Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata burtici, multumim de ciocolata si croissant Racusor.
Ramo, felicitari pt fetita.
Maya, multumim mult pt rugaciune.

Alina 15+ cu
gargarita

Cu placere Alina, m/a impresionat aceasta rugaciune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Katalina, nu am uitat ce am promis. Ieri am avut mari emotii ca a nascut o buna prietena. Uite aici unul dintre siteurile de care iti povesteam http://photomagia.blogspot.com/. Am fost colege la odiseea din 2008 si stiu ca fost la sedinte foto multe dintre mamicile de la noi, fie gravide fie cu bebelusii. Daca vrei iti pot da pe privat linkuri de la cateva din albumele lor.
Sper sa imi aduc aminte si al doilea link. Edit: evrika, am neuronul bun dimineata. Trageti cu ochiul aici http://www.danielphotography.ro/Galerii-familie/studiofamiliecopii.html sunt multe poze reusite.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Am intrat pe blog, dar nu au nici un contact. Fotografiile sunt foarte dragute. Cum se ia legatura cu ei???

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineatza!

Racusor! Multumim pt micul dejun!

Alina, felicitari pt "bijuteriile" vazute! Pai si cu cine seamana? ....abia astept sa merg si eu la dr.

Am si eu o intrebare....stie cineva cat se compeseaza utrogestanul si acidul folic?

Sa aveti o zi buna!

Tina, acidul folic e f putin, cam 5 RON... pret intreg.

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, draga mea, la prima sarcina, inainte sa aflu ca sunt insarcinata am luat niste antibiotice pentru o masea, si am dat-o in candidoza...dr meu nu era in tara si m-am dus ca tot omul la farmacie unde am spus ce am patit si am cerut ceva pt simptomele pe care le aveam(deloc placute).Stiam deja ca sunt insarcinata. Farmacista mi-a dat niste ovule, nu mai stiu ce, asigurandu-ma ca sunt pentru femei insarcinate...dupa ce le-am luat, am citit si eu prospectul in care scria ca sunt pt femei insarcinate in ultima luna si erau recomandate inaintea nasterii pentru curatarea a nu mai stiu ce...si ca pt primul semestru de sarcina erau total contraindicate...
Aaaaa, si in plus mi-am scos si maseaua, si mi-a facut multe injectii, pt ca eu nu ma asez pe scaunul dentistului fara sa il vad cu seringa cu anestezicul in mana...asta inainte de a afla ca sunt insarcinata
Deci din toate astea , oricare putea sa provoace avortul...De aceea acum ma feresc de orice inseamna medicamente...si nu iau nimic fara sa ma asigure ginecologul (de 5 ori )ca pot sa-l iau linistita

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

O sa imi cumpar si eu caiet frumos in care sa scriu despre consultatii, pastilute luate...pun pozici....o sa fie al meu :P

la mine salveaza in calculator si cand merg la ginecolog, si cand merg la doctorita de familie...

ciudat...

Bulina 19 +

Racusor ideea e ca atat medicul de familie cat si medicul ginecolog sa scrie in acest caiet...iar in cazul in care ai o problema si mergi de urgenta la spital, orice medic isi poate da seama de starea ta citind istoricul sarcinii

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Diseara ma duc si eu la eco. Sper sa vin cu vesti bune si cu culoare sigura la carucior!

Va imbratisez!

Larisa 16+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

tinem pumnii sa aduci vesti buneee buneee

Racusor eu am primit de ziua mea Cartea bebelusului...asa se numeste...e un album color in care pui poze, e foarte dragut

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Racusor ideea e ca atat medicul de familie cat si medicul ginecolog sa scrie in acest caiet...iar in cazul in care ai o problema si mergi de urgenta la spital, orice medic isi poate da seama de starea ta citind istoricul sarcinii

Oana 18+

Noi 2...

Oare nu e suficient un dosar in care sunt adunate toate ecografiile si datele din timpul sarcinii?
Nici eu nu am auzit de acest carnet..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput