Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 3
petrean spune:
aris..eu spuneam ca am copil de gradi.. si sigur v-ati trezit si voi..la acceasi ora..doar ca poate eu am intrat pe net. Mai..nu cred ca as fi foarte castigata..dar schimband putin mediul..nu doar copii si casa..si cumparaturi..sigur ar fi mai ok putin
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
cativ13 spune:
Buna dimineata!Am o durere de cap de toata frumusetea

na, cui sa ma vait si eu?

mami de Silvia Ioana
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 chatonel - gata am priceput. dar pun pariu ca in cateva zile nu o sa mai gaseti oua cu stampila asta? ca asa a fost si la lapte. de mult nu am mai gasit o cutie cu cifrele alea ![]() ![]() 25 martie 2009 |
imposibil, aris, asta e reglementare CE ( de la 1 janvier 2004), deci e obligatoriu sa o poarte, ca si cifrele de dupa, care dau codurile tarilor de provenienta:
FR= franta
DE= germania
ES= spania
BE= belgia
etc
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
petrean spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! Am o durere de cap de toata frumusetea ![]() ![]() ![]() na, cui sa ma vait si eu?![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
si eu am aceeasi durere de cap..infernala

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
cativ13 spune:
Petrean...
poate trece...eu ma gandesc sa-mi fac un ceai...si poate iau o pastila si restul zilei o fentez pe piti si nu-i dau tzitzi...merge oare?mami de Silvia Ioana
petrean spune:
algocalmin sau paracetamol..poti sa iei si sa si alaptezi:)
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
anamariame - gata, am scanat pana la 234 inclusiv. trimit pe mailul comun acum. sper ca te-ai oprit si tu undeva acolo
chato - sa speram...bineinteles ca toate ouale mele au cifra 3
dar tocmai a plecat sotul intr-o comuna apropiata cu nishte treaba, il pun sa treaca pe la nishte tarani sa vina cu oua zero![]()
petrean - nu ca ar fi haios sa facem schimb intre noi din cand in cand?![]()
cativ - ia si tu un paracetamol macar, ca asta e permis

25 martie 2009
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Petrean... poate trece...eu ma gandesc sa-mi fac un ceai...si poate iau o pastila si restul zilei o fentez pe piti si nu-i dau tzitzi...merge oare?mami de Silvia Ioana |
Poti lua nurofen 200 si sa alaptezi in continuare...."va vorbeste" posesoarea " unei dureri frecvente de cap

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
gata, am trimis. daca mai are cineva un capitol pe care il doreste, sa zica
25 martie 2009
petrean spune:
aris..ar fi super..dc nu?dar nush cine s-ar inhama sa vina la 3 copiii..fara vreun alt ajutor..major![]()
![]()
dodo..am pus ieri dupa-masa pachetelul
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006