Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Clabuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Ma scuzati ca imi dau cu parerea.. stiu ca toate sunteti nerabdatoare sa va vedeti sambureii.. credeti-ma ca nici eu nu l-am vazut pe al meu inca.. si abia sapt viitoare am eco.. dar nu va mai ingrijorati cand mergeti la eco la 5+, 6+ si nu prea se vede nimic (poate a fost o ovulatie mai tarzie si atunci chiar e mult mai mica sarcina etc).. mai ales in cazul incare v-a ferit DD de sarcini pierdute.. ideal e de la 7+, atunci deja se vede bine.. nu mi-o luati in nume de rau ca spun asta, dar nu va fac bine grijile astea.. ca sa numai spun ca aici nici nu iti face nicio eco nimeni inainte de 8s.. dar asa e in RO, ca sunt medici care sunt dispusi sa faca bani oricum si profita de nerabdarea gravidutelor.. poate gresesc, dar eu asa vad lucrurile.. sper ca nu v-ati suparat pe mine pt ce am zis mai sus.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 8+Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Mihutza, cum sa ne suparam. Dimpotriva, prin ceea ce scrii ne incurajezi. Stiu ca asa e in State, poate ar fi fost mai bine sa fie asa si la noi, sa nu ne facem atatea griji pana pe la 8-9 saptamani. Dar, nu te poti abtine sa nu mergi la control, la echo, sa vezi daca e totul ok. Si, cand vezi ca la alte gravidute s-a vazut embrionul sau , si mai mult, s-a auzit si inimioara la 5-6 saptamani, e oarecum normal sa-ti faci griji cand la tine nu s-a vazut nimic. Acum as fi vrut sa fi avut mai multa rabdare si sa fi mers la doctorul meu la 7 saptamani, sa zicem, dar ... acum stau cu emotii pana la ora 16 si sper ca totul va fi bine. Te pup mult si multumim de sfaturi. Pe mine, mesajul tau chiar m-a mai linistit.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
crina-s spune:
buna dragilor
am trimis totusi un email de instiintare la ru si la seful direct chiar daca nu are nr de inregistrare, mai mult sa-i sperii si eu pe ei asa cum au facut-o si ei ieri. azi noapte nu am dormit deloc din cauza gandurilor negre.... azi am vorbit cu doctorita sa ma duc sa-mi fac un ecograf sa nu fii patit bebe ceva din cauza stresului...
deabia acum intrai in posesia adeverintei asta dupa ce-l trimisai pe sotul meu direct la sucursala sa o ia , intrucat ei avura treaba si uitara sa mi-o trimita....
luni trimit si actele originale asa cum trebuie
va pup
crina 7+
Bells spune:
Marcella, suntem alaturi de tine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa mergi mai departe, mult curaj si multa sanatate.
Ioana,
8+
LUANASHANA spune:
Clabuc, mi-am facut ecografie transvaginala.Ne auzim deseara la ultimele vesti.
Felicitari tuturor mamicilor si o sarcina sanatoasa!
Buburuza_10 spune:
Marcella, mi s-a rupt sufletul citind mesajul tau. Cred totusi ca ar trebui sa te vada un doctor urgent! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, putere si incredere si un bebe frumos si sanatos cat mai curand! 
10+
nike974 spune:
Marcella,intotdeauna trebuie sa ai cel putin 2 pareri.
ca sa ma conving de riscul letal pe care il am ,am consultat,fara exagerate, peste 20 de medici,de aici si din strainatate.
nastasie spune:
marcella, mai du-te la un doctor.mai cere o parere.bafta multa.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
madutza_bra spune:
marcella, m-au tecut fiorii cand am citit ce ai patit. Mergi la un dr urgent sa vada ca s-a intamplat. Sangerarile s-au oprit? Totusi sacul embrionar nu poate sa fie cat jumatate de palma la 7 sapt de sarcina. E mult mai mic.
Am fost si mi-am facut din nou Bhcg. Tot dupa ora 19:00 primesc ezultatul. Off!!
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
LUANASHANA spune:
Ghinion, am fost la medic dar nu l-am gasit. Asista o gravida la nastere complicata, asa ca ...aman framantarile pentru luni. Dat fiind faptul ca eram acolo, am zis sa ma aleg macar cu un Beta Hcg, dar rezultatul tot luni il am.
Nu-mi ramane decat sa astept...

Andra - 29 martie 2008 si