Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
Poti te rog sa imi trimiti si mie pe PM unde le-ai gasit? nu stiu daca aici poti posta, sa nu fie considerata reclama...sunt tare curioasa cum sunt, poate mai salvez si eu macar vreo fusta... desi la ce burtica am deja, imi cam iau adio de la hainutele de dinainte :) mercic Bulina 18 + |
Activeaza PMul, ca nu pot sa iti trimit
18+
Vine bebe!
racusor2010 spune:
nu stiu de ce nu am mai putut intra azi pe forum...
burtici, ma declar oficial
azi ma apucase tusea si dupa ce am tot citit pe net daca e posibil sa dureze asa mult raceala, m-am tot uitat la antibioticele alea...pana cand am luat telefonul si am sunat-o pe doctorita de familie sa imi spun pasul
concluzia - nu mai trebuie sa iau antibiotic, pentru tuse pinosol sau stodal (siropuri de muguri de pin, naturale) si pentru a mea limbutza pot sa folosesc glicerina boraxata.....si sa stau in continuare in casa tratamente ca pentru bebelusi :)
m-am mai linistit...
off, Doamne, bebicul meu o sa zica ca maica-sa este duuusssaaa rau pe cararile patriei
Bulina 18 +
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 dar am mai primit PM cu parola comuna... asta nu inseamna ca e activ? Bulina 18 + |
Ar trebui sa apara sus pe bara de instrumente la tine. Pentru parola, ai trimis tu prima PM? Ca daca da, au putut sa iti raspunda la ala.
18+
Vine bebe!
maya71 spune:
Puiutz, imi da eroare la deschidere 'PM', incerc mai tarziu (probabil e din cauza serverului, e trafic mai mare)
maya71 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 dar am mai primit PM cu parola comuna... asta nu inseamna ca e activ? Bulina 18 + |
Racusor, nu ai PM.ul activ deoarece nu apare semnul [PM] cu cul.rosie in drapta sus la fereastra unde apare mesajul tau. Te duci in 'bar meniul' de sus (linia orizontala albastra), pe 'Contul meu'(dai clik), 'Mesaje Private' (dai clik), si cred ca in dreapta, pe la jumatatea paginii , acolo unde scrie 'inbox' outbox... ultimul 'dreptunghi' este ptr PM. Nu pot sa vad acum deoarece la mine nu merge si iti spun din ce imi aduc aminte...
ooana spune:
citat din mesajul lui tina_80 Paula!Se pare ca avem aceeasi data 26 iulie:)....si eu m-am gandit la mai multe variante, am facut fel de fel de socoteli si se pare ca nu o sa vedem litoralul in acest an Oana!Ai o idee minunata cu Egiptul! Cand pleci? tina 16+ |
tot asa ne gandeam si noi ca vrem la mare...si Egiptul a iesit castigator ...asa ca plecam in 20 sau 27 martie, vor fi in jur de 25 de grade
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
maya71 spune:
gata racusor, am reusit sa vizualizez. asa este cum am zis... la 'contul meu', 'mesaje private' si unde scrie inbox,outbox...este OPTION, dai clik si prima optiune din lista este ptr activatea [PM].ului. celelalte sunt setate ptr.'impilit'
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Racusor, nu ai PM.ul activ deoarece nu apare semnul [PM] cu cul.rosie in drapta sus la fereastra unde apare mesajul tau. Te duci in 'bar meniul' de sus (linia orizontala albastra), pe 'Contul meu'(dai clik), 'Mesaje Private' (dai clik), si cred ca in dreapta, pe la jumatatea paginii , acolo unde scrie 'inbox' outbox... ultimul 'dreptunghi' este ptr PM. Nu pot sa vad acum deoarece la mine nu merge si iti spun din ce imi aduc aminte... ucenic(aspirant) burtica |
mercic. incerc sa il activez
Bulina 18 +