Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata! Ramo, felicitari pentru fetita! Alina, ce vesti bune, felicitari! De ce s-a mirat dr. cand ai intrebat de miscare? Eu merg la Pilates (apropos, chiar ajuta pentru cele ce au dureri de coloana) si am mai mers la cardio (banda si bicicleta). Carmen, unde mergi in Croatia? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu |
Multumesc, dar ea nu s-a mirat, doar ca eu am un istoric f nasol, asa ca sarcina mea e considerata cu risc, ea de fel nu recomanda repaos, eu sunt un caz particular.
Crede-ma, la cat de activa eram inainte, acum nici nu ma recunosc, dar asta este, o sa treaca si astea.
Alina 15+ cu
gargarita
paula_m spune:
Cred ca mi-a aparut o afta pe partea laterala a limbii, din cauza careia nu mai pot nici sa vb ,de mancat cu atat mai putin...am vazut ca a mai patit cineva asa ceva(cred ca chiar racusor- daca ma mai ajuta memoria) si ia glicerina boraxata, dar eu am fost aseara la farmacie si am vrut sa imi iau si eu, dar farmacista mi-a zis ca nu e recomandata...Si acum nu mai stiu ce sa fac
paula, 16+
paula_m spune:
Dar toata lumea in afara de farmacista aia mi-a zis ca pot sa iau, dar cum eu am pierdut prima sarcina din cauza medicamentelor, am ajuns sa fiu total impotriva medicamentelor...
paula, 16+
maya71 spune:
citat din mesajul lui paula_m Cred ca mi-a aparut o afta pe partea laterala a limbii, din cauza careia nu mai pot nici sa vb ,de mancat cu atat mai putin...am vazut ca a mai patit cineva asa ceva(cred ca chiar racusor- daca ma mai ajuta memoria) si ia glicerina boraxata, dar eu am fost aseara la farmacie si am vrut sa imi iau si eu, dar farmacista mi-a zis ca nu e recomandata...Si acum nu mai stiu ce sa fac paula, 16+ |
Paula, eu ma frec cu bicarbonat... ustura putin dar da rezultate.
racusor2010 spune:
eu eram :) mi-a aparut o ciuperca de la raceala...niste pete albe pe limba care ma cam usturau.
eu pana sa sun la doctorita mi-am clatit gura cu ceai de musetel...aseara mi-a luat sotul glicerina boraxata (recomandata de doctorita de familie si i-au dat voie si de la farmacie)...m-am dat numai aseara putin. dar deja ma simt mult mai bine...doctorita a zis ca daca dau cu glicerina in 3 zile nu mai am nimic...pana una alta cu musetel dupa 1 zi a fost muuult mai bine...
cred ca m-a ajutat musetelul..asa ca incearca daca vrei asa
mai scria pe net ca poti sa faci gargara cu apa cu bicarbonat. dar asta chiar nu stiu daca are vreo contraindicatie...
Bulina 19 +
Otiliav spune:
Neata!
Katalina, nu am uitat ce am promis. Ieri am avut mari emotii ca a nascut o buna prietena. Uite aici unul dintre siteurile de care iti povesteam http://photomagia.blogspot.com/. Am fost colege la odiseea din 2008 si stiu ca fost la sedinte foto multe dintre mamicile de la noi, fie gravide fie cu bebelusii. Daca vrei iti pot da pe privat linkuri de la cateva din albumele lor.
Sper sa imi aduc aminte si al doilea link. Edit: evrika, am neuronul bun dimineata. Trageti cu ochiul aici http://www.danielphotography.ro/Galerii-familie/studiofamiliecopii.html sunt multe poze reusite.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui paula_m Dar toata lumea in afara de farmacista aia mi-a zis ca pot sa iau, dar cum eu am pierdut prima sarcina din cauza medicamentelor, am ajuns sa fiu total impotriva medicamentelor... paula, 16+ |
iarta-ma daca sunt indiscreta, dar ce medicamente ai luat?
si eu am devenit cam paranoica...acum iau niste ovule (polygynax) - 1 la 2 zile - recomandate de ginecolog, dar pe prospect scrie ca mai bine se evita in sarcina
Bulina 19 +
crissy77 spune:
bumblebee, faci injectii cu progesteron? De unde le-ai procurat? Ca si mie mi-a recomandat dr progesteronum depot (parca, nu am reteta la indemana) dar mi-a zis ca nu se gaseste pe la noi, sa intreb pe cei din alte tari UE.
Nici eu nu am primit carnet de . La fata am avut, chiar zilele trecute ma uitam pe el. Se trece: data consultului, nr sapt, Kg, tensiune, eventuale pb.
Felicitari fetelor care ati venit cu vesti bune. Asteptam si altele.
Ma bag sa schimb capitolul
Cristina 11 s & Elise-Stefania
paula_m spune:
Mutumesc tare mult, . E tare frustrant sa nu poti vorbi si mai ales manca...ieri a tb sa ma multumesc doar cu niste supica
paula, 16+