Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
Anamaria, da' e prima cazatura? Ca noi avem vreo 6 la activ (cu 2-3 prinderi din zbor) si zilnic testam gresia si parchetul sa vedem daca nu s-au mai inmuiat un pic 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodica2008 scuze mereu o gafez mesajul era pt denisa(Pt pozele noi) Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |
Adica pe noi nu ne pupi?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Da, Ilinca, am citit si eu subiectul acela ...trist. Am avut o seara groaznica...a inceput frumos, ne-am jucat, am ras, ne-am pregatit de nani, dar cat eu m-am intins dupa laptic, Eva a cazut din pat. Off, nu va puteti imagina ce am simtit, am fost pur si simplu ingrozita pentru ca am vazut-o cazand. Si acum imi amintesc in reluare. Am luat-o in brate dar abia o puteam tine, atat de tare tremuram, si am intors-o pe toate partile sa vad daca nu are ceva. Ea a plans cateva zeci de secunde, maxim un minut...eu...off, vreun sfert de ora dupa ce am linistit-o. Asa tare m-am speriat. A adormit la vreo 30 min la mine in brate si pe cuvant ca nu imi mai venea sa o asez in patutul ei. Cami, dar asa grav ti s-a parut de ai dus-o la urgente? Sau ai mers preventiv? Eu am verificat-o imediat sa vad daca are vreo pata rosie pe undeva, daca nu ii curge sange din nasuc (a cazut pe covor, se pare ca a fost suficient de pufos) si apoi imediat am incercat sa ii distrag atentia sa vad daca mai plange. Am dus-o in locul ei favorit (la geam) si s-a pus pe vorba, mai exact: brrrrrr, vorbe pe care le zice cand e binedispusa. Am dedus ca nu a fost nimic grav, dar, citind ce ai patit tu, imi pun noi semne de intrebare. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Anamariame,stiu cum te simti
dar daca nu a plans mult si nu are alte reactii gen varsaturi, e ok 
Mie mi-au tremurat genunchii toata ziua cand a cazut Alexandra si am fost tot cu ochii pe ea dar nu afost nimic grav
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Nah, ca mult nu scriserati. Fi-mea la 7 si un pic la nani
la 7 era rupta de somn, asa ca tocmai ce venise tati, si dorea sa faca dus, si a luat si copiii la spalat apoi. Dupa dus Luana a cazut lata, inca doarme fara maraieli, nu stiu cum va fi la noapte.
Mai, daca fac noapte alba iar sunt singura pe aici? Nu-i nimeni sa tragem o petrecere de voie-de nevoie?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Anamaria, da' e prima cazatura? Ca noi avem vreo 6 la activ (cu 2-3 prinderi din zbor) si zilnic testam gresia si parchetul sa vedem daca nu s-au mai inmuiat un pic ![]() ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Kea spune:
Ana-Maria, uite ce a scris o fata de pe culinar dupa ce i-a cazut copilul din patut (e mai maricel):
"Si incepe pediatra:
1. cat a plans? ....5 minute
2. senzatie de vomitat?...nu
3.parchet, gresie, covoare pe jos?...parchet
4. gardul ridicat la patutz?....da
5.patutz in norma? ...da
6. misca ochii dupa deget?...misca
7.pupila marita?...nu, normala
8.alearga, se jaoaca, vorbeste?...da
9.cucuie?...unul in varful/crestetul capului...deci a cazut in cap direct
10. plange din cand in cand? arata ca il doare pe undeva? ...nu
11.palid sau verde in obraji?...nu
12.somnolenta?...nu
Sfaturi de la pediatra: nu-i dati sa bea...posibil sa vomite...nu-i dati calmante...in caz ca trebuie dus la urgente sa nu fie confundate simptomele...tineti-l supravegheat toata noaptea...sculati-l de 3 ori si vedei daca e lucid...daca nu...repede la urgente..."
Pupam fetele!
Monnvas spune:
Azi-noapte Cristi a dormit de la 8 la 8
Si fata care trebuia sa-mi vina la meditat la 9 a ajuns cu un sfert de ora mai devreme... Abia imi trasesem izmenele pe mine...
Acum s-a culcat la 21.30. Pun pariu ca la 6 si ceva o sa se inscrie in echipajele de dezapezire...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Kea spune:
Am uitat sa spun ca am vazut pozele Olgai Tarziu! Super "echipa"!!! Iar mamica e de-a dreptul superba, fara nici o exagerare!
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Acum s-a culcat la 21.30. Pun pariu ca la 6 si ceva o sa se inscrie in echipajele de dezapezire... |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, multumesc!Kea, iti multumesc si tie, dar la noi raspunsurile la intrebarile respective sunt cu mult mai optimiste (nu a plans 5 min, nici macar 1, nu are nicio urma, a cazut pe un covor de lana, pufos etc). Totusi, mi se pare exagerat sa trezesc copilul de 3 ori sa vad daca e lucid. Si cum imi dau seama ca e lucid? somnoroasa, da...dar lucida? ca de povestit nu imi poate povesti nimic.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)