Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata!

Ce de vesti bune!!!
Ramo felicitari pentru scumpica de
Dragaica, te asteptam si pe tine cu vesti!
Racusor, ma bucur tare mult ca te simti mai bine. Pe mine ma mai chinuie nasul. Deja nu mai suport sa-l tot suflu ca ma ustura de numai...
Carmen, ce frumos! Demult vrem sa ajungem si noi in Croatia, dar n-am reusit. Sotul meu vrea sa mergem in pelerinaj la locurile sfinte in Israel de Florii. Este o oferta foarte buna de la Patriarhie, dar ne mai gandim...cred ca o sa fie multe de vazut, aglomeratie si ma gandesc sa nu fie obositor.

Adriana, te rog sa-mi trimiti si mie pe PM site-ul de unde ti-ai comandat extensiile. Ma intereseaza si pe mine. Nu vreau sa mai investesc in haine groase, ca acusi vine primavara.

Va si o zi minunata va doresc!!!

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Carnetul de gravida este un carnetel tipizat, unde se scriu informatiile despre sarcina, mie mi-a zis ginecologul sa mi-l fac dupa confirmarea sarcinii, si peste tot pe unde am fost dupa aceea, la urgente sau la alti dr , toti mi-au cerut acest carnet...

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Paula dar ce ai patit la limba? Ce te deranjeaza?

Iarta-ma daca mi-a scapat in postarile anterioare

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor, ce e carnet de gravida?

eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum

Bulina 19 +

Mi-ai luat vorba din gura

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

O sa imi cumpar si eu caiet frumos in care sa scriu despre consultatii, pastilute luate...pun pozici....o sa fie al meu :P

la mine salveaza in calculator si cand merg la ginecolog, si cand merg la doctorita de familie...

ciudat...

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata!
Ramo, felicitari pentru fetita!
Alina, ce vesti bune, felicitari! De ce s-a mirat dr. cand ai intrebat de miscare?
Eu merg la Pilates (apropos, chiar ajuta pentru cele ce au dureri de coloana) si am mai mers la cardio (banda si bicicleta).
Carmen, unde mergi in Croatia?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Diseara ma duc si eu la eco. Sper sa vin cu vesti bune si cu culoare sigura la carucior!

Va imbratisez!

Larisa 16+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Maya multumim pentru rugaciune

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

ma gandeam pentru cand se naste bebicul...in afara de cartea bebelusului, care se gaseste prin magazine sa iau un album frumos in care sa poti pune poze din momentele mai importante...sa scrii cate o mica povestioara...sa se uite bebe cand creste mare!

sper sa imi aduc aminte si sa am timp de asta cand o veni vremea

acum imi e asa de frica sa ma gandesc la cum va fi, ca mi-e frica sa nu stric ceva....stau si iau fiecare zi asa cum e, dar nu ma gandesc la mai incolo...in ritmul asta nu o sa cumpar nimic la bebe inainte :)

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

O sa imi cumpar si eu caiet frumos in care sa scriu despre consultatii, pastilute luate...pun pozici....o sa fie al meu :P

la mine salveaza in calculator si cand merg la ginecolog, si cand merg la doctorita de familie...

ciudat...

Bulina 19 +
Eu am un document pe google docs unde am scris tot, absolut tot :))) Inclusiv posibilele date ale conceptiei, greutatea saptamanala, despre consultatii, daca mi-a fost rau etc

Mergi la inceput