Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Iulia! retroactiv putinsa fii sanatoasa si fericita alaturi de mami si tati

La multi ani
Antonia Ioana Teodora!!!!! sa fii sanatoasa, mai mancacioasa si sa i asculti pe mami si tati, sa fii si tu o evlavioasa si..mai arata-te la fata!Ca sa te citez Cami: "fatoooooo...........daca nu imi arati fata .....macar o poza........divortez...la naiba"Te pupa ginerica Andreica

La multi ani
Liviu Stefan!!!! Venerata mai hai pe la noi!

Eu am niste zile mai grele pt ca in semn de maxim protest tata nu a mai venit de atunci pe la noi si...imi si savurez la marele greu ultima saptamana cu baiatul.Sunt extrem de afectata ...poate nu par sau nu vi se pare ca ar trebui dar ....pur si simplu sunt suparaata pe mine.Pana acum asa voiam din nou la serv la spital sa fiu din nou utila etc etc si acum asa ma podidesc lacrimile cand imi dau seama cat de putin timp voi avea langa Andreita.Asa am incercat sa-l savurez mai mult, abia acum cand baiatul e mare, cand ai pe cineva langa tine, cand simt ca incepem sa ne intelegem, cand masa nu mai e asa un chin si o corvoada, cand vorbarim si mergem, cand spune mama mama toata ziua prin casa...acum plec.Imi e ciuda pe mine ca mereu am impresia ca nu l-am savurat destul, ca nu m-am jucat suficient cu el.Il iubesc mai mult decat pe oricine pe lumea asta, e viata si sufletelul meu acest ucic purcic asa de dulcic. Imi e ciuda

In alta ordine de idei am un gand bun pt toata lumea si sper sa nu mai avem bolnaviori.Naty nu ne-ai zis parca cum mai e azi Nadia/sau ai zis si nu am bagat de seama, nici Asparagus nu ne-a zis.Ma bucur pt cei care sunteti mai bine Anusca si Iulia si Robert cel vaccinat.Apropo noi vineri facem ror...am si eu emotiile mele sper sa trecem cu bine.
Daiopri 5 ani inseamna vindecare oncologica si tu ai toooate sansele din ce ne-ai povestit cu biopsia de dupa operatie si ...nici nu te gandi.In rom e dezastru.Ledi o simte pe pielea ei.Degeaba ai vointa si incerci sa faci ceva, nu prea au cu ce si uneori nici cu cine.
Apropo de olimpiada io s mare fan!Sper sa traiesc sa vaz macar o competitie live.Dc ai cea mai mica posib go for it Daiopri.Ce sa zic...patinaj artistic ..yammiiii ,

O noapte buna tuturor

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Antonia
La multi ani Liviu

Irina.C o sa treaca fata draga. E normal sa nu iti fie totuna, da iti zic eu o sa treaca

Ledi sper sa treceti cu bine si peste incercarea asta.

Kristinut nici eu nu as merge la petrecere.

bpaula ce bine ca e ok si nu trebuie operatie.

Daiopri si pana in septembrie si tot e ceva concediul ala.

Iulia sanatate la toata gasca.

Porumbita si asta faca crize, dar vazand ca nu ma inpresioneaza le-a rarit considerabil.

ca ma duc sa incep ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

La multi ani, Antonia si Liviu Stefan! Dumnezeu sa va ocroteasca, sa aveti o viata lunga si minunara!

Aalina, cum mai e Dori cu scoala, se mai plictiseste? Fabi ce mai face, nazdravanii?
Irina, si la 2 ani te simteai la fel cand trebuia sa incep serviciul, pt orice mama e greu sa se desparta de puiul ei si pt cateva ore. Curaj, o sa fie bine
Ledi,
Daiopri, am vazut pisoiul in poza, o scumpete. Spor la pregatiri!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani Antonia! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si isteata, sa le aduci bucurii parintilor si sa fii ascultatoare! Cami, sa va traiasca minunea si sa vina bb2 cat mai repede!

La multi ani Liviu! Iti dorim numai bine alaturi de mami, tati si fratiorul tau! Si mami, te mai asteptam pe la noi

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI ANTONIA IOANA TEODORAAAAAAAA!
FATA MEA SCUMPA, VIATA MEA SI SUFLETUL MEU!
ESTI SI VEI FI MEREU MINUNEA NOASTRA MICA SI FRUMOASA PE CARE TE IUBIM MAI MULT DECAT VIATA!
SA FII SANATOASA PUIUL NOSTRU!

LA MULTI ANI TUTUROR TEODORELOR!
AZI E SFANTA IMPARATEASA TEODORA!

LA MULTI ANI BEBE DE VENERATA!

ANDREIUT TE IUBI SI NU DIVORTA CA VOI PUNE SI POZE!
cred ca dupa motul de duminica sa fiu sigura ca am de unde alege!
azi vom ege la plimbare cu bebelina si apoi in vizita putin la nasi ca au si ei o teodora pentru ca apoi sa chefuim pana duminica!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani Antonia, la multi ani Liviu!!! sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti!!
Lisa, uite ca ieri uitasem sa iti zic.. eu pe nisipul din romania si pe plajele noastre mai putin curate nu am tinut copiii in fundul gol si nici nu o sa ii tin. nu ma intereseaza de ce zic altii, ci de diversele chestii cu care iau contact. asa ca slipii si/sau pampersii de apa rules
Porumbita, daaaa! crize de nervi... caraiala, dat cu capul de parchet.. si ii trece . imi pare tare bine ca Robert e mai bine!!
Irina, eu tin pumnii!
Daiopri, eu doar zic ca te imbratisez.
fug la munci ca am o zi cam neagra azi.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Antonia!!!
La multi ani Liviu Stefan!!
Sa cresteti mari si sanatosi! Sa aveti parte numai de fericire!

Ledi imi pare tare rau ca nici macar medicamentul asta care a atat de scump si necesar nu il primiti cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! Antonia
La multi ani! Liviu
cu intarziere La multi ani Iulia
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri

Am fost ieri la dr : Alice are doar 75cm, 8.950kg si 45cm PC - in ansamblu isi urmeaza armonios curba de crestere - deci e ok.
Am facut si un vaccin - de polio, cel de ror l-a amanat pt mai tarziu.
Mai sunt 4 dinti pe drum ...deci de asta e asa de maraici si in plus m-am plans ca mananca la greu metal - capse, chei, catarame...si cica e tot din cauza dintilor.
Aaaa, apropo de ros metal...cine spunea ca e o printesa rebela????????
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5436538308620488658
Jumate de zi m-am chinuit sa i-o iau din mana. Si noi avem nervi la greu...

Cristi si eu am folosit acelasi premergator ca al tau - de la 6 luni si Alice nu are nik.
Am vazut pozicile cu blondinii cei frumosi Filip si motan si nu mai zic de...frumoasaaa Arianna
Ledi - imi pare tare rau de situatia creata sper sa se rezolve cumva.
IrinaC hai ca o sa fie bine, vb lui Ana - niciodata nu esti pregatit.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

ANTONIA
LIVIU

Porumbita ma bucur sa aud ca Robert e mai bine ...sper ca si analizele sa iasa OK...si noi mai suntem nervosi mai ales cand nu poate sa faca ceva sau nu i se da fix in momentul ala ce vrea el sau cand dureaza prea mult imbracatul ...insa parca nu mai e asa nervos ca inainte

Jasmi asteptam pozicile de la petrecere

IrinaC poate ca tatal tau si-a dat seama de greseala si ii este rusine acum sa mai dea ochii cu voi...eu cred ca a fost coplesit de faptul ca de acum incolo el este responsabil peste zi pentru Andrei, nu ca pana acum cand statea probabil numai cateva ore.

Si nu mai fi suparata pe tine, eu te inteleg perfect, insa asta e viata si trebuie sa mergem inainte. Poate ca nici pe mine nu ma intelege multa lume, ba chiar am primit si "reprosuri" ca in loc sa ma bucur ca are cine sa aiba grija de Razvi si eu am timp mai mult pentru mine tot eu ma vaiet...insa numai noi stim ce este in sufletele noastre departe de copii nostri. Te imbratisez cu mult drag

O zi usoara si multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

anca,da,pulmozyme-ul trebuie facut zilnic,fara exceptie.Am mai vbit cu o mamica a carei fetita are FC si mi-a zis,ca tratamentul trebuie facut zi de zi,ca la carte,fara axceptii,pt a-i mentine cat de cat starea de sanatate in paramentrii ok,sa zic asa.

Daiopri,ma bucur ca ai vazut ca te-am tot strigat.Oricum mereu esti in gandurile mele si ma rog pt tine.Este un cosmar si sper sa se termine totul cu bine.O sa fie bine,trebuie sa fie..Oricum,optimismul tau este de laudat,nu multe ar fi asa de optimiste in situatia ta.Esti un exemplu de optimism si putere.Te imbratisez cu drag.

Irina,e de inteles ca la inceput te vei simtii pierduta si innebunita de dor.Cu timpul te vei obisnui,vei intra intr-o rutina si cand vei ajunge acasa,vei aprecia altfel timpul petrecut cu Andrei.Eu zic,c-o sa te descurci foarte bine.
Legat de tatal tau,posibil sa-i fie rusine acum si de aceea sa va evite.Insa daca a baut un pahar,nu cred ca e asa mare tragedie...Tu stii mai bine cum l-ai gasit,cum este si cum poti rezolva problema asta.Cu putin tact si comunicare ai s-o rezolvi si pe asta.

La multi ani sanatosi si fericiti Antoniei.
Camelia,sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii.

La multi ani fericiti,Liviu.Sanatate si numai bine va dorim.

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput