Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
tina_80 spune:
Multumesc fetelor! V-am intrebat pt ca doctora mea de familie nu mi-a dat pana acum compensat pt ca n-am avut scrisoare medicala de la dr ginecolog. Acum am facut rost si vroiam sa stiu cu cat se compeseaza.
tina 16+
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
ucenic(aspirant) burtica |
si eu am fost in ambele locuri, Tunisia si Egipt...dar nu as schimba Egiptul cu Tunisia pe mine m-au impresionat piramidele, Sfinxul, Luxorul...am fost si intr-o croaziera pe Nil 5 zile....a fost super
acum mergem in Sharm el Sheikh si eventual luam o excursie optionala in Cairo
depinde de gusturi
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Tocmai am realizat ca mi-am pierdut carnetul de gravida. O sa ma certe medicul de familie, cred...si mai sper ca nu vor fi si alte urmari. Tina, poate reusim sa nastem in aceeasi zi...eu intotdeauna am cautat sa cunosc o persoana nascuta in aceeasi zi cu mine paula, 16+ |
nu-ti fa griji, eu una nici macar nu am primit, mi-a zis doctorul de familie ca nu are momentan...asa ca mi-am cumparat eu un caiet frumos
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
ooana spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu pana atunci doae week end uri pe undeva, vroiam inca o data Miami dar, nu cred ca vreau si zborul totusi! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 16+ |
cate ore e zborul? noi cand am fost la NY am zburat din Budapesta, si drumul a fost in jur dr 8-9 ore...cam mult pt burtica, nu?!
Noi 2...
ramo1901 spune:
da Elena, poti sa ma treci...sper sa nu ne creasca ceva intre timp...
multumesc mult,
Ramona 14+ ....cu o scumpica de
ooana spune:
citat din mesajul lui ramo1901 buna seara burtici... am venit de la medic si am intrat asa cum am promis cu vesti.....buuuune. bebe e ok, in grafic,avem 8 cm si 84g,doar ca statea in cap....va vine sa credeti ce pozitie poat avea????m-am socat, dar dr a zis ca asa se sucesc ei...aaaa si dadea din piciorute.... sunt mai linistita acum. peste 3 sapt facem TT sa fiu sigura ca e ok... si cel mai important amanunt, cam 80% suntem ...woooooooowwww. sunt bucuroasa pupici la toate... Ramona 14+ |
felicitari pt fetita
Noi 2...
ramo1901 spune:
am si eu nevoie de putin ajutor. cum pot sa postez poze de la eco cu bebe sa le vedeti si voi?...de scanat le-am scanat...dar mai departe....
Ramona 14+ ....cu o scumpica de
racusor2010 spune:
fetelor, ce e carnet de gravida?
eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum
Bulina 19 +
paula_m spune:
Buna dimineata si sa aveti o zi cat mai buna
Merci Oana, dar tot nu cred ca scap fara cearta, pt ca a stat 1/2 h sa scrie date si informatii in carnetelul meu si dr ginecolog tot acolo imi completa...
Eu sunt tot mai rau cu limba, nu mai resusesc sa vb deloc coerent, comunic mai mult prin scris si mi-e si f foameDupa ce scap de munca o sa ma duc direct la medic,pb e ca nu stiu la ce medic sa ma duc
paula, 16+