Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
tina_80 spune:
Buna ziua burtici!
F frumos filmuletzul Cristina! Nu-l mai vazusem!
Lia!Sora mea a nascut in decembrie la Polizu, prin cezariana si a dat 1000 lei doctorei.
Am si eu o intrebare referitor la acele extensii pt pantaloni, Belly Belt....a folosit cineva aceste extensii? Ma gandesc sa nu stau cu pantalonii in vine si sa stau toata ziua sa-i ridic.
tina 16+
MariaDia spune:
Buna ziua mamicilor!
Vreau sa ma alatur odiseei delfinasilor impreuna cu burtica mea cu fetita.
Nume: Maria
UM: 03.11.2009
DPN: 6.08.2010
Data nasterii mele: 31.05.1975
Daca mai sunt necesare si alte date va rog sa-mi spuneti.
Cu drag,
Maria 14+ si Stefan (06.09.2007)
tina_80 spune:
Iertati greselile de exprimare!
Bine ai venit Maria! Sarcina usoara si la termen!
tina 16+
Cris2010 spune:
Eu am o mica nelamurire in legatura cu Belly Belt. Eu credeam ca este o centura de sustinere a burticii. chiar vroiam sa-mi iau si eu, dar nu au pe stoc deocamdata pe site-ul unde am gasit-o.
Bine ai venit, Maria! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.
Cris 17+ cu
angharad spune:
Bumblebee, multumesc de raspuns. Eram foarte sigura ca aveam pm-ul activat. Acum este.
O zi minunata!
15+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
86cmm spune:
Isa Cris La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti!!scuze de intarziere,dar n'am mai intrat de cateva zile ...:)..
cristina 14+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
paula_m spune:
Vi se pare riscanta o calatorie la inceputul lunii iunie in Grecia, in conditiile in care ar tb sa nasc in 26 iulie? Eu imi doresc neaparat sa ma duc la mare inainte sa nasc, dar toata lumea m-a sfatuit sa renunt...
Ar mai fii si alte variante, dar tinand cont ca urmeaza o perioada in care vom avea nevoie de multi bani, nu ne permitem nu stiu ce vacante exotice....
paula, 16+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Oana, m-am uitat la pozele tale de la semnatura, si am vazut ca ai calatorit un pic Am vazut ca ati fost la Barcelona, si noi ne-am luat bilete in martie.. As fi vrut mai in vara dar am zis sa nu fiu prea burtoasa Voi aveam 20 saptamani cand vom pleca. Voi aveti vreun plan de concedii? In ce luna veti fi? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |
da excursiile sunt hobby-ul nostru
noi am ales anul asta Egiptul, mergem a doua oara....a fost cea mai buna optiune ca durata scurta de zbor si caldura la destinatie ...desi eu voi sta sub umbreluta
plecam inainte cu o saptamana de Paste, voi avea 25 sapt...eu stiu ca se poate zbura pana la 28 de sapt, oricum e bine sa discuti cu medicul...dupa care sa intrebi compania cu care zbori
o sa va placa Barcelona, e un oras super....sa nu ratati fantanile ...si Sagrada Famiglia....Casa Mila, una dintre operele lui Gaudi
astept sa en arati poze si sa ne impartasesti impresiile la intoarcere
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buna ziua burtici! F frumos filmuletzul Cristina! Nu-l mai vazusem! Lia!Sora mea a nascut in decembrie la Polizu, prin cezariana si a dat 1000 lei doctorei. Am si eu o intrebare referitor la acele extensii pt pantaloni, Belly Belt....a folosit cineva aceste extensii? Ma gandesc sa nu stau cu pantalonii in vine si sa stau toata ziua sa-i ridic. tina 16+ |
tot la polizu nasc si yo deci 25 mil imi ajung yuhuuuuuuuu
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita