariciu80 spune:
Nastasie, Anca Micaela, Andre flo, multumesc din suflet 
Fetele care aveti 9-10+, cum va vin blugii?
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
nastasie spune:
eu am 11 si ceva si nu am mai imbracat blugi de 3-4 saptamani.nu te mai incap?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ddanagh spune:
Eu am noroc ca aveam o pereche mai larga, mi- am cumparat- o aiurea, in graba. Sper ca ma incapa pana pe la 12 saptamani. Tin minte ca la Daria am purtat niste blugi tot cam asa, nu ma deranjau ca erau cu talie joasa.
Mada tinem pumnii
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
6+
ariciu80 spune:
Ma incap, chiar n-am sesizat nicio diferenta, dar trebuie sa ma pregatesc ![]()
Voiam sa stiu cam cat timp mai am, ca nu pot purta hainele de la sarcina trecuta ca nu se potrivesc ca si perioada. Atunci perioada mica a fost pe vara si cea mare pe iarna. Acum e invers.![]()
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani