Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 18
rodica2008 spune:
Simina felicitari pt botezul lui Maya,tare frumosi ati fost
si multi 
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
anamariame spune:
Ayla, Rodica, multumesc!M-am mai linistit.Nu cred totusi ca a fost o gluma, dar o astept pe Kea sa ma lamureasca. Asa e, patul nostru nu e deloc inalt, nu a intalnit niciun obstacol in drum...Off, ma duc langa ea sa o aud cum respira. E greu sa fii mamica. Pe cuvant.Nu este emoticon cu hug? Va trimit cate un
icAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Kea spune:
Ana Maria, nuuuuuu, eu am copiat tot ce a zis pediatra, nu mi-am permis sa nu scriu tot. In primul rand copilul respectiv e mai marisor, cred ca vreo 2 ani si ceva. Eu zic numai sa te mai uiti la ea peste noapte, te prinzi tu dupa cum doarme daca e sau nu in regula: agitatie, respiratie, presupun ca ceva semne apar in caz ca nu-i. Dar nu te stresa prea tare, ca nici patul presupun ca nu-i foarte inalt si a cazut pe covor.
aris26 spune:
ooofff aveam multe de spus dar asa rau mi-a picat mesajul cu cazatura...
anamariame -
..cred ca a fost groaznic ce ai simtit. dar si eu zic ca si novus, totusi covorul nu se compara cu parchetul, 5 min nu se compara cu 1 min si nici cucuiul in varful capului...cu nici un semn
cred ca ma duc si eu sus ca al meu a adormit ca in filmele americane dar in patul meu nu al lui si daca anamariame nu a reushit sa il prinda la 1 metru...ce shanse am eu sa fug pe scari in timp util
eu stiu ca eram o data in baie si el in pat cand am auzit un mare buf, am simtit ca mi se taie respiratia si asa cum zici si tu am inceput sa tremur din fiecare oscior. am fost convinsa ca a cazut si pt o secunda am simtit ca imi cade acoperisul in cap. am avut noroc ca de fapt doar lovise tablia patului cu palma...dar ce a fost in sufletul meu...baaarrr
aaa si inca ceva, relatarea lui Kea se referea la un copil care a cazut peste gratiile de la pat. deci de la peste un metru inaltime. stai linishtita ca nu se compara situatiile. dar poti sa suni pediatra ca sa te linishteasaca
georgiana - nu pot decat sa te
si sa iti spun ca macar eu te inteleg![]()
noapte buna fetelor, ma bag langa el ca sa fiu eu sigura
25 martie 2009
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Ana Maria, nuuuuuu, eu am copiat tot ce a zis pediatra, nu mi-am permis sa nu scriu tot. In primul rand copilul respectiv e mai marisor, cred ca vreo 2 ani si ceva. Eu zic numai sa te mai uiti la ea peste noapte, te prinzi tu dupa cum doarme daca e sau nu in regula: agitatie, respiratie, presupun ca ceva semne apar in caz ca nu-i. Dar nu te stresa prea tare, ca nici patul presupun ca nu-i foarte inalt si a cazut pe covor.Keutu cheliutu |

Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Off, Aris, imi pare rau ca ti-am modificat starea. Nu asta a fost intentia mea. Exact ce spui tu, cu tremuratul din toate incheieturile, am patit si eu. Dupa ce am linistit-o, au inceput sa ma doara muschii, parca nici nu imi mai simteam coloana...Fetelor, dar ce ne facem noi cand or fi mai mari? Si ii vedem cu genunchiul julit (sa speram ca doar cu atat). Ne mai calim si noi cu timpul, nu?Ayla, foarte frumos a scris mamica respectiva. Chiar de 5 stele. Cuvintele ei emana exact ceea ce spunea ca ii lipseste autoarei: echilibru si liniste interioara.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Gata, chiar plec.Aris, am uitat sa spun: ai fost o draguta astazi ca ai scanat majoritatea capitolului.Noapte buna!Ana-Maria, mami de
cami_05 spune:
anamariame, micuta mea s-a lovit la piramida nazala si un pic la barbie, dar erau ca niste zgarieturi doar la cea de la nas s-a mai inrosit. Dupa ce am luat-o in brate a stat un pic la tzitzi s-a linistit nu a avut nimic era foarte vesela doar ca am sunat-o pe pediatra si i-am povestit iar ea mi-a spus sa merg totusi la urgente sa fim sigure ca nu e nimic.
Si Iulia a cazut din pat, o pusesem sa doarma ii aranjasem perne si paturi pe langa ea sa nu cada dar.... a cazut, era pe burta cand am intrat in camera si plangea. Atata timp cat nu are nicio contuzie pe care s-o simti sau s-o vezi stai linistita.
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
mireal spune:
Am vazut-o pe Adela,Mario,amandoi sunt simpaticiCami,Anamarie
,stati linistite,totul va fi bineMaya e o dulcicaAm inceput sa tin si eu regimul disociat3+3, 3 zile mananc numai legume,fructe,celelalte 3 carne, lactate.Sper sa rezist,deja visez la prajituri
,greu e cu regimurile astea.Trebuie sa dau vreo 5 kg jos.Ma duc la nani
,mie imi place sa dorm muuult.Noapte buna