Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Georgiana, hematom sau cucui, tot aia este, si cucuiul este hematon. Uite aici mai multe date medicale
http://www.sanatateata.com/afectiuni/hematomul.htm
"Din cauza ca sangele nu are unde curge liber, presiunea in hematom creste pana se egalizeaza cu cea din vas si hemoragia se opreste de la sine.
Exemplu tipic: Cucuiul (bosa sangvina)"
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Georgiana, hematom sau cucui, tot aia este, si cucuiul este hematon. Uite aici mai multe date medicale http://www.sanatateata.com/afectiuni/hematomul.htm "Din cauza ca sangele nu are unde curge liber, presiunea in hematom creste pana se egalizeaza cu cea din vas si hemoragia se opreste de la sine. Exemplu tipic: Cucuiul (bosa sangvina)" dada, stiam asta mersi pt info noi!Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
novus spune:
Olishka, cum se mai simte David ? dar tu, cu soacra in vizita
? 

Noapte buna si linistita va doresc 
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
BOGDANA
desi am mai citit randurile astea despre mama...mereu ma impresioneaza! Tot ceea ce este scris acolo se intampla intr-o forma sau alta si este ceva absolut normal....nu-i fac nici o "vina" "copilului" caruia ii este adresata scisoarea.....
Si totusi de ce naiba ma impresioneaza pana la lacrimi.......AH! Cred ca o parte din creierul meu a ramas vesnic gravid!!!!
shasa spune:
| citat din mesajul lui Floric Nu stiu cum sa exprim mirosul... . Eu nu o mai decalotez decat de vreo 2 ori pe sapt la baie, dar dimineata cand il spal pe fata si cand ii dau jos pampersul, uneori, mai trag de ea si nu va spun ca imi vine sa vars pur si simplu.La voi...cum stati cu mirosul? Mie nu mi se pare normal mirosul asta dar ce pot face? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Hm! Parca nu-i ceva obisnuit mirosul asta.....cel putin nu la varste asa de fragede.......Dar mai sti........poate asa este el de la natura, desi ciudat este ca ai spus ca si pisu miroase uneori. Cu dr. ai vorbit? Sa nu fie vreo infectie urinara.
Leeloo21 spune:
venim si noi la raport cu 2 cazaturi din pat..una la 3 luni si jumatate..cand a cazut nici pana in ziua de azi nu stim cum..eu tineam de el din pat..el fiind la marginea patului pus in fundulet (tinut) si alin in fata patului se juca cu manutele lui..si el a facut o miscare de flic-flac si tusti fix in cap intre pic lui alin..cucui a avut cateva zile,de plans a plans cam 2 minute..dr mi-a zis ca doar daca e somnolent, nu mananca sau are febra..doar atunci sa ma duc la urgenta..oricum..sunt de urmarit semne de genul curs sange din nas sau din urechi..
a doua oara a cazut acum 2 sapt cand il imbracam..m-am ridicat sa iau geaca din dulapior..el statea bine merci in fundulet pe pat (patul este destul de jos cam 25cm)si a cazut intr-o parte fix in cap..din nou..fara cucui..doar modelul covorului imprimat pe frunte prin puncte mici rosii..si a mai avut o mica zgarietura (fara sange) pe o parte a nasucului..
insa cea mai nasoala bubita a lui a fost cand i-au alunecat mainile de pe noptiera de langa pat..el fiind in picioare in pat..si a cazut cu barbia de marginea noptierei..si si-a crapat pielicica..i-a ramas semn
..a fost nasol k i-a curs sange destul pt un bebe asa mic..dar s-a inchis in cateva minute..am pus pansament de bebiti si a fost cul cateva ore
cred ca o sa avem parte de cazaturile bebitilor nostrii toata viata de acum incolo..si la fel de nasol o sa ne simtim de fiecare data..trebuie insa sa fim cat mai atente..imi reprosez..ca la fiecare lovitura..a fost sub supraveghierea mea
olga ma bucur ca david e mai bine! multa sanatate!
inca n-am apucat sa ma uit in pm:(
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULI ANI Maria Cristina, Maria Natalia, Nicholas Claudiu!!!
Am vazut poze cu bebei frumosi: motatul Mario si delicioasa Adelake. Am vazut si poze de la botezul Mayutei. Tare frumos a fost totul si toti. Sa va fie de bine 
Cami, Anamariame, Georgiana va
pe toate sa va treaca sperietura. Ii pup tare si pe bebici.
Denisamada tehnica mea de stors rodii (o stiu de la un unchi de-al meu decedat, nascut intr-o tara unde cresc rodii): iei rodia, o pui pe masa si incepi sa apesi incetisor pe ea si pe toatepartile; apesi pana ce sparg toate bobitele si se face moale. Ai insa grija sa nu apesi prea tare si sa ramai cu tot sucul pe masa. Dupa ce ai flescait rodia, ii faci o gaura (deasupra la pahar, ai grija s-ar putea sa tasneasca) si gata sucul, fara nici o samanta
Bafta 
david este mai bine, multumim ca v-ati gandit la noi. Acum tuseste, ii curg mucii, trebuie sa avem grija sa-i stergem la timp caci altfel ii ajung in gura
Dar oricum, este pe calea cea buna. Aerosolii au facut minuni
asta seara a fost chiar vioi. Insa in continuare nu vrea sa manance absolut deloc. Doar san. O sa mai incerc si maine, dar nu prea vreau sa-l fortez.
Am racit si eu de la el. Aiurea rau virusul asta. M-am tratat cat am putut. Am si eu nasul f infundat. Am facut aerosoli doar cu ser fiziologic. Mai aveti idee ce as putea incerca? 
A venit si soacra. Noroc ca a venit si varul lui Cristi cu prietena si o sa am companie placuta. Mi-a adus soacra o cana cu "Cea mai iubita nora" si cu poza mea imprimata
Draguta.
Ma dor dintii. Mi-au crescut molarii de minte de sus si imi imping pe ceilalti. Dupa ce il fac bine pe David merg si-i scot, dar mi-e o groaza...
Olga, mamica lui David iepurasul 

Leeloo21 spune:
si ca sa imi laud si eu puiul...:
tudor a invatat d eieri unde este nasul, iar astazi am exersat cu el unde sunt dintii, limba si ochii..
face progrese in a arata culorile..asta daca il intreb unde sunt si el pune degetelul..
formele inca nu le pune in gaurele..dar mai este timp..
si a mai invatat cu multa placere sa apese pe clapele de la orga lui alin..semiprofi:) e muzik la noi in casa tot timpul:)
va
si 
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 am trimis inca cateva capitole...ce am crezut eu ca ar putea fi interesant(disciplina, obiceiurile, problemele alimentare, deprinderea toaletei) floric - la noi nu e cazul, dar eu il soal de 5 ori pe zi. la fiecare pipi/kk decalotez si spal cu sapun ![]() 25 martie 2009 |
Se baga si baba (adica eu
Pup dulce si pe Vitamina si pe mami
Ayla21 spune:
Olga poti pune o fiola de dexa la 10 ml ser. Eu la Luana ii puneam 1 ml dexa la 6 ml ser, iar mie dr mi-a dat 2 ml dexa la 10 ml ser.
Super faza cu sucul de rodie, vreau si eu.
Multa sanatate si tie si lui David!
Si lui Calin ca si el e bolnavior!
Leello 
S-a trezit Miti, a luat-o tati cu el in pat, a adormit iar. Cred ca ma duc si eu la somn, desi prevad o noapte in reprize.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video