Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodica2008 scuze mereu o gafez mesajul era pt denisa(Pt pozele noi) Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |

Of... cand aud de copii cazuti din pat...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
rodica2008 spune:
Ayla un mega pupic din partea noastra
![]()
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
anamariame spune:
Hai ca m-a pus pe ganduri Kea. Ce sa fac, sa o trezesc din somn peste noapte?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Hai ca m-a pus pe ganduri Kea. Ce sa fac, sa o trezesc din somn peste noapte? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nuuuu !! eu cred ca era o gluma, sincer
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cand a cazut Alexandra (prima oara
) am citit toata seara pe toate forumurile posibile si concluzia a fost ca daca nu a plans mult, nu varsa, nu are cucuie sau alte leziuni vizibile, totul e ok asa ca las-o pe Eva sa doarma linistita 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Hai ca m-a pus pe ganduri Kea. Ce sa fac, sa o trezesc din somn peste noapte? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Linisteste-te! A cazut din pat pe covor, nu distanta mare, nu lovitura puternica.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
rodica2008 spune:
Anamaria,inteleg perfect ce este in sufletul tau
,andrei a cazut la 6 luni direct in cap,l-a scapat socru din ochi pt o secunda si el s-a rostogolit si...Am ajuns la doctor,am facut fundul de ochi era cat pe ce sa-i fac si lsm,dar noroc cu oftalmologul care mi-a spus sa stau linistita ca este totul ok.Dupa cazatura s a comportat perfect normal,dar m am dus la doctor pt ca imi era frica si oricum locul impactului era vanat nevoie mare.
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
anamariame spune:
Serios? Era o gluma?Imi vine sa rad (desi cuvintele tale m-au linistit mult, Novus, si imi vine sa plang, sa ma descarc), ca eu de obicei ma prind din prima la glume din astea. Ma duc sa mai citesc o data mesajul.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
alina.n spune:
multumim pentru urari 

| citat din mesajul lui Kea Chato, abia astept sa scapam si sa-ti spun cum |
eu am folosit pt fundulet Reviken(un fel de cutaden)
_
rasfat pentru tine
Ayla21 spune:
Ilinca, mie raspunsul acesta mi s-a parut cel mai potrivit, de 5*, restul...stii tu cum sunt subiectele cu...multe pagini.
Rodica 

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video