Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Ghinion, am fost la medic dar nu l-am gasit. Asista o gravida la nastere complicata, asa ca ...aman framantarile pentru luni. Dat fiind faptul ca eram acolo, am zis sa ma aleg macar cu un Beta Hcg, dar rezultatul tot luni il am.
Nu-mi ramane decat sa astept...

off, stiu cum e cu asteptarea. Priveste partea plina a paharului. Tu il vei vedea luni pe bebe , altii (adik eu ) abia peste 1 sapt.

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetelor

as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru.

UM a fost pe 25 decembrie 2009. DPN este 1 oct 2010 dupa UM
si 5 oct 2010, dupa ecografia pe care am facut-o in 9 februarie.

Cateva cuvinte despre mine:
Am 42 de ani (n-o sa zic ca-s batrana, ca ma sperii eu de minesi am o fetita mare din prima casatorie M-am recasatorit la 39 ani. Incercam din octombrie 2008, am avut un avort in dec.2008, am facut 6 stimulari cu diverse (pastile si injectabile), am la activ trei inseminari anulate si o IA dusa la capat. Ne cam resemnasem si eu si sotul.
Am ramas natural in ianuarie 2010, abia ne mutasem in olanda.

Sunt insa putin nelinistita, ca am dureri de burta ca la menstra cam tot timpul. Ca si voi sper sa fie bine! Sa ne ajute D-zeu!

Deocamdata atat fetelor, am sa revin cu drag la voi!

PS. Viss, Emma salutari fetelor! Ma bucur ca va reintalnesc aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

buna burticinu prea am intrat eu sa scriu dar in schimb v-am citit in fiecare zi.de cateva nopti bune tot imi vin in cap tot felul de idei, cum ca: daca o sa aibe copilul nu stiu ce, sau nu stiu si ma termina psihic gandurile astea.Asa aveti si voi, este normal sa gandesc asaaaaa??? ca numai pot de nervi.imi fac nervi singura

Mergi la inceput

Luminita, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! pentru dureri..no-spa.

Mergi la inceput

Cred ca noi, gravidutele care inca nu ne-am vazut bebeii stresam prea mult gravidutele care nu au nici o pb. Uite didadi a intrat la idei fara motiv. Nu e nevoie sa te stesezi, bebe e bine si creste linistit in burtica. Cred ca io o sa ma abtin sa ma plang inca o sapt. Nu vreau sa fac rau celorlalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Marcella,, sa mergi la medic, poate ....hai curaj!!!Fii puternica!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Salutare burtici! Voi scrie acum, inainte de a se deschide un nou capitol, ca sa nu il deschid cu o veste proasta...
Din pacate, pentru mine aceasta odisee se incheie aici, sarcina mea s-a oprit din evolutie...marti m-am programat pentru chiuretaj pentru ca nu am nici un semn ca s-ar elimina singura....Nu am mai scris aici de 2 sapt., pentru ca de atunci stau in stress si nopti nedormite din cauza ca nu am stiut cu certitudine daca sarcina evolueaza sau nu, daca faceam un bhcg de la primele banuieli (asa cum m-a sfatuit aniast ) ar fi fost altceva.... Valorile la mine au fost: luni-41000 si miercuri-38000....
Raman in continuare alaturi de voi sa ma bucur de bucuria voastra de a fi viitoare mamici de sept-oct 2010, va doresc din tot sufletul sarcini usoare si sanatosi si norocosi si poate ca pana va veti tine puiutii in brate voi fi si eu o burtica...
Imi cer scuze pentru mesajul lung, dar imi e tare greu sa ma despart de voi, v-am citit zilnic desi nu am scris ca sa nu va tin si pe voi in stress-ul cumplit prin care am trecut eu...
Va pup pe toate

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 7+

Mergi la inceput

Dorinutza, imi pare nespus de rau sa aud asa ceva. Iti doresc sa ai putere sa treci peste acest moment greu. Sa dea Dumnezeu sa iti vezi cat mai curand visul implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

offfff imi pare rau pt tine si pt bb-le taupacat.
capul sus DD nu te lasa si are grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

dorinutza, imi pare atat de rau! Nu gasesc cuvinte care te-ar putea alina... Sunt alaturi de tine cu sufletul si iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat de curand!
Marcella, mergi la doctor si vezi ce s-a intamplat! Sper din inima sa fie bine...

Luminita, bine ai venit! Felicitari

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput