Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pozele sunt la semnatura!

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Eu nu vad pozele! Ma duce pe albumul ghioceilor dar nu gasesc si albumul tau.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pozele sunt la semnatura!

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Eu nu vad pozele! Ma duce pe albumul ghioceilor dar nu gasesc si albumul tau.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Uite asa poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dodo a ajuns pachetul ?

Inca nu,poate maine sau vineri posta functioneaza mai greutz un pic

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Noutati despre Maya.....rade tot timpul (da asta deja nu mai este noutate, ca seamana cu mine), este fff cuminte, se joaca cu jucariile ei si le "vorbeste" mereu, se rostogoleste de pe burta pe spate, papam deja suc de morcov+banana+mar pisate si ne place la nebunie....altceva??...pot sa o las toata ziua (vorba vine)singura cu jucarelele ca nu se supara, imi pot face treburile in casa linistita, doar mai trec pe la ea sa o admir cum trancane....aaaaaaaa...si intra la categoria copiilor care adorm singuri....o pun in pat cu suzi in gurita si iepurasul ei preferat in brate si-n 5 min sfaraie
Concluzia: Sunt o fericita, am o fata de gasca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, pot sa infig un pic coltzii in cornuletz?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pt Maya cuminte si vesela. Abia astept sa ne cunoastem.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mababei, merci de lamuriri :) am impresia ca ceea ce numim noi BIOLOGIC voi numiti ECOLOGIC.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

simina,tu chiar ai o fata de gashca....inca...si mario e baietel cumintel....numai cand are el chef;iar noaptea o doarme,de obicei bine...numai k are 2 semi-treziri,la 1 si la 5 pt cate 250ml lapte....si in unele nopti se foieste tare...depinde de dintisori...

eu intrebam de mesele din timpul noptii...caci seara,inainte de culcare nu bea bibe...k nu ii place

ma uit la pozele de la botezul mayei...super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat demultisor, desi am incercat macar sa va citesc un pic nu prea am reusit in totalitate dar e bine si asa.
Nu am mai intrat deoarece am avut musafiri, sotul meu a schimbat prefixul, am avut musafiri, eu m-am imbolnavit am facut o anexita bilaterala (avem niste dureri de burta si de ovare, eu, blonda, am crezut ca poate imi vine CM), astfel ca nu am scapat de antibiotice.
Iar ca sa fie tacamul complet, azi, eu eram la dus, mi-am lasat copilul cu sotul (care isi facea cafeaua si, cica, se uita la copil), iar mandra mea s-a ridicat in picioare in scaunul de luat masa si a tot plonjat, dand cu nasucul de scaun si un pic cu barbita. Va dati seama in ce stare sunt si acum imi tremura picioarele. Am fost cu ea la urgenta, ne-am facut film la cap, am fost la ORL si la neurologie, au zis ca e in regula. Oricum ea era vesela se uita mirata ce ii tot fac cei din jur. Inca oricum nu sunt linistita mi-a spus ca timp de 2 sapt. sa o urmares sa nu vomite fara vreum motiv, sa nu se moleseasca si sa nu isi piarda cunostinta. Nu stiu ce noapte voi avea!!
Am vazut ca David e bolnavior sa treaca.
Revin, citesc din urma
Scuze de greseli, nu mai apuc sa recitesc

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cami sa treaca sperietura !!!

Simina_kin, ce frumoasa e Maya !!

Oare InaPreda unde a disparut again ???Sper ca e totul ok

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput