Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Inca nu,poate maine sau vineri posta functioneaza mai greutz un pic |
Pai am trimis cu curier

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Denisa, pot sa infig un pic coltzii in cornuletz? |
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Pai am trimis cu curier ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Atunci apare maine ca ...ieri a fost ff urat la noi si in jud. (asta o sa fie scuza lor)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Sunt cu rama in brate care insista sa va "comunice" ceva prin intermediul internetului.
Azi nu mai m-am dus la sala \zxxzsssxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,zlxs n,asxxxlll
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148349

Imi vine sa plang cand dau pe forum de asa prostanace nesimtite
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
anamariame spune:
Da, Ilinca, am citit si eu subiectul acela ...trist.Am avut o seara groaznica...a inceput frumos, ne-am jucat, am ras, ne-am pregatit de nani, dar cat eu m-am intins dupa laptic, Eva a cazut din pat. Off, nu va puteti imagina ce am simtit, am fost pur si simplu ingrozita pentru ca am vazut-o cazand. Si acum imi amintesc in reluare. Am luat-o in brate dar abia o puteam tine, atat de tare tremuram, si am intors-o pe toate partile sa vad daca nu are ceva. Ea a plans cateva zeci de secunde, maxim un minut...eu...off, vreun sfert de ora dupa ce am linistit-o. Asa tare m-am speriat. A adormit la vreo 30 min la mine in brate si pe cuvant ca nu imi mai venea sa o asez in patutul ei.Cami, dar asa grav ti s-a parut de ai dus-o la urgente? Sau ai mers preventiv?Eu am verificat-o imediat sa vad daca are vreo pata rosie pe undeva, daca nu ii curge sange din nasuc (a cazut pe covor, se pare ca a fost suficient de pufos) si apoi imediat am incercat sa ii distrag atentia sa vad daca mai plange. Am dus-o in locul ei favorit (la geam) si s-a pus pe vorba, mai exact: brrrrrr, vorbe pe care le zice cand e binedispusa. Am dedus ca nu a fost nimic grav, dar, citind ce ai patit tu, imi pun noi semne de intrebare.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
rodica2008 spune:
Ayla
gargarita mica,tare frumoasa si mereu vesela
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
rodica2008 spune:
scuze mereu o gafez mesajul era pt denisa(Pt pozele noi)![]()
![]()
![]()
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148349 ![]() ![]() ![]() Imi vine sa plang cand dau pe forum de asa prostanace nesimtite ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Ilinca, eu am incetat sa urmaresc acel subiect si de vreo 3 ori am deschis sa raspund si m-am razgandit. Eu cred ca dincolo de faptul ca tipa e egoista, aeriana si nepregatita, sufera si de o depresie, si acest lucru m-am oprit sa-i scriu cateva de-mi luam singur vreun avertisment, dar il purtam cu mandrie.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video