Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Multumesc fetelor! V-am intrebat pt ca doctora mea de familie nu mi-a dat pana acum compensat pt ca n-am avut scrisoare medicala de la dr ginecolog. Acum am facut rost si vroiam sa stiu cu cat se compeseaza.

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Paula!Se pare ca avem aceeasi data 26 iulie:)....si eu m-am gandit la mai multe variante, am facut fel de fel de socoteli si se pare ca nu o sa vedem litoralul in acest an
Oana!Ai o idee minunata cu Egiptul! Cand pleci?

tina 16+

tot asa ne gandeam si noi ca vrem la mare...si Egiptul a iesit castigator ...asa ca plecam in 20 sau 27 martie, vor fi in jur de 25 de grade

Ooana, unde in Egipt. Am fost si eu, dar intre Tunisia si Egipt de departe a fost mult mai fain in Tunisia. In Egipt, da, e ok,(mai frumos la 'Teleenciclopedia') in schimb Tunisia... daca mi/ar zice cineva 'Intro ora ai avion' n/as sta pe ganduri nicio secunda (hmmm,daca s/ar inventa 'cartelele de teleportare'...)

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ucenic(aspirant) burtica

si eu am fost in ambele locuri, Tunisia si Egipt...dar nu as schimba Egiptul cu Tunisia pe mine m-au impresionat piramidele, Sfinxul, Luxorul...am fost si intr-o croaziera pe Nil 5 zile....a fost super

acum mergem in Sharm el Sheikh si eventual luam o excursie optionala in Cairo

depinde de gusturi

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Tocmai am realizat ca mi-am pierdut carnetul de gravida.
O sa ma certe medicul de familie, cred...si mai sper ca nu vor fi si alte urmari.
Tina, poate reusim sa nastem in aceeasi zi...eu intotdeauna am cautat sa cunosc o persoana nascuta in aceeasi zi cu mine

paula, 16+

nu-ti fa griji, eu una nici macar nu am primit, mi-a zis doctorul de familie ca nu are momentan...asa ca mi-am cumparat eu un caiet frumos

Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
pana atunci doae week end uri pe undeva, vroiam inca o data Miami dar, nu cred ca vreau si zborul totusi!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
16+

cate ore e zborul? noi cand am fost la NY am zburat din Budapesta, si drumul a fost in jur dr 8-9 ore...cam mult pt burtica, nu?!

Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

da Elena, poti sa ma treci...sper sa nu ne creasca ceva intre timp...

multumesc mult,

Ramona 14+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

buna seara burtici...
am venit de la medic si am intrat asa cum am promis cu vesti.....buuuune. bebe e ok, in grafic,avem 8 cm si 84g,doar ca statea in cap....va vine sa credeti ce pozitie poat avea????m-am socat, dar dr a zis ca asa se sucesc ei...aaaa si dadea din piciorute....
sunt mai linistita acum. peste 3 sapt facem TT sa fiu sigura ca e ok...

si cel mai important amanunt, cam 80% suntem ...woooooooowwww. sunt bucuroasa

pupici la toate...

Ramona 14+

felicitari pt fetita

Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

multumesc mult Oana,

Mergi la inceput

am si eu nevoie de putin ajutor. cum pot sa postez poze de la eco cu bebe sa le vedeti si voi?...de scanat le-am scanat...dar mai departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, ce e carnet de gravida?

eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si sa aveti o zi cat mai buna
Merci Oana, dar tot nu cred ca scap fara cearta, pt ca a stat 1/2 h sa scrie date si informatii in carnetelul meu si dr ginecolog tot acolo imi completa...
Eu sunt tot mai rau cu limba, nu mai resusesc sa vb deloc coerent, comunic mai mult prin scris si mi-e si f foameDupa ce scap de munca o sa ma duc direct la medic,pb e ca nu stiu la ce medic sa ma duc

paula, 16+

Mergi la inceput