Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Cand a cazut Alexandra (prima oara ) am citit toata seara pe toate forumurile posibile si concluzia a fost ca daca nu a plans mult, nu varsa, nu are cucuie sau alte leziuni vizibile, totul e ok asa ca las-o pe Eva sa doarma linistita

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Si daca are? Ca si mie mi-a cazut ieri Bris din pat - IN SOMN!!! si are un cucui de toata frumusetea... A plans putin, pana intr-un minut si acum ma lasa sa pun mana pe cucui fara probleme. Am sunat-o pe doctorita dar abia maine dupa-amiaza ne primeste...

So, daca e hematom e mai grav?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mai ca acum ma speriati si pe mine. Si al meu a avut cucui, dar am considerat ca daca alte semne nu-s, atunci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Nu era gluma, cum sa-mi permit sa glumesc in cazuri din astea?

Keutu cheliutu

Mie mi s-a parut gluma data fiind faza cu trezitul noaptea sa vezi daca e lucid pai trezit din somn sigur e habauc de cap deci
De aceea am crezut ca e pusa ca o gluma, nu te superi, nu ?!

Anamariame multi si tie !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Bris a cazut asa:

1. din patul nostru - 6luni jumate. tragic!!! am plans de m-a stiut tot cartierul, fata se uita la mine... si nu intelegea ce se intampla, asa ca s-a mai apucat si ea sa planga o data.
2. de pe canapeaua din hol, in timp ce eu, mama imbecila, ma incaltam, bazandu-se ca ea va sta in fund... Atunci avea vreo... 8 luni jumate.
3. din SCANUNL DE MASA!!! pentru ca, chiar daca are centuri, de ce sa le folosim??? Asta a fost nasooool!!! vaaai, am simtit ca mor si ca omor pe toata lumea. culmea, n-a avut niciun semn!!! da` nimic!!! a plans vro... 3-4 minute, insa!!!
4. ieri, din patul nostru. era la somnul de dimineata, eu in bucatarie la laptop. si am auzit deodata un zgomot puternic! nu stiu cum am ajuns in dormitor si cand am vazut-o intre pat si masuta ce tine loc de noptiera... am inmarmurit!!! de data asta avem un cucui. mare, aproape mov dar tangibil! in sensul ca ma lasa sa pun mana fara sa se traga. dar numai pe mine...

aaa, si sa va mai zic ca la 3 luni am cazut cu ea pe scari?! asta cred ca v-am zis. bine, atunci n-a patit nimic ca o tineam cumva protejat...

Nu v-am zis poate toate cazaturile. Ca asa sunt eu... cand am o problema serioasa mi-e greu sa o pun in cuvinte.

Aaaa, si detaliu important: toate cazaturile au fost NUMAI DIN VINA MEA!!! Mai putin poate, ultima...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui novus

Cand a cazut Alexandra (prima oara ) am citit toata seara pe toate forumurile posibile si concluzia a fost ca daca nu a plans mult, nu varsa, nu are cucuie sau alte leziuni vizibile, totul e ok asa ca las-o pe Eva sa doarma linistita

Si daca are? Ca si mie mi-a cazut ieri Bris din pat - IN SOMN!!! si are un cucui de toata frumusetea... A plans putin, pana intr-un minut si acum ma lasa sa pun mana pe cucui fara probleme. Am sunat-o pe doctorita dar abia maine dupa-amiaza ne primeste...

So, daca e hematom e mai grav?!

Nu e mai grav dar trebuie urmarit cucuiul sa zic asa si daca mai apar alte semne ingrijoratoare facuta o evaluare

Dar stiu ca cel mai grav simptom sunt varsaturile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Bris a cazut asa:

1. din patul nostru - 6luni jumate. tragic!!! am plans de m-a stiut tot cartierul, fata se uita la mine... si nu intelegea ce se intampla, asa ca s-a mai apucat si ea sa planga o data.
2. de pe canapeaua din hol, in timp ce eu, mama imbecila, ma incaltam, bazandu-se ca ea va sta in fund... Atunci avea vreo... 8 luni jumate.
3. din SCANUNL DE MASA!!! pentru ca, chiar daca are centuri, de ce sa le folosim??? Asta a fost nasooool!!! vaaai, am simtit ca mor si ca omor pe toata lumea. culmea, n-a avut niciun semn!!! da` nimic!!! a plans vro... 3-4 minute, insa!!!
4. ieri, din patul nostru. era la somnul de dimineata, eu in bucatarie la laptop. si am auzit deodata un zgomot puternic! nu stiu cum am ajuns in dormitor si cand am vazut-o intre pat si masuta ce tine loc de noptiera... am inmarmurit!!! de data asta avem un cucui. mare, aproape mov dar tangibil! in sensul ca ma lasa sa pun mana fara sa se traga. dar numai pe mine...

aaa, si sa va mai zic ca la 3 luni am cazut cu ea pe scari?! asta cred ca v-am zis. bine, atunci n-a patit nimic ca o tineam cumva protejat...

Nu v-am zis poate toate cazaturile. Ca asa sunt eu... cand am o problema serioasa mi-e greu sa o pun in cuvinte.

Aaaa, si detaliu important: toate cazaturile au fost NUMAI DIN VINA MEA!!! Mai putin poate, ultima...

Georgiana
, si Alexandra a cazut de 3 ori tot din vina mea

Dar dupa fiecare cazatura am invatat ceva si urmatoarea a fost din alta cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

http://www.topsanatate.ro/articol/este-cucui-sau-comotie-25814.html

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

http://www.topsanatate.ro/articol/este-cucui-sau-comotie-25814.html

mersi, oo, nici vorba de comotie. pai fata asta e un fel de vitamina... azi am ras cu lacrimi ca era la raliu. isi impingea o rama cantatoare prin 3 camere! si cand termina, incepea iarasi tura. eu am zis ca si pe 2 picioare m-as fi descurcat cu stangacie, dar in 4?!

starea e foarte buna, adica... neschimbata! lasa ca pun poze sa vedeti cucuiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Georgiana, daca-i expozitie de cucuie, ma prezint si eu cu vanataia fie-mi sau ma rog, ce-a mai ramas din ea pana in ziua pozatului. Luana a cazut pe spate ca a impins-o frate-su din pat. dar si noi avem patul jos de tot, si nu era prima data. Genul asta de vanatai in frunte il are mereu, si nu pt ca ar cadea, ci pt ca se ciocneste cand merge in picioare, si da cu capul in ce-i sta in drum, ca un mic tauras.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Georgiana, daca-i expozitie de cucuie, ma prezint si eu cu vanataia fie-mi sau ma rog, ce-a mai ramas din ea pana in ziua pozatului. Luana a cazut pe spate ca a impins-o frate-su din pat. dar si noi avem patul jos de tot, si nu era prima data. Genul asta de vanatai in frunte il are mereu, si nu pt ca ar cadea, ci pt ca se ciocneste cand merge in picioare, si da cu capul in ce-i sta in drum, ca un mic tauras.

daa, asa e si al noi. doar ca deocamdata un pic mai rosie!

Mergi la inceput