Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Insanatosire grabnica tuturor gravidutelor! Lia, felicitari pentru rezultat! Pufescu, de acum trebuie sa faci fizioterapie, eventual niste exercitii acasa sa isi dea drumul piciorul.. Refacere grabnica! Tina, sper ca esti bine! ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |
multumesc
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata burtici
Sa aveti o zi frumoasa, eu am dormit in reprize, nu prea bine...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
16+
Victo spune:
neata
brr..eu am avut ieri o zi urata din cauza arsurilor, mama lor, ca deja apar! ma bucuram si eu ca pot manca..si iaca..colac peste pupaza..asa ca tre sa ma duc sa procur rennie, maalox..din astea..
laptele cald nu are niciun efect la mine.
Paula cu Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata burtici Sa aveti o zi frumoasa, eu am dormit in reprize, nu prea bine... http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 16+ |
Nu e 15+? Ca eu m-am zapacit de tot cu calculele astea
Si eu m-am trezit cu o usoara durere de cap. Voi cu ce o tratati?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 Haideti sa ne inveselim putin. Eu am vazut fimuletul in vara anului trecut, probabil multe dintre voi l-ati mai vazut, dar eu il revad cu placere de fiecare data. www.iheartchaos.com/content/awesome-new-pixar-short-film-partly-cloudy-i-heart-movies" target="_blank">Stiti de unde vin bebelusii? Cristina 11 s & Elise-Stefania |
super, super, super filmuletul
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Si acum clinica noua din Ms m-a pus intr-o mare incurcatura: nu stiu unde e mai bine sa nasc, acolo sau la spitalul judetean? Oana, tu la ce dr mergi? paula, 16+ |
pana acum am mers la Mihaela Ciocan care mi-a facut o isterie de nervi cand am "indraznit sa o intreb" de ce e necesar triplu test daca la dublu test mi-au iesit rezultate foarte bune
nu mai merg la ea....vreau sa merg la Puscasiu sa vad cum e, am auzit lucruri bune
ma bate gandul si pe mine cu Novavita...am inteles ca muti medici vor avea contract...in luna aprilie dau drumul la maternitate, au si neonatologie...si se vehiculeaza un pret de aprox.1000 euro
sa vedem daca nu incheie si contract cu CNAS si sa fie acoperit macar o parte din costuri
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Oana, m-am uitat la pozele tale de la semnatura, si am vazut ca ai calatorit un pic
Am vazut ca ati fost la Barcelona, si noi ne-am luat bilete in martie.. As fi vrut mai in vara dar am zis sa nu fiu prea burtoasa
Voi aveam 20 saptamani cand vom pleca.
Voi aveti vreun plan de concedii? In ce luna veti fi?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
Otiliav spune:
citat din mesajul lui crissy77 Haideti sa ne inveselim putin. Eu am vazut fimuletul in vara anului trecut, probabil multe dintre voi l-ati mai vazut, dar eu il revad cu placere de fiecare data. www.iheartchaos.com/content/awesome-new-pixar-short-film-partly-cloudy-i-heart-movies" target="_blank">Stiti de unde vin bebelusii? Cristina 11 s & Elise-Stefania Tare haios filmuletul. Mersi frumos . Michelle, 20s e numai bine, teroretic trimestru II totul bine si frumos, nici burta mare, nici greturi, nici arsuri. Vacanta placuta ! |
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)