Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 21
Leeloo21 spune:
bine ca e david bine! sa va tratati amandoi
nasoala partea cu dintii..dar sper sa treaca repede durerea dupa ce-i scoti..
floscait de la tudor!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Olishka, cum se mai simte David ? dar tu, cu soacra in vizita ![]() ![]() Noapte buna si linistita va doresc ![]() !!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Multumesc de mesaj. Am tot vrut sa-ti raspund, dar ma tot luam cu treaba prin casa

Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 referitor la ooo...aseara eram cu mama cand am vazut stirea...iar replica ei...LASA K IA MAMAIA 20 GAINI SA FACA OO SI CARNITA ECO LA BAIAT .in 2saptamani isi ia oratanii...sper acu' sa nu ia si vre-un cocosh....sau daca ia....macar sa fie mut... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |

ai ca m-ai facut sa rad....pai si daca nu le ia "cucos" cine le mai calca .... si daca ele nu se impiedica de nici un cocosel

Leeloo21 spune:
tare asta cu cocosul:D si expresia sashei cu dezbracatul si imbracatul putilicii:)) sunteti tare caraghioase fetelor!
ink o data..si inchi forumul..k am de invatat:P
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Se baga si baba (adica eu Pup dulce si pe Vitamina si pe mami IRI TEO PETRUNew Life Is Born |
Asa stiam si eu. Noi oricum nu avem cum sa spalam inauntru, caci nu avem acces

shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 eu am fugit acasa ca se pare ca am racit....dimineata doar mi se parea, aseara ma ustura un pic gatul, acum sunt chiar nashpa. cred ca am si febra. ma bag si eu un pic in pat, poate, poate scap. am luat vit. c de 1000 si oscilo. i-am dat si piticului preventiv, desi nu stiu daca e virus. sa nu scrieti f mult ![]() 25 martie 2009 |
Multa sanatate!!!!

olishka spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 si ca sa imi laud si eu puiul...: tudor a invatat d eieri unde este nasul, iar astazi am exersat cu el unde sunt dintii, limba si ochii.. face progrese in a arata culorile..asta daca il intreb unde sunt si el pune degetelul.. formele inca nu le pune in gaurele..dar mai este timp.. si a mai invatat cu multa placere sa apese pe clapele de la orga lui alin..semiprofi:) e muzik la noi in casa tot timpul:) va si ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
Bravo Tudor

shasa spune:
| citat din mesajul lui Kea Foarte important Keutu cheliutu |
Eu am unu' in ograda. Teo este foarte blond si are ochii caprui. deci da, se poate.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Olga poti pune o fiola de dexa la 10 ml ser. Eu la Luana ii puneam 1 ml dexa la 6 ml ser, iar mie dr mi-a dat 2 ml dexa la 10 ml ser. Super faza cu sucul de rodie, vreau si eu. Multa sanatate si tie si lui David! ![]() Si lui Calin ca si el e bolnavior! ![]() Leello ![]() S-a trezit Miti, a luat-o tati cu el in pat, a adormit iar. Cred ca ma duc si eu la somn, desi prevad o noapte in reprize. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Multumesc Ayla

Dar nu dureaza prea mult procedura? Stiu ca lui David ii puneam 1 ml de dexa si 3 ser si dura destul de mult. Astazi mi-am facut cu 5 mil ser, dar n-am mai avut rabdare sa stau pana la capat. Cred ca depinde de aparat.Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 bine ca e david bine! sa va tratati amandoi ![]() nasoala partea cu dintii..dar sper sa treaca repede durerea dupa ce-i scoti.. floscait de la tudor!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici |
Pai durerea n-o sa treaca, caci ii scot , dar imi pun sarma si am inteles ca doaaaareee. Dar sufera baba...
Va pupam si noi
Tare curioasa sunt cum mai arata Tudor 

TEO