Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Daca imi fac curaj maine sa o gatesc, iti povestesc! |
Cu lux de amanunte te rog
PS- ce zici de oferta, trece la vot ?

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Mi-a atras atentia postarea postarea lui Niko

| Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR DE AZI!![]() hello gasca, raportam o noapte minunata...in care strumful s-a trezit doar o singura data ,la 4 sa bea un bibe cu laptic,apoi si pana la 9:45....iar aseara la 23 sforaia .auziti,dar mesele de seara trebuiesc scoase treptat?adica,intrebarea mea este:trebuiesc scoase?e bine pt ei,sau pt confortul nostru...bine...confort e mult spus pt k daca eu nu ii mai dau seara bibe...la fel ca Vitamina,nu mai bea lapte deloc...caci lapte conshtient nu a mai baut de la 5luni ...de cand nu a mai vrut nici tztzi ![]() .ma bag si eu la printat pe mr.brazelton. multu fetelor care au avut rabdare sa scaneze ![]() . MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |

Pai Maya de o luna nu mai mananca noaptea
, adoarme la 21-22 max si se trezeste la 7-8 dim
.Sa inteleg ca poate fi doar o perioada mai fericita de care trebuie sa profit??
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ayla21 spune:
Denisa, uite pt cornuletul Adelake.
Simina, mai dai si tu un semn pe la noi? Pupam Maya cea cuminte.
Luana demult nu mai bea bibele de la ora 1. Iar inainte de asta, se culca la 7,30-8, mai bea bibe la 1-1,30 si nu se mai trezea pana dimineata la 7-8. dar de la vreo 8 luni cred, nu mai bea (din octombrie parca). Si uneori doarme si 12-13 ore pe noapte. Bine, noaptea trecuta e exceptie, ca are gingia foarte umflata, deci sigur vine dintele ala de tot venea si nimic. Sper sa scapam de febra si sa iasa repede.
Niko, nu am inteles cum sa-i scoti masa de seara? Sa nu-i mai dai bibe la culcare? Sa pape mancare la cina?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
mababei spune:
Denisa, super dulce Adela
! Tot ma tin sa iti spun cat mi-a placut expresia "tete suprem"

, inca zambesc cand imi amintesc!
Eu gulia am pus-o in supa, intr-o adunare generala de legume! N-am cautat si alta modalitate de preparare
.
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Cu lux de amanunte te rog PS- ce zici de oferta, trece la vot ? ![]() |
E super!
Doar ca e in Bulgaria.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
mababei spune:
Simina, cum a fost botezul? Ceva pozici?
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisa, uite pt cornuletul Adelake. ![]() |
Suuuuuuuuper! Multumim mult!

Mababei , multumim!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui mababei Simina, cum a fost botezul? Ceva pozici? ![]() mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Super frumos a fost!! Fata a fost o ranjita tot timpul si asta ma facut sa fiu si eu relaxata
Pozele sunt la semnatura!
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Mony, nu am mai intrat ca m-am simtit cam
, si poate ca nici acum nu scriam, daca nu vedeam postarea lui Niko.
Stiu , o sa sariti pe mine sa spuneti ca nu-i adevarat, dar asta simti cand vezi ca scrii ceva si nimeni nu-ti da un reply
De citit citesc, nu tot, da incerc sa tin pasul...
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Mony, nu am mai intrat ca m-am simtit cam , si poate ca nici acum nu scriam, daca nu vedeam postarea lui Niko.Stiu , o sa sariti pe mine sa spuneti ca nu-i adevarat, dar asta simti cand vezi ca scrii ceva si nimeni nu-ti da un reply De citit citesc, nu tot, da incerc sa tin pasul... fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Mai, mai
si care e "on topic" atunci?
Intra si tu si da raportul, ce face Maya, ce faci tu. Asta facem si noi, nah, acuma, cu povestiri de copii mai mari, dar si tu esti binevenita cu povestiri de bebe mai mic.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR DE AZI!
si
pana la 9:45....iar aseara la 23 sforaia
.