Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Bun venit Maria! Sarcina minunata in continuare si nastere la termen.
Legat de tratamentul cu glicerina boraxata la bebei, si noi am avut nevoie la inceputul alaptarii. Am folosit boraxata conform indicatiilor pediatrei de la Iasi, dar la Bucuresti mi s-a spus ca e toxica si sa folosesc glicerina simpla in combinatie cu stamicina. Doar putine farmacii fac preparatul cu glicerina simpla.

15+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bine ai venit maria sarcina usoara si la termen

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Vi se pare riscanta o calatorie la inceputul lunii iunie in Grecia, in conditiile in care ar tb sa nasc in 26 iulie? Eu imi doresc neaparat sa ma duc la mare inainte sa nasc, dar toata lumea m-a sfatuit sa renunt...
Ar mai fii si alte variante, dar tinand cont ca urmeaza o perioada in care vom avea nevoie de multi bani, nu ne permitem nu stiu ce vacante exotice....

paula, 16+

Eu zic ca e putin tarziu...indicat este in trimestru II adika intre sapt 13-27
...plus ca si burtica v fi mare si iti va fi tie greu

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Victo,din cate stiu eu Maalox si Rennie nu se administreaza in sarcina...incearca niste saratele,uscaturi care absorb acidul decat sa bagi medicamante in bebe

Denisa
14+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

mie mi-a zis dr ca pot lua rennie daca am arsuri

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

nu stiu ce sa zic de calatoriile lungi pe timpul sarcinii...sincer si eu imi doresc tare tare de tot sa mergem anul asta in concediu..dar sa vedem.. mi un pic frica.. m-as duce cu avionul pt ca unde mi-as dori eu am inteles ca intr-o ora esti ajunsa dar cum nu am mai fost cu avionul mi sa nu mi se intample ceva din cauza fricii... nu stiu

12+

Mergi la inceput

iar yo aveam arsuri de nu dormeam nopatea simteam ca mor
acum s-au mai domolit

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumesc fetelor de ganduri.Sotul e bine acum,are niste lovituri la fata,sold,e tot vanat,dar e bine...
Tina80 vad ca si tu ai tras o sperietura.Sper ca esti bine!

Eu cred ca am simtit ceva falfaituri in burtica in stanga.E posibil sa-i fi simtit pe bebei asa repede?Oricum la gemeni mi-a zis dr ca simt mai repede,iar eu fac 15 sapt maine.Ce spuneti?

Denisa
14+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Vi se pare riscanta o calatorie la inceputul lunii iunie in Grecia, in conditiile in care ar tb sa nasc in 26 iulie? Eu imi doresc neaparat sa ma duc la mare inainte sa nasc, dar toata lumea m-a sfatuit sa renunt...
Ar mai fii si alte variante, dar tinand cont ca urmeaza o perioada in care vom avea nevoie de multi bani, nu ne permitem nu stiu ce vacante exotice....

paula, 16+

Parerea mea este ca ar trebui sa te reorientezi. Da mergi cu avionul sigur nu te lasa compania la bord. Nu te tenteaza litoralul romanesc? Macar sa-ti faci pofta de mare

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Enik 83, calatoriile cu avionul sunt cele mai sigure , nu are de ce sa-ti fie frica...dar stiu ca e interzis ca calatoresti cu avionul daca esti insarcinata dupa o anumita luna (VII sau VIII), nu stiu exact care...
Si mie mi-a placut enorm Barcelona, mai ales pentru senzatia de libertate pe care ti-o da...si locul pe care il vizitez de cate ori ajung acolo e acvariumul, in port

paula, 16+

Mergi la inceput