Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Vero, pai asta fac ma lupt cu incapatanatul, dar stii cum urla , se tine de mine, se impinge in mine...nu vrea sa ne jucam, cum ma vede cum incepe sa planga, afara daca iesim e tot un urlet (nu uita ce vrea)...si cand ii dau solidele se enerveaza si mai tare nu stiu cand o ceda...

Am implinit 1 anisor!

Stiu Anna e fff greu, Alice face la fel...
Eu o iau in brate si ii explic si ii spun ca o iubesc, ca a crescut...etc si chiar o adorm - deocamdata - in brate.
Stiu ca plange si va mai plange...dar de foame va accepta papa. Hai daca vrei sa il intarci curaj. Totul e sa fie copilul sanatos si in rest de foame papa sigur pana la urma.
Eu as mai alapta dar vreau in aprilie sa imi fac dantura, e o lucrare mai complexa intr-un timp scurt si in ciuda celor spuse de altii (Ciufik parca) eu prefer sa renunt cred ca e mai bine pentru Alice.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, o sa ma mai chinui, sper sa reusim pana la urma. Multumesc de incurajare, ma ajuta mult
Am vazut-o pe Alice cu berea, e super , pastreaz-o amintire poza, i-o dai la 18 ani

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Hai ca pentru Alice am regasit si poza de acum cateva luni bune, cred ca eram pe la inceputuri cu diversificarea. Ia uita-ne si pe noi cu doza:
http://picasaweb.google.ro/rn.paula/MariusLuna6#5366059009125107186

Cred ca intre timp a decis ca la sticla e mai buna berea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, ce frumos era Marius bebelus, si ce grasut , si acum e frumos tare, dar este un baietel mare Si e firesc sa=i placa berea, doar e barbat
Rox, f tare primul cuvant al lui Patrik

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Acum ma gandeam ca cine o vedea pozele ce o zice...parinti denaturati ii dau copilului bere...si el nici macar nu ii stie gustul

Sa stii Ana ca asa e, nu mai e grasut acum dar de bebelas a fost...acum e numai bine, s-au dus si falcutile si sunculitele de pe picioare de cand umbla. Are el 10.700 dar si 80 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Fetelor, o rugaminte: imi spuneti va rog o reteta de spanac potrivita pentru licuricii nostri? Pana acum nu i-am dat Caterinei si as vrea sa incerc, ca am spanac proaspat.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Fetelor are cineva din voi asigurare medicala EUREKO? Sunteti multumite?

Ma gandesc sa-mi fac si eu, bine mai mult pt Razvi, si as aprecia niste sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani Antonia!
La multi ani Liviu Stefan!
Sa aveti o viata fericita si senina!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Antonia!
La multi ani Liviu Stefan!

Sunt intr-un training dar mai arunc un oki si pe aici.

Aidan e mucios din nou si cam tuseste...si azi a facut vaccinurile pt varsat de vant si Prevnarul. Sper sa nu aiba reactii.

S-ar parea ca are si o alergie, i-au iesit niste brobonele mici la fundulet, plus ca tuseste sec.

Offf. nu ne mai lasa racelile astea...nu prea a dormit aseara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am intrat sa va spun ca sietmul nostru medical e de kkt. m-am saturat de diagnostice date prin teelfon,m-am saturat de :"a e virus ii va trece"...eu de cand mi-am dus fata la vaccin am alt copil.
deci:dupa episoadele cu febra(inca odata ii multumesc IrinaC...ca doctorii de aici m-au trimis acasa ca nu se fac internari pt asa ceva) de 40C,ce cerdeti...mi-a facut reactie la vaccin de varicela...cu ce:cu VARICELA...na...acum stam bine mersi in casa. am sunat azi dimineata la doctor sa vad merg sa o vada pe Ana care se scrpina de numa si mi-a zis sa merg la sf programului sa nu se imbolnaveasca alti copii,deci stau si astept sa fiu sunata. Cred ca mi-au iesit fire albe zeci acum,marait peste marait numai in barte vrut. i-am dat benadryl care e antialergen,a adormit dupa 1h in scaun...lucru neobisnuit la ea.
Mooor de ciuda...imi pare rau ca i l-am dat de numa' si ce daca face varicela,si noi am afcut si uite ce bine suntem ca am inteles ca vaccinul a a aparut in 95. nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ii faceam RORul...mor de ciuda...plang ca nu mai pot de nervi,plang cand o vad cum se chinuie si cat e de mariat,plang ca imi e dor de zambetul ei...iimi vreau copilul inapoi

un vot va rog!

Mergi la inceput