Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Antonia si Liviu! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Ledi, nasoala chestia asta cu pulmozyme-ul. Ma gandeam, oare nu se poate cumpara din strainatate? Stii ceva despre asta? Care e substanta activa?

Porumbita, ma bucur ca e mai ok Robert. Cat despre nervi, si la noi sunt o gramada. Cand o apuca eu o pun frumos jos si o las sa se manifeste, ma dau un pic mai incolo si ma uit. Se ridica rapid cand vede ca nu reactionez. In schimb in ultima vreme tipa extrem de mult.

Chiar voiam sa va intreb, ai vostri tipa? Inclusiv cand se joaca?

veronica, felicitari pentru parametrii lui Alice, mie mi se pare ca e chiar ok, 75 cm sunt un pic peste medie. Totala poza cu berea, dar stim cu totii ca bikerii care se respecta beau si bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Daca la Veronica ii place la doza, al meu e inebunit dupa sticlele de bere. Uite aici http://picasaweb.google.ro/rn.paula/MariusLuna8#5387167161160111842
ce precoce a fost.

Irina eu nu imi dau cu parerea despre cum e sa il lasi pe bebe ca mai am si eu doar 2 saptamani de stat cu el. Si de pe 20 vine deja mama mea si planuiesc sa il las mai mult cu ea pana pe 1 ca sa se obisnuiasca. Eu am toata increderea in mama mea, dar tot am mari emotii. Si cred ca sunt si putin egoista, am senzatia ca fara mine nu s-ar putea dar o sa aflu ca se poate .
Oricum e bine ca macar s-a putut sa o aduc pe ea aici pentru o perioada, ca ai mei sunt la 600 km distanta, deci daca l-as fi dus acolo nu l-as fi putut vedea nici in week-end.
Noroc si cu tatal meu ca a aceeptat sa ramana singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI ANTONIA SI LIVIU!

Despre tinutul copilului in funduletul gol la plaja - si eu sunt contra, pe Ioana nu am tinut-o niciodata (doar in primul an, cand avea 1 an si 9 luni am lasat-o de cateva ori pentru scurt timp fiindca isi udase toti slipii de atata balaceala si nu mai aveam ce sa-i dau - deja nu mai avea pampersi). Motivele sunt cele spuse de miere.

porumbita ma bucur ca sunteti mai bine. Si Nadia face crize de nervi, dar ce crize
Dimineata de exemplu s-a enervat ca nu vroiam sa ii dau peria mea de gene (ma machiez cu ea, ce naiba sa fac), a urlat pana n-a mai putut si vazand ca n-are efect a inceput sa arunce in mine cu tot ce era pe langa ea

ledi da, e oribil ce se intampla. Cu siguranta ar fi mai bine pentru voi sa pleacti din tara. Dar e o decizie atat de greu de luat si atatia factori implicati ... Imi pare rau de tot. Bine macar ca si-a gasit Gabi job. Si nu ne plictiseti de loc

irina nu ai de ce sa fii suparata pe tine. Te asigur ca acelasi sentiment la-m avut si eu cand am venit la servici (si gandeste-te ca Nadia avea 5 luni!) si cred ca oricare dintre noi il are. Dar la un moment dat trebuie sa o faci si sincer cred ca pe masura ce stai mai mult acasa devine si mai greu. Sa nu cumva sa te gadesti ca il abandonezi. Lui o sa ii fie bine, te asigur.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am trimis repede mesajul anterior ca sunt pene de curent si mi-era frica sa nu-l pierd.

Nadia e mai bine (merci de intrebare irina), ieri am mancat bine si parca nu mai are nici muci prea multi.

corina da, tipaaa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Iulia! Jasmi sa va bucurati de ea, s-o vedeti cum creste si e fericita!
La multi ani Ana Daria! Sa ai grija de fratiorul tau sis a fii sanatoasa!
La multi ani Antonia! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa!
La multi ani Liviu Stefan! Sa cresti mare si sanatos, puiule!

Fetelor, multumesc pentru ideile de a recupera pozele. Le-am recuperate. Nu erau decat pozele din aparatul foto, cele pe care nu apucasem sa le transfer pe laptop, dar tot ma ofticam ptr ca erau primii pasi ai lui Filip printre altele. A fost simplu pana la urma, nu era bine pus cardul si nu le citea. Sunt de ras, dar idea mi-a venit abia dimineata.

Paula, era cravata lu’ tat-su . Ulterior i-am luat si lui una potrivita.

Crisspy, Miere si Naty mi-au luat-o inainte cu avantajele si dezavantajele cresa vs stat acasa. Neaparat solutie de back-up.

Nu-ti zic cate nu i-am dat Ioanei ptr imunitate...apa de ploaie!

Irina, toate te intelegem. Si cele care au inceput serviciul si cele care il vor incepe (ca si eu numai la asta ma gandesc si se da o lupta-n mine apriga. Pe de o parte vreau acivitate extra home, iar pe de alta parte ma gandesc numai la plozi....ce putin timp voi avea pentru ei...dar asta e viata. A vrut femeia emancipare? Uite, o are!

Ledi, ce sa zic....nu cred ca va fi bine vreodata in tara asta...iar pentru cei care stau la mana statului, cu atat mai mult, nu sunt sperante....iti doresc multa putere sa treci peste toate!

Vero, Alice a lasat laptele si s-a dat pe bere? Fiica-mea a observant in poze maieul cu Alba ca Zapada si vrea neaparat sa stie de unde e cumparat. Noi suntem fan Alba si cumparam tot ce are legatura cu personajul.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

radeti radeti voi cu berea.. dar fara nicio gluma, primul cuvant inteligibil si bine adresat cu intentie al lui Patrick a fost ... "bere" . ceva ca in "Meet the Fockers"
Raluca, imi pare tare bine ca Nadia e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Mai rau ca nu stiu cine a baut din doza aia...ca strangeam de pe urma petrecerii

Anuc as vrea eu, da nu lasa ea asa usor laptele e fan inrait tzitzi...
deh, sotu si-a luat concediu la incep lui martie sa o intarcam offf deja simt fiori pe sira spinarii.
Ca veni vb: Anna eu iti spun cum am reusit sa ii scot mesele de peste zi; deci la trei zile scoti cate una, mai itai pe cea de la amiaza cand papa bine si dupa aia doarme, e mai usor. Chiar daca nu papa nu ii dai tzitzi. Stiu e greu dar cu perseverenta vei reusi. Ei acum sunt mari si pot sta fara hrana mai mult timp. Daca plange ii oferi papa, daca nu vrea il iei la joaca sau il scoti afara, dupa care iar ii oferi papa sau pur si simplu astepti pana la urmatoarea masa.
Alice abia dupa vre-o 3 sapt a inceput sa pape bine la amiaza adik peste 100 grame. Nu s-a lasat usor...dar nici eu nu m-am intors din drum
Naty ma bucur ca sunteti mai bine;
Anuc - nu stiu de unde e maioul ca l-a primit de la nasa.
Roxana - - barbat adevarat.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

multumim mult de tot de urari!
acum doarme putin antonia si fac si eu repede ceva de mancare ca apoi vine sotul si iesim la plimbare!

irinac anul trecut ma incurajai tu cu nasterea ... acum te incurajez eu cu mersul la servici ... ESTI PUTERNICA asa cum ai dovedit-o de atatea ori ... la intarcat ai fost mult mai tare decat mine ... asa ca ... vei trece cu brio si peste asta ... si iubeste-l mult pe andrei ca apoi o sa-l iubeasca mult antonia ... ahahahaha

micola tu cum mai esti?
continua intarcatul sau ai renuntat?
andreea tu?

ledi poate ajung pe la tine asa cum am promis sapt viitoare
iti trimit pm

va pup pe toateeeeee

anul trecut pe vremea asta eram inca cu perfuzieeeeee
azi noapte nu am dormit mai deloc amintindu-mi mereu cum m-am perpelit toata noaptea

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ANTONIA!!
LA MULTI ANI LIVIU!!

Multa sanatate la toata lumea!

Ledi, sper sa se rezolve si cu pulmozyne-ul. Ofofofof anunta-ne daca putea sa ajutam cu ceva.

Irina, iubita, asa de bine stiu cum te simti !! Dar macar tu faci ceea ce-ti place, va fi un "new challange" cu noul centru (sper sa va mearga foarte bine )...si e nevoie si de banuti! Bucura-te de zilele astea frumoase! Sper ca totusi bunicul sa fi inteles ca nu a fost deloc OK ce a facut si... sa nu mai faca traznai din astea.

Veronica, pai chiar ca ai fata maaare si rebela Si zii, nu voia sa dea berea din mana ?

Porumbita, ma bucur ca Robert e mai bine, multa sanatate ii dorim

La discutia "cu popoul gol au ba" eu zic clar.. din punctul meu de vedere BA! Din toate motivele discutate pana acum. Chiar, in afara de "sunt atat de draguti in funduletul gol" (ce e drept e drept, sunt asa de scumpi!) ar fi alt motiv "pro popou gol"? Ca eu una nu prea vad.

Anuc, ma bucur ca ai recuperat pozele... care nu se pierdusera Cred ca asa bucuroasa ai fost! Uite, de asta incercam noi sa punem online cat mai multe poze... ca in cazul in care se duc naibii laptopurile noastre (al meu saracul isi traieste ultimele zile) plus back-up file-urile de pe desktop sa le avem puse bine "undeva".

Paula, nici tu nu mai ai mult pana incepi serviciul. Uffff!! Dar si Marius ce amator de sticloane

Koruccia, jupan al nostru tipa bodogane povesteste maraie si caraie si toate la un loc Mister Chatterbox cum s-ar zice Si da.. cand nu il lasam sa faca ce vrea el (da' nu vrem noi) gen luat de langa laptopuri (ca pe asta pe care scriu acum l-a cam facut bucati), mutat de langa cosul de gunoi/mancarea madamelor face tambalau si mai nou se da cu capul de podea... ca apoi sa bombane ca nu da de moale

Dupa-masa mergem la medic la control... si cica si la vaccin (ca azi aveam si vaccinul programat). Dar desi luni medicul a zis ca teoretic daca nu mai face febra e ok sa-i facem vaccinul... eu vreau sa "mai discutam". Febra nu a mai facut, dar muci inca mai are si de tusit a mai tusit nitel. Uuufff!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, pai asta fac ma lupt cu incapatanatul, dar stii cum urla , se tine de mine, se impinge in mine...nu vrea sa ne jucam, cum ma vede cum incepe sa planga, afara daca iesim e tot un urlet (nu uita ce vrea)...si cand ii dau solidele se enerveaza si mai tare nu stiu cand o ceda...

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput